Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Danas dobih na poklon Platinum Collection i upravo sam ga pustio prvi put. Majko mila, kako fenomenalno zvuce stare stvari u ovom remasterovanom obliku!!! Sta ce tek biti kada stignem do onog perioda s polovine osamdesetih.... Quote
Mephistophilus Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 mmmmmmmmm... wind of change moja omiljena pesma... veselo zabada Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Nisam im'o pojma da su obradili The Who!!! Odusevljen sam!!! Quote
dudi Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Obradili su i Gyöngyhajú lány od Mađarske grupe OMEGA što je i uradila i Novosadska GRIVA Devojka sa bisernom kosom ta pesma je na ploči kog sam đavola tražio u tebi. Mada Scorpions je uzeo samo muziku ali ne i tekst pošto se pesma zove White dove a to je na albumu Live bites . A šta su obradili od WHO? Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Can't Explain. Quote
Painkiller_JP Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Imaju stvarno dobre albume ali onaj iz 2000 Moment of glory snimljen zajedno sa Berlinskom filharmonijom je promašaj nije im to trebalo . Blackout,Animal magnetism,Lovedrive ,taken by force Jako dobri, Tokyo tapes još kada odpeva onu pesmu na Japanskom to je vrh. Da ne govorim o world wide live tamo su bili najbolji . Da i holiday je mnogo dobra pesma. Ti nisi pri sebi... To je najbolji album sa filharmonijom ikada,prejebali su svaki bend + je rudolf sam aranzirao note za orkestar pa ti vidi... Inace jedna zanimljivost za fanove scorpionsa: Kada su zavrsili snimanje albuma "Face The Heat" Rudolf je izjavio :"Kada budemo napravili album na kome je vise od 50% balada,prestajemo da sviramo" i napravise ljudi "Pure Instinct" sa sve baladama,a i dalje sviraju... Quote
dudi Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Ti nisi pri sebi... To je najbolji album sa filharmonijom ikada,prejebali su svaki bend + je rudolf sam aranzirao note za orkestar pa ti vidi... Inace jedna zanimljivost za fanove scorpionsa: Kada su zavrsili snimanje albuma "Face The Heat" Rudolf je izjavio :"Kada budemo napravili album na kome je vise od 50% balada,prestajemo da sviramo" i napravise ljudi "Pure Instinct" sa sve baladama,a i dalje sviraju... Možda i nisam Meni je Acoustica mnogo više bolja od moment of glory al kako kome , Quote
Archibald Reiss Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Dobar je Moment of glory. Ljudi ipak su tu vec matori (2000. god), a kada je Acoustica snimljena... Quote
Painkiller_JP Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Možda i nisam Meni je Acoustica mnogo više bolja od moment of glory al kako kome Naravno necemo raspravljati o ukusima ,vazno je da svi ovde volimo skorpions iz bilo koje ere... Ja volim sve ,od prvog do zadnjeg... Quote
Archibald Reiss Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 yeah Sa Momenta najjace zvuci Hurricane sa orkestrom na pocetku kad padaju zavese... Quote
dudi Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Dobar je Moment of glory. Ljudi ipak su tu vec matori (2000. god), a kada je Acoustica snimljena... Acoustica je njihov predzadnji album. Strava je urađeno svaka im čast ! Quote
Invictus Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Moment je malo reci velicanstven. Stavise, da sam Ja na njihovom mjestu, presatao bih se baviti muzikom poslije toga. Tesko da se sta vise moze reci na temu Sile i Slave. Quote
Ikona Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Still loving you,lonely nights,always somewhere...mozda i neke od najlepsih ljubavnih balada....iako je malo glas ovog, *zaboravih kako se zove * glavnog pevaca malo too soft Quote
Invictus Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Klaus Maine je pjevac, naravno. Istakao bih jos jednu strasnu baladu: A Moment in a Million Years. Quote
Scorpions Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 E svi ste se uhvatili za njihihove nove stvari,a niko ne spominje one starije na primer iz albuma Taken by force!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Invictus Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Jebi ga, nekako su mi albumi prije Lovedrive bas prestari. Ipak je Love at First Sting nedostizan. Quote
Crna_Dama Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Naravno necemo raspravljati o ukusima ,vazno je da svi ovde volimo skorpions iz bilo koje ere... Ja volim sve ,od prvog do zadnjeg... Takodje Quote
Scorpions Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Da li neko od vas ima mp3 sa kompletnom diskografijom narocito one starije albume?Ja sam te starije skidao sa neta malo po malo a i dosta toga mi fali! Imam dosta stvari od njih kojih nema na albumima imam i dosta spotova ako nekog interesuje!Pored mp3-a interesuje me i koje koncerte imate!Bas bih voleo da nabavim nesto iz 80-tih posto imam samo neke novije!!!! Quote
Scorpions Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Uzgred njihova najbolja pesma po meni je We'll Burn The Sky!!! Quote
Archibald Reiss Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Ja imam od albuma iz 1974 - Fly To The Rainbow pa do 1999 - Eye To Eye. Quote
Scorpions Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Imam i ja taj mp3!To je onaj u kom ima nekoliko albuma Mcauley Schenker-a! Scorpionsi su prvi studijski album izdali 1972!Ako nekog interesuje ja imam sledece albume Scorpions-Fly to the rainbow 1974 Scorpions-In trance 1976 Scorpions-Virgin killer 1977 Scorpions-Love drive 1979 Scorpions-Animal magnetism 1980 Scorpions-Blackout 1982 Scorpions-Love at the first sting 1984 Scorpions-Savage amusement 1988 Scorpions-Live in Berlin(pad Berlinskog zida) Scorpions-Crazy world 1990 Scorpions-Face to heat 1993 Scorpions-Live bites 1995 Scorpions-Pure instinct 1996 Scorpions-Eye to eye 1999 Scorpions-Moment of glory 2000 (sa Berlinskim simfonijskim orkestrom) Scorpions-Acustica 2001 Scorpions Unbreakable 2004 Scorpions-Live and rare songs Pa ako nekom nesto treba neka se javi!Opet kazem ako neko ima neki koncert od njih,za razmenu kupovinu ili bilo kako nek se javi!Takodje i mp3 sa solo projektom Klausa Maina i Albumima iz 1972 Lonesome crow.!978 Taken by force,world wide live!!! Veliki pozdrav svim fanovima SCORPIONSA! Quote
Peti.Maj Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Imam i ja taj mp3!To je onaj u kom ima nekoliko albuma Mcauley Schenker-a! Scorpionsi su prvi studijski album izdali 1972!Ako nekog interesuje ja imam sledece albume Scorpions-Fly to the rainbow 1974 Scorpions-In trance 1976 Scorpions-Virgin killer 1977 Scorpions-Love drive 1979 Scorpions-Animal magnetism 1980 Scorpions-Blackout 1982 Scorpions-Love at the first sting 1984 Scorpions-Savage amusement 1988 Scorpions-Live in Berlin(pad Berlinskog zida) Scorpions-Crazy world 1990 Scorpions-Face to heat 1993 Scorpions-Live bites 1995 Scorpions-Pure instinct 1996 Scorpions-Eye to eye 1999 Scorpions-Moment of glory 2000 (sa Berlinskim simfonijskim orkestrom) Scorpions-Acustica 2001 Scorpions Unbreakable 2004 Scorpions-Live and rare songs Pa ako nekom nesto treba neka se javi!Opet kazem ako neko ima neki koncert od njih,za razmenu kupovinu ili bilo kako nek se javi!Takodje i mp3 sa solo projektom Klausa Maina i Albumima iz 1972 Lonesome crow.!978 Taken by force,world wide live!!! Veliki pozdrav svim fanovima SCORPIONSA! Mozda sam zainteresovan za neke... Jedna od boljih njihovih pjesama mi je lonely nights. Quote
Scorpions Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Reci samo sta te interesuje nije problem uopste!!!! Quote
rock_rock Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Da l' je dovoljno reci da su gitaristi koji su prosli kroz ovaj bend esencija necega sto se zove majstorstvo? Quote
Recommended Posts