Scorpions Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Gitarsti su dobri,samo mi je zao sto su se u devedesetim mnogo ali mnogo komercijaliszovali,ali mora se priznati da su im albumi u novom milenijumu ok!!! Quote
ZmYchE Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Dan valjda posle Monsters Of Rock u Bugarskoj imaju solo koncert, ali nemojte mi verovati na rec, IPAK proverite za svaki slucaj...!!! Zaista kvalitetan bend! Quote
Vercundus Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) Pozdrav svima! Procitao sam celu temu, i jako mi je drago sto ima dosta ljudi koji vole Scorpionse i sto ih cene ne samo po Wind Of Change. Njihovu diskografiju sam u potpunosti preslusao i mogu da kazem da nemaju ama bas ni jednu losu pesmu (osim To Be No.1). Koji god se period uzme, oni su tada bili jedni od najboljih bendova ikada. Sto se danasnjice tice, tacno je da su malo "omeksali" usled rok krize 90-tih. Imali su nekoliko eksperimentalnih albuma, od kojih vec pominjani i hvaljeni Acoustica i Moment Of Glory. Od 2004. su se vratili svojim korenima, te album Unbreakable pokazuje koliko su oni mocan i legendaran bend. Ako ste pogledali samo Acousticu i Moment Of Glory, preporucujem jos mnoge druge koncerte kao sto su Savage Crazy World, World Wide Live, One Night in Wienna, To Russia With Love... Kao kolekcionar njihovih dela, mogu slobodno da kazem da im ni jedan koncet nije dosadan i jednolican, i kad kod izadju na scenu uvek se trude da daju sve od sebe i uvek oduseve publiku. Najnovija vest je da ce ucestvovati na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu 7. juna. Takodje, samo sto im nije izasao novi album, koji sa nestrpljenjem ocekujem. Ovom prilikom pozivam sve fanove ovog benda da se uclane u srpski fun club koji je nedavno otvoren na adresi http://www.scorpions-serbia.com SCORPS4EVER! Edited May 29, 2006 by Darth Vercundus Quote
SacrilegiouS Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Michael Schenker je bog! (nadam se da sam pravino napisao) 1. album je savrsenstvo. Ko voli scorpionse neka odslusa i ufo. Quote
Vercundus Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Michael je svirao u UFO od 73. do 79. Tada je bio izbacen znog alkohola. Vratio se u Scorpions 79. ali ni tu nije dugo trajao iz istog razloga. 1980. formira svoj bend Michael Schenker Group. Ko moze neka odlusa nesto od njih, mnogo je dobra muzika. Kasnije se vratio u UFO na kratko da snimi "Sharks" 2002. Quote
Wise Owl Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Procitao sam celu temu, i jako mi je drago sto ima dosta ljudi koji vole Scorpionse i sto ih cene ne samo po Wind Of Change. Koliko puta sam u zivotu cula Wind Of Change, smucio mi se! Koliko god puta jos da cujem Woman, nikada mi se nece smuciti!!!!! Quote
Scorpions Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Woman je odlicna pesma mada ne tako poznata sirem krugu ljudi! Oni imaju dosta balada koje su bas onako po mojoj meri u svakom pogledu!Steta sto su se na novom albumu odaljili od onog njihovog starog stila,mada ni ovaj novi nije los!!! Quote
ZmYchE Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Rhytm Of Love... Rock you like a hurricane... Woman... Wild Child... When the smoke is going down... Ma na svakom mogucem albumu imaju bar po 5 hitova... Genijalan bend. Stvarno meni favoritan! Quote
Scorpions Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Niko zivi ne spominje pesme sa piocetka osamdesetih a kamoli neke stvari iz sedamdesetih na primer jedna onako mocna pesma Catch your train ili isto tako divna balada Born to touch your feelings!!!Zao mi je sto ljudi kazu da im se ne svidjaju albumi pre Blackouta!Moram da napomenem da mi je onako bas mocna pesma We'll burn the sky!!! Pozdrav svim fanovima Scorpionsa drago mi je sto caskamo o njima!!!!! Quote
VEPAR Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Scorpionsi su za mene od 1972 - 1990. Kasniji period mi i nije nesto. Quote
Scorpions Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Pa dobro devedesetih ih je uhvatila kriza!Vise je u pitanju komercijalizacija,ali nema veze!Mada se ne moze reci da su albumi iz devedesetih totalan promasaj!!! Quote
AIC Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 izuzetan band....kao sto je vec neko rekao na svakom albumu su imalo barem 2-3 hita! sjajni su.... In Trance Lonely Nights Wind Of Change When The Smoke Is Going Down Moment For a Million Years Sent Me An Angle Are You The One Rock You Like A Hurricane(ako se tako pise) Wild Child Holiday Obsesion Alien Nation Still Loving You Rytam Of Love Every Minut Every Day Rytam Of Love stvarno genijalan bend.... Quote
Scorpions Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 U skorije vreme se ocekuje izlazak njihovog novog albuma! Jedva cekam!!! Quote
Shix Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Imaju ubedljivo najbolje slike na albumima. Quote
Scorpions Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Pozivam sve fanove Scorpionsa da posete i uclane se u Srpski forum posvecen njima! Na ovoj adresi mozete saznati dosta stvari o njihovom radu i zivotu!!!Posetite sajt necete se pokajati!!! http://scorpionsfunclu.11.forumer.com Quote
AIC Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 (edited) @Scorpions njihov poslednju album za koji ja znam da su izdali je iz 2004 Unbrekable,cini mi se...jel su izdavali jos neki posle ovog,i jel taj album best of???uzgred kakav je album,sem ako nije best of? Edited January 13, 2007 by AIC Quote
RNA Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 U skorije vreme se ocekuje izlazak njihovog novog albuma! Jedva cekam!!! Ja, vala, jok! Od "Crazy World" nisu izdali nista vredno pomena. Quote
Scorpions Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Vredno je pomena dosta toga i iz perioda posle 90-tih,mada su u tom periodu dosta eksperimentisali! Uglavnom ne slazem se sa tobom u vezi tvoje izjave!!! Quote
Bata Trokrilni Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Izvlačim ovaj bend iz zaborava, jer su zaista zaslužili da ih neko sluša i o njima piše. Meni je omiljeni album ubedljivo Unbreakable, sa 6 izvanrednih pesama na njemu (tako jake kombinacije nema ni na jednom prethodnom albumu): New Generation, Deep and Dark, Love' em or Live 'em, Through My Eyes, My City My Town, Remember the Good Times. Od ranijih pesama izdvajam: Still Loving You, Rock You Like a Hurricane, We'll Burn the Sky, Wind of Change, To Be with You in Heaven, Send Me an Angel, Alien Nation. Quote
Џејсон Њустед Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Evo jednog matorca-40 godina, ciji klinci od 8,10 i 15 godina zajedno sa njim seku vene na The Zoo, China White,Blackout i Is there Anybody there a budi nas za posao i skolu Rock You Like A Hurricane !!! Pozz. svima, drago mi je da je ova tema ziva ovoliko dugo Quote
Bata Trokrilni Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 E baš zato što si matorac, treba da poslušaš poslednji album - Unbreakable, jer mu ovi stari albumi nisu ni prineti. Quote
Џејсон Њустед Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 E baš zato što si matorac, treba da poslušaš poslednji album - Unbreakable, jer mu ovi stari albumi nisu ni prineti. Bilo sta samo da nije onaj smor-Wind of...,lepa pesma ali udaviiiiiii. Hvala za preporuku Quote
Scorpions Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Uskoro nam stize novi album!!Kakva su vam iscekivanja????? Quote
Bata Trokrilni Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Ne verujem da će moći da nadmaše prethodni, ali očekujem da će vredeti. Quote
Recommended Posts