Jump to content

Recommended Posts

Posted

Немој да ме плашиш. Треба да ми дођу овде и да звиждућу 'Winds Of Change', а да нема 'Rock You Like A Hurricane'.

Posted (edited)
Pozdrav!

Imamo nekoliko svežih informacija... Naime, karte će biti puštene u prodaju do kraja ove nedelje, a cena će iznositi u pretprodaji koja će trajati 2 nedelje 1600 dinara (parter); od 2000 do 2600 dinara (tribine) i 8000 dinara će iznositi cena loža. Nakon 2 nedelje sve ulaznice poskupeće za 30%, a nedelju dana pred koncert za 50% u odnosu na osnovicu. Zelimo Vam da stignete da nabavite ulaznice u pretprodaji.

Hvala na podršci

http://scorpionsfunclu.11.forumer.com/view...db488c4fbf#1924

Edited by crusader84
Posted (edited)
Сећам се кад је пре неких 5-6 година заказан (наводно) концерт, било је објављено ан њиховом сајту. Требали су још да свирају и у Будви и Скопљу од ових порстора, а поред сваког заказаног концерта је стајала врста концерта која се свира. Нпр, поред већине концерата у Немачкој је писало 'unplugged' или 'with symphonic orchestra', док је испред ових наших било 'rock concert', пошто овде никад нису свирали.

Hahaha,mi smo posebni :rockdevil::cool:

Na svakoj turneji sviraju nešto novo ali i ono staro neizbežno ..blackout ,big city nights,loving you sunday morning ,rhythm of love i balade still loving you , holiday .

bez tih stvari ne bi ni prošli dobro .

Škorpioni za razliku od Maidena znaju neke stvari tako da sam siguran da ćeš dobiti sve stare hitove i eventualno New Generation i još koju...

Naravno.

Ocekujem sto vise starijih stvari :da:

Naime, karte će biti puštene u prodaju do kraja ove nedelje, a cena će iznositi u pretprodaji koja će trajati 2 nedelje 1600 dinara (parter)

Samo?

Whoho :pivopije:

Ima odma' da kupim :lol:

Kakve tribine,kakvi bakraci - samo parter :rockdevil:

Edited by LazaGNR
Posted
Ćeš i tu u prvi red? :)

Prvi red or no red at all :):rockdevil::cool:

Na Officialnom sajtu nema jos uvek nikakve potvrde!!!Jos samo to da vidim pa mogu da se opustim :)

JOS ne stoji na official sajtu Scorpions-a? :ph34r:

Posted

Као што рекох, чак ни тад немој веровати, јер видиш шта се десло за Тестамент. Стоји на њиховом сајту, а цео фест на ком су требали да свирају отказан.

Posted

Trebalo bi da je ugovor potpisan i da su plakati na autorizaciji i da se karte prodaju od sutra po vec pomenutim cenama (1600 parter i od 2000-2600 tribine) na prodajnim mestima Eventima. Takodje, trebalo bi da te cene stoje sigurno 2 nedelje, a posle ce verovatno poskupeti. Ja jos uvek ne mogu da verujem! Tako bi trebalo da bude, ako ja juce nisam sanjala jednog od organizatora. Sutra je i konferencija za stampu. :pivopije:

Posted
Trebalo bi da je ugovor potpisan i da su plakati na autorizaciji i da se karte prodaju od sutra po vec pomenutim cenama (1600 parter i od 2000-2600 tribine) na prodajnim mestima Eventima. Takodje, trebalo bi da te cene stoje sigurno 2 nedelje, a posle ce verovatno poskupeti. Ja jos uvek ne mogu da verujem! Tako bi trebalo da bude, ako ja juce nisam sanjala jednog od organizatora. Sutra je i konferencija za stampu. :pivopije:

Ugovor jeste potpisan. Tako nam je javila agencija koja organizuje koncert. O cemu ce da se radi na toj konferenciji za stampu?

Najsvezije informacije o koncertu na www.scorpions-serbia.org

Pozdrav!

Posted
Ugovor jeste potpisan. Tako nam je javila agencija koja organizuje koncert. O cemu ce da se radi na toj konferenciji za stampu?

Najsvezije informacije o koncertu na www.scorpions-serbia.org

Pozdrav!

Evo, ja sam upravo pristigo sa konferencije u Sava Centru.

Uglavnom, mogu samo da potvrdim za cene karata (sve što je napisala layla je u suštini tačno).

Koliko sam shvatio biće više press konferencija, a ova je trajala relativno kratko i imala je karakter ''upoznavanja'' novinara sa promotivnom agencijom.

Posted

OVAKO:

Sve shto mogu da kazhem jeste da su karte pushtene u prodaju. Parter koshta 1600 dinara a za tribine se kretju od 2200 - 2600 dinara u prve dve nedelje prodaje, nakon toga skachu za 30 % :)

Posted
OVAKO:

Sve shto mogu da kazhem jeste da su karte pushtene u prodaju. Parter koshta 1600 dinara a za tribine se kretju od 2200 - 2600 dinara u prve dve nedelje prodaje, nakon toga skachu za 30 % :)

koliko je pusteno karata za parter?

Posted (edited)

Piše i na Eventimu da su Alogia i Karizma, a i to je informacija koja je odavno cirkulisala.

Edited by crusader84
Posted

Нисам знао за ту циркулацију... Мада, у ствари, колико бендова и може да буде предгрупа за овај концерт? Осим ова два, можда још К. Апартман и Стратус нпр.

Posted (edited)

Dakle narode, shto se tiche predgrupa mi smo ih ubacili u dogovoru sa menadzmentom Scorpionsa jer u svim gradovima gde sviraju ako im gosti nisu Uli Jon Roth i/ili Michael Schenker onda su lokalni bendovi, sve u svemu BITJE LUDO :)

Edited by Uninie