VEPAR Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 (edited) A Scorpionsi su legenda ...prvi album koji sam čuo od njih je bio Tokyo tapes mozda pre dvadeset godina. .. Pre dvadesetosam godina. Edited January 25, 2005 by VEPAR Quote
dudi Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Pre dvadesetosam godina. Da to znam, Nego sam ja čuo prvi put Scorpionse pre 20 godina sa jednog starog gramafona Quote
:Dea Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Nabavila sam skoro njihov mp3. Ne znam odakle da pocnem. Pesme mi nisu predjane po albumima! P.S. Kako mi se svidja omot za virgen killer... Quote
:Dea Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Valjda Virgin killer? Dobro, pogresila sam. Bitno je da se razumemo! Quote
RNA Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Da to znam, Nego sam ja čuo prvi put Scorpionse pre 20 godina sa jednog starog gramafona Ја пре можда 15, када сам први пут чуо оно проклето звиждање. Сад ме понекад поргања и у сновима! Quote
shock! Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Scorpionsi sviraju u Bugarskoj ovog meseca.....bas mi se ide al nema sanse....sviraju u nekom malom mestu na Crnom Moru.....nemam ni vremena ni kinte Quote
Archibald Reiss Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 (edited) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? KADA BRE??? GOVORI Ima zainteresovanih! Idem sad na njihov saIt ... Evo: http://the-scorpions.com/english/tourdates.htm Ladno idu u Qatar?!?!? Eh, Srbijo medju sljivama! Znaci 6. septembar Bugarska... oce da ide neko?! Edited August 11, 2005 by J0N B0N J0\/1 Quote
shock! Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 ja bih vrlo rado isao.....ali koncert pada usred kljucnog ispitnog roka Quote
Millosh_024 Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 dakle, svi koji nemaju zakazan coctail party ili premijeru u operi, kao i oni koji tog dana ne gostuju ni na jednoj tv stanici (bilo nacionalnoj ili lokalnoj), svi kojima tetke nisu bolesne, koji se ne plase da pokisnu ako vreme bude promenljivo, svi kojima nije bas trulo da se iscimaju i ne-daj-boze bace pare na kartu. ROCK YOU LIKE A HURRICANE! Quote
Invictus Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Neki dan pogledah Moment of Glory DVD. Prestrasno! Quote
Millosh_024 Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Ta verzija "Rock you like a hurricane" je najdobrija! Jedino smaraju sa dečicom. Inače i ACOUSTICA je fenomenalan DVD. "Love of my life" Quote
opeth Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Skim bih mogao da se dogovorim oko nabavke njihovog dvd. Quote
Demonizer Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Jel isao neko na tu svirku u Bulgariu? Quote
shock! Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Jel isao neko na tu svirku u Bulgariu? ne verujem.....nah......bice bolje prilike uskoro nadam se Quote
Archibald Reiss Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 I TATA BI SINE. God damn business & exams Quote
Crna_Dama Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) Ja sam Scorpionse prvi put čula kad sam bila baš,baš mala....."Wind of change",naravno....Zvizdanje me ubijalo u pojam tada...Kad sam porasla,zavolela sam tu pesmu... Prvi album koji sam čula od njih bio je "Virgin killer"...Neko pomenu mp3 Scorpionsa,sa solo radovima jednog od članovima....Taj mp3 imam i ja. Stvar koju najvise volim....."Still loving you"....Baca me u tezak bedak svaki put. Edited October 7, 2005 by Metal girl Quote
Painkiller_JP Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ko ne voli scorpionse ne voli ni ljude.Ja se nadam da je ovde neko cuo vise pesama od Wind of change,Rock you.. i Still loving you... Quote
Archibald Reiss Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ofkors. Škorpionsi moj dobar drugar. Holiday - jedna balada koju retko ko pominje... a odlicna je. Quote
dudi Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Imaju stvarno dobre albume ali onaj iz 2000 Moment of glory snimljen zajedno sa Berlinskom filharmonijom je promašaj nije im to trebalo . Blackout,Animal magnetism,Lovedrive ,taken by force Jako dobri, Tokyo tapes još kada odpeva onu pesmu na Japanskom to je vrh. Da ne govorim o world wide live tamo su bili najbolji . Da i holiday je mnogo dobra pesma. Quote
Demonizer Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Ne bih se bas slozio ovde sa mnogima, ipak mislim da su im albumi do Virgin killera bili perfektni a onda krece opadajuci niz Quote
dudi Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Ne bih se bas slozio ovde sa mnogima, ipak mislim da su im albumi do Virgin killera bili perfektni a onda krece opadajuci niz Pa Virgin killer im je samo 4 studijski po redu, Ja mislim da tek posle dolazi ono pravo poput Lovedrive, Animal magnetism, Blackout. Love at the first sting im je hit album sledi svetska turneja za tim world wide live je mnogo dobar koncertni dupli album.Pa te mogu reći posle Savage amusment iz 1988 da su opali . Kako da kažem opao kvalitet muzike ili nedostatak inspiracije ali nađe se dobra pesma i dan danas na njihovim pločama. Jesi ti siguran da si preslušao diskografiju scorpionsa ? Quote
Archibald Reiss Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 You and I je odlicna balada... iako je sa novijeg albuma odnosno iz '96 - Pure Instinct. Jesi ti siguran da si preslušao diskografiju scorpionsa ? Taj rad.... Scorpionsi su legende! Quote
Recommended Posts