Demonizer Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 svako svoje naravno, ipak je to preteca svega ovog:) Quote
The Trooper Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Opet cu reci...Ko ne voli Scorpionse ne voli ni ljude... jes jes... e da pronasao sam u nekoj fioci stari originalni jugotonov scorpions love at the first sting MC^^ Quote
crusader84 Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Reče Olga na 202-jci da će koncerta sigurno biti, tj da je ugovor potpisan! Samo ne znam da li je u pitanju taj termin u maju koji se pominje... Quote
Scorpions Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Zvanicne potvrde jos uvek nema,ali nadam se da ovi nasi dripci nece ukenjati stvar! Sto se tice tribute benda on je duze vreme u pripremi ali nikako da se skupimo A to sto oni odrzavaju koncerte od kojih prihodi idu u humanitarne svrhe govori samo o njima,odnosno govori sta oni predstavljaju!Uostalom i novi album je u tom fazonu! Za mene su Scorpionsi jedini bend od kojeg volim bukvalno celu diskografiju sa izuzetkom od par pesama!!!! Quote
RNA Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Можда су, за разлику од већине рок звезда, шпарали беле паре за црне дане кад су били популарни, па сад себи могу да допусте и такве ствари, тј. да су обезбеђени, па да раде и у добротворне сврхе. Quote
Demonizer Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Zvanicne potvrde jos uvek nema,ali nadam se da ovi nasi dripci nece ukenjati stvar! Sto se tice tribute benda on je duze vreme u pripremi ali nikako da se skupimo A to sto oni odrzavaju koncerte od kojih prihodi idu u humanitarne svrhe govori samo o njima,odnosno govori sta oni predstavljaju!Uostalom i novi album je u tom fazonu! Za mene su Scorpionsi jedini bend od kojeg volim bukvalno celu diskografiju sa izuzetkom od par pesama!!!! zar postoji par pesama koje ne valjaju, ja ih jos nisam cuo:) Quote
Scorpions Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Naravno da postoje antipaticne pesme to je svega par,trenutno ne mogu da se setim ali npr. To be number 1!To je ubedljivo njihova najgora pesma!A sto se tice njihovih crnih dana,postoje oni kojima su dosli jos crnji pa opet ne daju u humanitarne svrhe!!!! Quote
Bata Trokrilni Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 zar postoji par pesama koje ne valjaju, ja ih jos nisam cuo:) Ima loših pesama koliko hoćeš, naročito u sedamdesetim, a što se novijih tiče, album Eye II Eye može ceo da se baci. Quote
Scorpions Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Iz sedandesetih bukvalno nema lose pesme!U to vreme je Uli svirao u Scorpsima i uopste mi nije jasno kako neko moze da tvrdi da su pesme iz tog perioda lose!!! Da li si ti preslusao batice album Taken by force???? Ocito da nisi!!! Quote
Bata Trokrilni Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Jesam, svi mnogo veličaju taj album, a ja na njemu ne primećujem da sem We'll Burn the Sky ima još neka dobra pesma. Quote
Scorpions Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Tu puno gresis,ali stvarno!!! Inace tekst za pesmu We'll Burn the Sky je napisala devojka od Hendriksa koja je u to vreme bila sa Ulijem !I kao posvecena je Hendriksu!!!Tako sam negde procitao koliko se secam!!!! Quote
VEPAR Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Scorpionsi zakljucno sa Crazy World nemaju los album. Ako bih morao da izdvojim onda je to Taken by force i love at first stink koji je inace njihov najuspesniji album. Opasan live album World wide live iz 1985 kao i blackout. ma vrh bend. Quote
ZmYchE Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Bla bla bla jari jari jari... Smarate! Nego 26.maj BGD ARENA...samo jos da se zvanicno JAVNO potvrdi... AAAAA poludecu....i nadam se da nece preterati sa cenom karte... I ima jos na wikipediji na bgd areni strani da i ZZ top dolaze ahaha dojajno Quote
Shamandalie Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Imam informaciju da ce taj koncert ipak biti pomeren za septembar. Ali, videcemo, znacu u sredu preciznije da vam kazem. Quote
Bata Trokrilni Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Ne može koncert da bude pomeren, kad nije ni zakazan. Dok ne vidim datum na sajtu, ja ne verujem nikome. Quote
Scorpions Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Koliko ja znam ugovor sa njima jos uvek nije potpisan tako da je sve pod velikim znakom pitanja!!!! Quote
anelej Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 a ja mislila da je provereno i da sigurno dolae kad ono nista se ne zna Quote
RNA Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Код нас се обично ништа не зна до самог краја. А чак и кад је потврђено постоји велиак вероватноћа да није тако. Quote
Demonizer Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Ipak se na par stranih sajtova moze naci potvrda o koncertu u bg-u tako da je sad jos manje verovatno Quote
Scorpions Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Ako vas interesuju informacije o novom albumu,njihovom dolasku i o bendu uopste,pozivam vas da posetite forum posvecen Scorpionsima!!!!Evo linka: http://scorpionsfunclu.11.forumer.com/ Quote
LazaGNR Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Ako bude ovog koncerta kod nas (na koji planiram da idem naravno ) valjda ce svirati stare stvari,a ne one sa Eye II Eye-a Taj album je Quote
RNA Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Сећам се кад је пре неких 5-6 година заказан (наводно) концерт, било је објављено ан њиховом сајту. Требали су још да свирају и у Будви и Скопљу од ових порстора, а поред сваког заказаног концерта је стајала врста концерта која се свира. Нпр, поред већине концерата у Немачкој је писало 'unplugged' или 'with symphonic orchestra', док је испред ових наших било 'rock concert', пошто овде никад нису свирали. Quote
dudi Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Na svakoj turneji sviraju nešto novo ali i ono staro neizbežno ..blackout ,big city nights,loving you sunday morning ,rhythm of love i balade still loving you , holiday . bez tih stvari ne bi ni prošli dobro . Gledao sam neki video snimak sa prošlogodišnjeg koncerta u Grčkoj Klaus je još u formi isto i matori Šenker Quote
RNA Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Ништа 'Rock You Like A Hurricane'? Па, то им је ултимативна химна! Quote
dudi Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Ништа 'Rock You Like A Hurricane'? Па, то им је ултимативна химна! da , Naravno i ta stvar isto. Quote
Recommended Posts