WindrideR Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Nekoliko puta sam isao na Search i stvarno ispade da nema teme za ovaj fenomenalni bend. Verovatno je postojala pre ali vise ne postoji, pa je krajnje vreme da ispravimo tu nepravdu. Dakle, ko ne zna bend je iz Finske i sviraju "Symphonic Epic Metal" ili po nekima "Tolkien Metal" jer im je tematika pesama, zajedno sa garderobom, uglavnom bazirana na radovima ovog pisca. Sigurno ce biti podeljenih misljenja je li im mesto na ovom podforumu ili ne, ali ja najvise boravim ovde, tako da... Uskoro ce izaci njihov 5. po redu album "The Last Alliance" i po meni je ovaj album njihov najbolji do sada!! Ja sam za sada nasao samo Promo na netu (ali doduse ne smara mnogo voice-over). Ko prvi nadje retail verziju neka postuje linkove. Btw, DVD - "The Journey" je fenomenalan i ko to nema morao bi da nabavi da pogleda. Official veb-site Official Myspace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Po onome sto sam slusao ( mozda prvi ili drugi album ) , meni se ne cini da bi ovo trebalo da ide na power/prog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Po onome sto sam slusao ( mozda prvi ili drugi album ) , meni se ne cini da bi ovo trebalo da ide na power/prog ma, da bre, nema veze ovo sa power-om niti prog-om. šta znam, možda miks je to svega i svačega sa dozom epike i tolkien tekstovima. nije muzika loša, ali su im tekstovi i imidž mnogo naivni, pa me to uvek nerviralo. ako neko voli epik sa malo herojštine i ženskim vokalima neka preslša ovo izdanje i predhodna. meni su ipak summoning, na koje se oni ugledaju za pet liga iznad, da ne pričam o guardian-ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 E stvarno ovaj forum (odnosno njegovi clanovi) ponekad zesce mogu da iznerviraju coveka! Tacno sam znao da ce najveca rasprava oko svega biti to da li bend pripada ovom podforumu ili ne! Imate li bre vi nesto da kazete o muzici a ne o podforumu? Inace, nije tacno da ovo nema veze sa Power/Prog-om! Ovo ima veze sa dosta pravaca metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Mene je odusevila pesma Journey To The Undying Land, po meni njihova epohalna pesma. Ima jos ok pesama, neke su osrednje...sve u svemu beyond solidan band Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Svi albumi su im na isti kalup. Jes' da nisu loši, ali ipak smore čoveka kad ih duže sluša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 drugi album im je nekako najbolji, a sad već predhodni (četvrti) stvarno najlošiji. ko što rekoh muzika nije loša, al tekstualno su nekako mnogo naivni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 evo dobih promo njihovog novog albuma juče. pa ok je, cover je extra, pa sigurno je jedno od boljih njihovoh izdanja. šta znam, ako volite dosta ženskih vokala sa nekim epskim momentima preslušajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Pre mesecak dana ortakinja nabavila mp3,tako da sam tada prvi put cula za ovaj bend. OK su,ali,na duze slusanje (bar mene!) smaraju. Sta ja znam,vec vidjeno.....mada stvarno NISU losi. I ne bih ih svrstala da su power/progressive,al nema veze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted September 11, 2008 Author Report Share Posted September 11, 2008 Ima li neko link za retail verziju zadnjeg albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Ovo je jedan od retkih bendova za koji moram da kazem da je stvarno sranje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted October 9, 2008 Author Report Share Posted October 9, 2008 Evo linka za RETAIL verziju zadnjeg albuma, ukoliko treba jos nekom osim meni http://rapidshare.com/files/150513222/www.metal4ever.net-Battlelore_-_The_Last_Alliance.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Interview Battlelore Metal Sound Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 ja sam slusao where shadows lie jos davno i ne svidja mi se nesto posebno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Ma najgori bend na svetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Kod mene je to mesto rezervisano za machine head, al' dobro ukusi su razliciti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Нови албум, кога занима: Tracklist: 01. Bloodstained 02. Iron of Death 03. Bow and Helm 04. Enchanted 05. Kärmessurma 06. Olden Gods 07. Fate of the Betrayed 08. Men as Wolves 09. Last of the Lords 10. Doombound 11. Kielo (instrumental) http://depositfiles.com/files/10slkxcgx http://turbobit.net/i6eaqyry7e5c.html http://ifolder.ru/21248952 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Evo sad upravo napisah recenziju za njihov novi album i mozda mi je najlosije njihovo izdanje do sada. Jednostavno zvuci bezlicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Žali bože vremena koje sam utrošio na slušanje, samo ću to reći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Zar su oni ikad i snimili išta vredno pažnje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Da, zaista bezlican album. Ja sam nekako imao strpljenja da ga preslusam 2x i onda je zavrsio sa shift+del. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Battlelore intervju Metal sound Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts