RNA Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Немој да ме плашиш. Треба да ми дођу овде и да звиждућу 'Winds Of Change', а да нема 'Rock You Like A Hurricane'. Quote
Painkiller_JP Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Škorpioni za razliku od Maidena znaju neke stvari tako da sam siguran da ćeš dobiti sve stare hitove i eventualno New Generation i još koju... Quote
crusader84 Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 (edited) Pozdrav! Imamo nekoliko svežih informacija... Naime, karte će biti puštene u prodaju do kraja ove nedelje, a cena će iznositi u pretprodaji koja će trajati 2 nedelje 1600 dinara (parter); od 2000 do 2600 dinara (tribine) i 8000 dinara će iznositi cena loža. Nakon 2 nedelje sve ulaznice poskupeće za 30%, a nedelju dana pred koncert za 50% u odnosu na osnovicu. Zelimo Vam da stignete da nabavite ulaznice u pretprodaji. Hvala na podršci http://scorpionsfunclu.11.forumer.com/view...db488c4fbf#1924 Edited April 10, 2007 by crusader84 Quote
LazaGNR Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 (edited) Сећам се кад је пре неких 5-6 година заказан (наводно) концерт, било је објављено ан њиховом сајту. Требали су још да свирају и у Будви и Скопљу од ових порстора, а поред сваког заказаног концерта је стајала врста концерта која се свира. Нпр, поред већине концерата у Немачкој је писало 'unplugged' или 'with symphonic orchestra', док је испред ових наших било 'rock concert', пошто овде никад нису свирали. Hahaha,mi smo posebni Na svakoj turneji sviraju nešto novo ali i ono staro neizbežno ..blackout ,big city nights,loving you sunday morning ,rhythm of love i balade still loving you , holiday . bez tih stvari ne bi ni prošli dobro . Škorpioni za razliku od Maidena znaju neke stvari tako da sam siguran da ćeš dobiti sve stare hitove i eventualno New Generation i još koju... Naravno. Ocekujem sto vise starijih stvari Naime, karte će biti puštene u prodaju do kraja ove nedelje, a cena će iznositi u pretprodaji koja će trajati 2 nedelje 1600 dinara (parter) Samo? Whoho Ima odma' da kupim Kakve tribine,kakvi bakraci - samo parter Edited April 10, 2007 by LazaGNR Quote
Scorpions Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Na Officialnom sajtu nema jos uvek nikakve potvrde!!!Jos samo to da vidim pa mogu da se opustim Quote
LazaGNR Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Ćeš i tu u prvi red? Prvi red or no red at all Na Officialnom sajtu nema jos uvek nikakve potvrde!!!Jos samo to da vidim pa mogu da se opustim JOS ne stoji na official sajtu Scorpions-a? Quote
Scorpions Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Dok to ne vidim necu ni verovati da dolaze!!!!! Quote
RNA Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Као што рекох, чак ни тад немој веровати, јер видиш шта се десло за Тестамент. Стоји на њиховом сајту, а цео фест на ком су требали да свирају отказан. Quote
anelej Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 jedno je fest koji je zvucao potpuno nerealno, a drugo je najavljeni koncert Quote
Layla Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Trebalo bi da je ugovor potpisan i da su plakati na autorizaciji i da se karte prodaju od sutra po vec pomenutim cenama (1600 parter i od 2000-2600 tribine) na prodajnim mestima Eventima. Takodje, trebalo bi da te cene stoje sigurno 2 nedelje, a posle ce verovatno poskupeti. Ja jos uvek ne mogu da verujem! Tako bi trebalo da bude, ako ja juce nisam sanjala jednog od organizatora. Sutra je i konferencija za stampu. Quote
Vercundus Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Trebalo bi da je ugovor potpisan i da su plakati na autorizaciji i da se karte prodaju od sutra po vec pomenutim cenama (1600 parter i od 2000-2600 tribine) na prodajnim mestima Eventima. Takodje, trebalo bi da te cene stoje sigurno 2 nedelje, a posle ce verovatno poskupeti. Ja jos uvek ne mogu da verujem! Tako bi trebalo da bude, ako ja juce nisam sanjala jednog od organizatora. Sutra je i konferencija za stampu. Ugovor jeste potpisan. Tako nam je javila agencija koja organizuje koncert. O cemu ce da se radi na toj konferenciji za stampu? Najsvezije informacije o koncertu na www.scorpions-serbia.org Pozdrav! Quote
Despot! Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Ugovor jeste potpisan. Tako nam je javila agencija koja organizuje koncert. O cemu ce da se radi na toj konferenciji za stampu? Najsvezije informacije o koncertu na www.scorpions-serbia.org Pozdrav! Evo, ja sam upravo pristigo sa konferencije u Sava Centru. Uglavnom, mogu samo da potvrdim za cene karata (sve što je napisala layla je u suštini tačno). Koliko sam shvatio biće više press konferencija, a ova je trajala relativno kratko i imala je karakter ''upoznavanja'' novinara sa promotivnom agencijom. Quote
djuk Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=e...mp;IDevent=7447 Quote
Dark Sonja Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 znaci, idem sutra posle vezbi da vidim mogu li da se kupe karte.... jao jedva cekam koncert... Quote
Uninie Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 OVAKO: Sve shto mogu da kazhem jeste da su karte pushtene u prodaju. Parter koshta 1600 dinara a za tribine se kretju od 2200 - 2600 dinara u prve dve nedelje prodaje, nakon toga skachu za 30 % Quote
Jelles Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 OVAKO: Sve shto mogu da kazhem jeste da su karte pushtene u prodaju. Parter koshta 1600 dinara a za tribine se kretju od 2200 - 2600 dinara u prve dve nedelje prodaje, nakon toga skachu za 30 % koliko je pusteno karata za parter? Quote
Dark Sonja Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 ovo je ceo moj komentar... jao sto sam happy... Quote
Dark Sonja Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 znaci, gledam u kartu i ne verujem... :trans: Quote
crusader84 Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 (edited) Piše i na Eventimu da su Alogia i Karizma, a i to je informacija koja je odavno cirkulisala. Edited April 17, 2007 by crusader84 Quote
RNA Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Нисам знао за ту циркулацију... Мада, у ствари, колико бендова и може да буде предгрупа за овај концерт? Осим ова два, можда још К. Апартман и Стратус нпр. Quote
Killing Floor Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 A predgrupe su Alogia Joj boze za moraju svuda se uglave...ako neko sazna kakva ce otprilike biti set lista nek javi... Quote
ZmYchE Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Koji će K ovom bendu predgrupa Nek samo oni sviraju što više, što duže...!!! Predgrupe !!!!!! Quote
Uninie Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) Dakle narode, shto se tiche predgrupa mi smo ih ubacili u dogovoru sa menadzmentom Scorpionsa jer u svim gradovima gde sviraju ako im gosti nisu Uli Jon Roth i/ili Michael Schenker onda su lokalni bendovi, sve u svemu BITJE LUDO Edited April 18, 2007 by Uninie Quote
Recommended Posts