Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cao Braco ako je greshka shto pishem u ovom delu foruma....premestite temu u pravilni...

Mi Smo Iz Kumanovo Makedonija....Bend se zove "The Unknown" tako da ostavljajte kritikei dobre i loshe....

i kako vam se svidja... to shto kreiramo....pa nadam se da cemo se videti na neke svirke...pa i ako organizujete pa da dodjemo...

ili mi kad organizuemo da dodjete.... ovo nam je link sa Spejsa...tako da pogledajte pa recite shta mislite..

POzdrav

Zlatko iz The Unknown

http://www.myspace.com/theunknownmk

:meshuggah:

Posted

Hvala braco..... nemamo josh studiski snjimano...ali radi se :) uskoro ce biti...

Inache Juche na 17.08.2008 god. smo bili u Vranje i svirka nam je bila predobra i publika je prihvatila nashu muziku

bash dobro.... tako da 2 Septembra opet sviramo u Vranje u Okce... i svirace josh 2 ili 3 metal benda iz Srbije...i mi..

tako da Dodjite ko kako mozhe... inache tamo sredini Oktombra treba da sviramo na Bg Invaziju u SKC...

kad izdamo neshto ponecemo na svirke i ko hoce dobice....snjimku inache i stavi cu na spejs...i uskoro stavicu klipove

od ove svirke sad u vranju da vidite kako je bilo...

Pozdrav Braco pa vidimo se...

Zlatko

• 1 month later...
Posted (edited)

samo kec ... death metal supreme!

prilicno lose(meni) uticaje imate(nekrofagist,opet,LOG!) al ako zabrutalite to jes bice sasvim dobro

Edited by Speed_Dead
  • 2 months later...
Posted

Brace snjimanje dema.. je u toku... inache da izvestim da cemo svirati na bg invaziji 27 marta kao specijalni gosti... i najbitinije... ime benda je promenjeno u Narcolepsy...

l_92cff7131ef74094aa07f9fdbab80b9b.jpg

http://www.myspace.com/narcolepsymk

Molicu nekog od administratora da promeni naslov teme... u Narcolepsy (makedonija)

Pozdrav momci..:)))

i vidimo se...