RNA Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Скроз на другом месту и уз друкчију динамику, тако да се не примети толико. Quote
Apeiron Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Ma daj, necemo se zajebavati. Igraj Sad je Out in the Fields. Ko to ne cuje, ne znam sta bih rekao za sluh doticnog. A Metro, hahah, to se Bole malo zeza Quote
vudun Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Ја Рони Џејмс Дија уопште не слушам, једноставно никада ми се није допадала његова музика. Али скинуо сам сада са нета ''Rainbow In The Dark'' и мислим да песма нема благе везе са керберовом ''Сањам.'' Док Апејрон је у праву, има доста сличности ''Out In The Fields'' Герија Мура са ''Играј Сад.'' Ал' јебига, Кербер је уместо правих бубњева ту употребио ритам машину. Штета ... Quote
RNA Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Ја Рони Џејмс Дија уопште не слушам, једноставно никада ми се није допадала његова музика. Хе??? Quote
Apeiron Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 (edited) Али скинуо сам сада са нета ''Rainbow In The Dark'' и мислим да песма нема благе везе са керберовом ''Сањам.'' Ma da, nemaju veze te dve pesme jedna sa drugom... A Sanjam, to mi je najbolja Kerber pesma, iako je jaka konkurencija Edited September 1, 2008 by Apeiron Quote
Apeiron Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 A ovaj glem udarac: http://www.youtube.com/watch?v=kePlRPx2Bgk Quote
Whitesnake_Zr Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Uh uh...Malo mi je skocio pritisak,ali ok...Jel ima neko neki torrent za diskografiju Karizme? Quote
Rox Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 A ovaj glem udarac: http://www.youtube.com/watch?v=kePlRPx2Bgk Ovo je vise NWOBHM. Quote
RNA Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 (edited) Uh uh...Malo mi je skocio pritisak,ali ok...Jel ima neko neki torrent za diskografiju Karizme? Питај директно бају из Каризме. Његово корисничко име је - Каризма. Edited September 2, 2008 by RNA Quote
Guest Lukas Ацовић Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 A ovaj glem udarac: http://www.youtube.com/watch?v=kePlRPx2Bgk pre bih tvrdijo da je tada bilo ,bijelo dugme' epidemichne zaraze. shmrk! Quote
Sleaze Glammer Posted September 16, 2008 Author Report Posted September 16, 2008 Ima Karizma da se skine sa Pljuge (Vreme Je Za Nas i Retro-Active) a na Rapidshaareu imas i U Snovima. Uostalom pitaj momke iz Karizme narezace ti cdove. Zive ovde u NBGU. Quote
Wild Child Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Molim, molim, od koga je moj Kerber krao? blue murder - jelly roll Quote
Vangelis Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 blue murder - jelly roll Taman htedoh da odgovorim na ovo! Quote
Bata Trokrilni Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Али скинуо сам сада са нета ''Rainbow In The Dark'' и мислим да песма нема благе везе са керберовом ''Сањам.'' Nisam ni rekao da ima veze, već da je noseći rif te pesme upotrebljen u jednoj deonici pesme Sanjam. Inače, Kerber je bio predgrupa Dio-u u Sofiji 1999. godine. Quote
Sleaze Glammer Posted October 1, 2008 Author Report Posted October 1, 2008 ej sta je sa onim bendom KUM? Oce se aploudovati ili ne? Quote
Saša Grbić Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 ej sta je sa onim bendom KUM? Oce se aploudovati ili ne? Taman i ja to htjedoh pitati. Quote
Draža Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Za sve glemera u blizini Novog Sada, Erupcija ima svirku u petak u kafeu Rene. Quote
Sleaze Glammer Posted November 8, 2008 Author Report Posted November 8, 2008 i know. Cekam da imaju u BGu, NBGu ili Munzeu pa da dodjem Quote
Whitesnake_Zr Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Ajoj...Ja sam tek sada ozbiljno seo da odslusam Osvajace...Sunce im krvavo,ala sabijaju. Quote
sleazyrocker Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 kerber = glam , smesno, ja sam iz nisa i valjda znam sta je i kako je, ali kerber nije glam ni po jedniom kriterijumu,( ja ne smatram da je glam vrsta muzike) , i zato nije, a sto se oblacenja tice i stila , kod njih nikad niste mogli da vidite helanke, tapiranu kosu i sminku, gale je prirodno cupav, a nosili su kozne pantalnoe, kubojke, texas i sl ,znaci klasican stil oblacenja jedne rok grupe iz jugoslavije osamdesetih godina, sosa - basista je recimo svirao bas uobliku sekire i imao zapazeniji scenski nastup , ali ako je to glam onda stvarno, a pesme su hard rock, melodicni rock, rock od mladjih je u nisu bio jedan bend, critical solution, koji malo vuko na to sto neki ovde zovu glam,ali vise na hard n heavy Quote
Whitesnake_Zr Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ajde slozili smo se da smo podeljeni oko toga sta je glam a sta ne...No,sve to nema veze kad ja cujem Kerber i "osecam" kako zvuce poput nekih "glam" bendova. Quote
Bokee Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 kerber = glam , smesno, ja sam iz nisa i valjda znam sta je i kako je, ali kerber nije glam ni po jedniom kriterijumu,( ja ne smatram da je glam vrsta muzike) , i zato nije, a sto se oblacenja tice i stila , kod njih nikad niste mogli da vidite helanke, tapiranu kosu i sminku, gale je prirodno cupav, a nosili su kozne pantalnoe, kubojke, texas i sl ,znaci klasican stil oblacenja jedne rok grupe iz jugoslavije osamdesetih godina, sosa - basista je recimo svirao bas uobliku sekire i imao zapazeniji scenski nastup , ali ako je to glam onda stvarno, a pesme su hard rock, melodicni rock, rock od mladjih je u nisu bio jedan bend, critical solution, koji malo vuko na to sto neki ovde zovu glam,ali vise na hard n heavy Znaci ti prakticno ignorises postojanje Glam Rocka kao pravca? Quote
Bata Trokrilni Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ja ne čujem da tako zvuče. Ako pod glamom misliš na Motley Crue i Poison, Kerberova muzika nema veze s tim bendovima. Pre bih je poredio sa Europe. Quote
sleazyrocker Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 @prince .... i meni pre zvuce na europe nego na motley crue @bokee da , ignorisem ga u muzickom pogledu, za mene je to hard rock, rock , a to glam je po stilu oblacenja, to je moje misljenje Quote
Whitesnake_Zr Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 @Prince Da,i zvuce vise kao ovi...A svi znamo da je Europe glamcina. Quote
Recommended Posts