Archibald Reiss Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 'ebiga, ne mogu svi da budu romanticni... :roll: Quote
ObiHobit Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Klasicna pesma o liku koji se lozi na devojku koju je vise smorio, i pokusace na sve nacine da vrati njenu ljubav, i sto ga ona vise kulira on se sve vise lozi na nju, i tako ce da pati dok ne zaboravi za koju godinu ili dok se emocionaljno ne sjebe... Romantika? Ooook... Steta sto je tako zamisljas jer bi mogla da bude mnogo lepsa stvar u rvom zivotu... Quote
lady_of_the_snow Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Upravo slusam Lonely nights, i mnoooogo lepa balada...mozda malo pateticna....ali ako je iko bio zaljubljen....vratice mu uspomene! Tuzno zaista! Quote
Black_Cat Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Mislim da su jedna od grupa sa najlepshim baladama...Muzika za uzivanje Quote
Archibald Reiss Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Klasicna pesma o liku koji se lozi na devojku koju je vise smorio, i pokusace na sve nacine da vrati njenu ljubav, i sto ga ona vise kulira on se sve vise lozi na nju, i tako ce da pati dok ne zaboravi za koju godinu ili dok se emocionaljno ne sjebe... Romantika? Ooook... Steta sto je tako zamisljas jer bi mogla da bude mnogo lepsa stvar u rvom zivotu... Pa upravo je car u tome - istina. Sta on treba sad da peva npr. >I love you & you love me, we'll be together till the death tear us apart..< :roll: Ili ti nikad nisi bio zaljubljen pa ni ne mozes da shvatis kako se on (ili bilo ko u toj situaciji) osecao tada kada je pisao tu pesmu.. :| Patetika ne postoji sve dok je nesto iskreno i iz dubine duse! Ako je to pretvaranje radi visih interesa i ciljeva, onda zaista moze da postane pateticno i smesno. Quote
lemmy sixx Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Odlican bend.Ubedljivo najomiljenija pesma "Tease me,please me".Jebeno odlican riff. Quote
DeXterkk Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Od njih slusam dve pesme koje mnogo gotivim Moze se slobodno reci da prvo sto sam poceo ozbiljno da slusam bila pesma "Tease me,please me" A druga za koju sam chuo sasvim slucajno kasnije "Wind of chage" Quote
ObiHobit Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 Pazi, "volim te", te dve reci nisu ni za ljude ni za pesme jer mnogima danas te dve reci cine ljubav, a ljubav nisu reci. Vidis sad i ja kenj, kenj... hoce to ... I necu vise postovati jer da bih ista objasnio morao bih da udjem u psohologiju, a onda bi totalno skrenuli sa teme... Btw, definitivno patetika... p.s. Da, mozda sam i ja nekada bio zaljubljen, i mozda sam se osecao kao govno, i radio stvari koje ih rade govna bez trunke samopostovanja(onog jedinog sto coveku ostaje), samo mozda... Ali to ne znaci da za to treba da zna ceo svet... To sto sam napisao nije bukvalno za pesmu, vec da svatis sta sam hteo da kazem... A postoji mnogoooo ljubavnih pesama koje nisu pateticne... Quote
Solitude Posted October 8, 2003 Report Posted October 8, 2003 Sto se tice njihovih balada za mene je "Born To Touch Your Feelings" apsolutno na prvom mjestu. a: "You've got your songs They are everyday for awhile Just the only way to feel all right" Quote
Archibald Reiss Posted October 24, 2003 Report Posted October 24, 2003 Ajde da ih nateramo da dodju kod nas. a: Quote
sunessence Posted October 24, 2003 Report Posted October 24, 2003 If we do again all the way from the start I would try to change things that killed our love... Eh, kakva divna pesma a: ubedljivo im je najbolja Ali strasno sam se iznervirala kada ih je Ville Valo ispljuvao da su "bend koji ljudi pamte po samo jednoj baladi" :x Ja ih obozavam! a: Quote
michelle Posted October 25, 2003 Report Posted October 25, 2003 Verovatno je pod tom jednom baladom podrazumevao Wind of Change. :roll: Quote
Archibald Reiss Posted October 25, 2003 Report Posted October 25, 2003 Bice ipak da je "Still loving you" Quote
C.A_R.I.A. Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Ma onaj album sa Beckim simfonijskim orkestrom je APSOLUTNI ZAKON! Quote
Archibald Reiss Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Valjda mislis Live koncert sa Berlinskim simfonijskim orkestrom? Ima ga na DVD-u.. "Moment of glory" se zove, i iz 2001. je. Quote
C.A_R.I.A. Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 hahah,pa neko rece da je becki...anyway imam ga na disku i apsolutno je sjajan! kakva produkcija,a tek oni instrumentali,onaj drugi ko dimmo burgeri! audio disk je iz 2000,jel ? Quote
Kakashi Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Vec sam mislio da niko nece pomenuti Rock You Like a Hurricane . Quote
Archibald Reiss Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 ma kakvi.. A ja bih spomenuo i odlicnu baladu "We all live under the same sun" a: Nego, posto su planirali da dodju kod nas negde u septembru 2001, mogli bi da nesto uradimo ponovo po tom pitanju, sada posle bendova poput Blondie i DP ce sigurno imati neku sigurnost sto se tice "kriticne mase" odnosno publike.. 8) Quote
Kakashi Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Jedino ako opet prave neku turneju... Quote
blondie Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 da, doci ce... eventualno za par godina. Quote
C.A_R.I.A. Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Na audio disku "moment of glory" ima ubedljivo dva najjaca instrumentala..."deadly string suite"i jos jedan..Ne da su dobri...SAVRSENI! A kad bi ovde dolazili,sa simfoniskim orkestrom..isao bih,naravno! Quote
blondie Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 isla bih da ih gledam i kad bi dolazili bez simfonijskog..... Quote
C.A_R.I.A. Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Da si cula "moment of glory",mozda bi promenila misljenje Quote
blondie Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 za tvoju informaciju: cula sam. svejedno bi isla da ih gledam SA ili BEZ orkestra. Quote
Recommended Posts