Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted (edited)
Eto dovoljno prostora za svakog istoricara i vrsnog poznavaoca masonsko-templarskih planova da kaze da sam naivan.

Otpalio sam, ne merem vise.

odličan si mi quote dao za zatrpavanje.

Rajhard Kozelek - ''Kritika i kriza'', knjiga o tajnim organizacijama tokom 18. vijeka (prije svega masonima i iluminatima), o načinu na koji su sproveli Revoluciju i stvorili moderno društvo u kojem živimo. Izdao Plato 1996. ili '97. Preveo ZORAN ĐINĐIĆ.

Zatrpavanje naivnih završeno.

Sad nađi Haklberi Fina pa se jebite zajedno.

EDIT: Rajnhart Kozelek: Kritika i kriza, Studija o patogenezi građanskog sveta. Prevod s nemačkog i predgovor - Zoran Đinđić (1997)

a evo i jedan članak

http://www.scindeks.nbs.bg.ac.yu/clanak.ph...213L&pdf=da

Žolt Lazar

Filozofski fakultet

Novi Sad

Izvorni naučni članak

UDK: 061.236.61

Primljeno: 27. 04. 2003.

SLOBODNO ZIDARSTVO KAO ČINILAC OBLIKOVANJA

GRAĐANSKOG DRUŠTVA

Edited by Bata Životinja
Posted
Paaa..ja ih ne racunam tu. :bigblue:

ja ih ipak smatram prog-rock sastavom!aranzmani mi vuku na prog,jbmli ga...

u Butcherian Vibe-u sam citao intervju sa Jonasom iz Katatonije,koji tvrdi da u svojoj kolekciji ima neke Smak-ove albume(na sta je ponosan) i za koje kaze da su jako kvalitetan prog-rock...(tako nesto rece,ne secam se bas)

ok je Korni btw...

Posted
Žolt Lazar

Žolt mi je prijatelj, covek sa kojim sam vodio mnogo zanimljivih razgovora.

Sad nađi Haklberi Fina pa se jebite zajedno.

A ti lepo zini pa mi se napushi kurca. Eto.

Shvati ovo kao vecni loop odgovor na svaki tvoj post usmeren meni u tom stilu, da ne moram opet da kucam. Znaci kad god krenes da seres u mom pravcu, zini i seti se sta ti odgovaram, pa navali prijatelju, naigraj se. Tvoj izbor.

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

Da, trebao sam reći:''Eto dovoljno prostora za svakog uranistu i vrsnog poznavaoca latentno-homoseksualnih planova da kaze da sam teoretičar zavjere.''

Ja sam barem iskren, ne vrijeđam ''sa stilom'' kao Tom Sawyer.

Nadam se da si, osim sposobnosti vađenja jedne rečenice i vrlo lošeg pokušaja vađenja iz priče o masonima, takođe sposoban da pročitaš knjigu koju sam pomenuo, a koju je preveo ZĐ. Ako ne znaš ništa o masonima onda reci ''ne znam ništa o masonima'', nemoj da mi poturaš da sam teoretičar zavjere čije knjige se mogu nabaviti u Ezoteriji.

Dakle, svaki put kad mi počneš srat' u usta infantilizujućim stilom: ''Eto dovoljno prostora za svakog istoricara i vrsnog poznavaoca masonsko-templarskih planova da kaze da sam naivan.

Otpalio sam, ne merem vise.''

...dobićeš Haklberijev kurac u dupe. Tvoj izbor.

P.S. I'm The Approval Guy and I approve this message.

Edited by Bata Životinja
Posted
Rajhard Kozelek - ''Kritika i kriza'', knjiga o tajnim organizacijama tokom 18. vijeka (prije svega masonima i iluminatima), o načinu na koji su sproveli Revoluciju i stvorili moderno društvo u kojem živimo.

...

SLOBODNO ZIDARSTVO KAO ČINILAC OBLIKOVANJA

GRAĐANSKOG DRUŠTVA

hahahahahaha

(samo jos fali davincijev kod)

...dobićeš Haklberijev kurac u dupe. Tvoj izbor.

hahaha, kako se jasno vide homo-erotski momenti kod sapiensa. :) on prosto ne moze da pobegne od toga.. sva nadrkanost koja izbija iz njega je zapravo posledica neostvarene (pasivne) homoseksualnosti. odatle i taj stav "da svima jebem sve po spisku". :)

Guest Bata Životinja
Posted

imaginos mi je omiljeni lik na forumu, uvijek ponavlja jednu te istu rečenicu :)

''You have chosen to ignore all posts from: imaginos.'' :)

Posted

istina boli, a ti ne mozes da je podneses. osnovna psihologija, ali ne ocekujem da te stvari zna covek koji se tripuje na masone i iluminate. ti si vise za teme iz "treceg oka" nego za nesto realno...

Posted
ti si vise za teme iz "treceg oka" nego za nesto realno...

izvinjavam se,ali trece oko u poslednje vreme pise o vrlo realnim temama.casopis se mnogo ofucao.

nastavite :bigblue:

Guest Bata Životinja
Posted

da li to imaginos pominje treće oko? :)

a genijalan tip, još mu nije jasno da NE VIDIM PORUKE :)

Zoran Đinđić i Treće oko... hm, ne vidim vezu, mada imaginos je to, mozak br'te....

Posted

Slobodno stavi i mene na ignore, evo ja tebe stavljam. To sto sebe smaras data overload paranojom nije razlog da i ja trpim nebuloze. Sto se knjiga tice, linkovi mi zaista ne trebaju, jer kontakte imam odavno. Poshtujem ja tvoj intelekt, informisanost i volju, ali si me nicim izazvan smorio za sve pare i maestralno promasio u proceni. Za slucaj daljeg izivljavanja koje vidim, ne zaustavljas, auto loop answer ostaje ukljucen, a ja se iskljucujem iz ovog natezanja. Sve najbolje.

Posted (edited)

(edit) @prometej, a i svi ostali (uleteo mi sojer :))

pa staviti nekog na ignore je stavrno bezveze fora.

mislim, bezanje, nista drugo.

nedostatak argumenata. priznanje nemoci.

generalno mislim, nevezano za neki konkretan slucaj, mozda ima i izuzetaka.

kao, stavio sam ga na ignore, zajebao sam ga, ma vazi.

bar ja tako mislim.

Edited by sabre
Posted (edited)

Ja mislim na sijaset pametnijih stvari koje cu zavrsiti umesto da ovde gubim vreme u cyber gladiator kenjazama. Generalno, ne vidim razlog zbog kojeg bih se obavezao na trajanje u natezanju koja neko zeli da ima sa mnom, ako mene to natezanje apsolutno ne zanima. Gledam svoja posla i necu da se zlopatim, stoga, ignore. Zasluzeno.

Edited by Tom Sawyer
Posted

Najbolje da se svi međusobno stavimo na ignore. :pivopije:

Ili još bolje, uzmeš i smaraš nekog moderatora da bi te stavio na ignore i onda možeš da spamuješ, a on te ne vidi. :D

Posted
jedinom nasem prog rock bendu ikad..na zalost jedinom.

Nemoj tako. A Smak? Poslusaj 'Domaci zadatak' od Smaka. To su snimili Korni Grupi kao...domaci zadatak.

konacno sam nasao pogodan citat za vas:

;)

Cudo je Umberto Eko. Knjige u sake.

imaginos mi je omiljeni lik na forumu, uvijek ponavlja jednu te istu rečenicu :)

''You have chosen to ignore all posts from: imaginos.'' :)

Pretisni onda vec jednom to dugmence 'apply settings'. Koliko vidim, ni jedan post mu ne ignorises. Buggy software?

Posted
Nemoj tako. A Smak? Poslusaj 'Domaci zadatak' od Smaka. To su snimili Korni Grupi kao...domaci zadatak.

To su snimili Bijelom Dugmetu kao domaci zadatak. Od Korni Grupe su mogli samo da uce.

Posted (edited)

Bijelo Dugme nikada nisam intenzivno slusao, tako da ne mogu da kazem nesto vise o njima, ali znam da je Smak tu pesmu ''domaci zadatak'' bas njima namerio. I ta pesma jeste prog, i imaju oni jos dobrih pesama ali Korni grupa je jedini autenticni domaci prog rock, i to prve generacije. hehe, veliki sam fan njihov.. :bigblue:

Edited by Hvit Varg
Guest Bata Životinja
Posted
(edit) @prometej, a i svi ostali (uleteo mi sojer :))

pa staviti nekog na ignore je stavrno bezveze fora.

mislim, bezanje, nista drugo.

nedostatak argumenata. priznanje nemoci.

generalno mislim, nevezano za neki konkretan slucaj, mozda ima i izuzetaka.

kao, stavio sam ga na ignore, zajebao sam ga, ma vazi.

bar ja tako mislim.

ja ne bježim od ''argumenata'', jer ih imaginos i nema. Ja samo želim sebi sve najbolje.

Sojer može da si sraćka koliko hoće, kad meni potura da sam naivni teoretičar zavjere, onda će morati da odgovori zašto se time i Đinđić bavio. Mislim da je pitanje vrlo jednostavno.

----------------

Pretisni onda vec jednom to dugmence 'apply settings'. Koliko vidim, ni jedan post mu ne ignorises. Buggy software?

pa kad imaginos postuje dva minuta poslije mene, očigledno je odgovor upućen meni. Jesam li u pravu? :)

Jer šta ja da pričam sa čovjekom koji do dana danađnjeg nije dao komentar na Kisindžerov citat, jeste, super, priznao je da se ''zbunio'' oko datuma smrti, ali nikako da izađe iz te ''zbunjenosti'' i da komentar.

Šta bi ja trebao da radim onda? Kao što rekoh, želim sebi sve najbolje. Gube se živci na takve provokatore.

Posted
ja ne bježim od ''argumenata'', jer ih imaginos i nema.

naravno da imaginos ima argumente i to one koji su mnogo puta do sada totalno porazili tvoje teze iz "treceg oka" i slicne motive iz naucne fantastike koje si ovde plasirao.

stavise, imaginos ti je pomocu cinjenica i argumenata dokazao da ne mozes da se pravis pametan u nekom sirem drustvu, i to je ono sto te najvise boli. :) mozes da izigravas "sveznalicu" tamo negde u svom malom okruzenju i da svojim pricama fasciniras neke druge ljude. bolna je spoznaja da postoje pametniji i obrazovaniji ljudi od tebe pored kojih ti u drustvu ispadas slab i ne tako ubedljiv. hehehe. :) i to je ono sto te boli do te mere da vise ne mozes da podneses. :) a ja ti cinim uslugu, pokazujem ti realnost.

Jer šta ja da pričam sa čovjekom koji do dana danađnjeg nije dao komentar na Kisindžerov citat, jeste, super, priznao je da se ''zbunio'' oko datuma smrti, ali nikako da izađe iz te ''zbunjenosti'' i da komentar.

Šta bi ja trebao da radim onda? Kao što rekoh, želim sebi sve najbolje. Gube se živci na takve provokatore.

ja sam svoju gresku mirno prihvatio i ispravio. ti si jednom izjavio "ateizam je smesan jer su naucnici utvrdili da postoji 27 dimenzija". i kad sam te pitao odakle ti to, i da kazes nesto vise od toga, ti si podvio rep. potpuno porazen i ponizen tim mojim pitanjem (na koje nemas odgovor), krenuo si u neku pljuvacinu, psovanje, prozivanje i sve ono sto rade ponizeni ljudi koji su besni i nemocni pred jasnim arugmentima. takve stvari si nekoliko puta doziveo od mene, i tvoja mrznja je sasvim jasna. kao sto je i tebi jasno da ce te isto takvo ponizenje docekati ako se ponovo upustis u pricu samnom. :D:)

--

p.s. ni jednog momenta nisam posumnjao da ti zapravo pomno pratis moje poruke... ;-)

Guest Bata Životinja
Posted

opet ovaj :)

ima li ko da mu objasni šta znači ignore? :)

Posted
Sojer može da si sraćka koliko hoće, kad meni potura da sam naivni teoretičar zavjere, onda će morati da odgovori zašto se time i Đinđić bavio. Mislim da je pitanje vrlo jednostavno.

Ok, hajde da ti odgovorim i da podvucemo crtu. Nista ja tebi ne poturam, vec tebe teznja za konfliktom vozi kao zmaja, pa umisljas ono sto ti treba za poletanje u napad. Perpetuum mobile mentalika. Iz svoje glave je tesko pobeci, a nase dve ocigledno nisu kompatibilne. To je sve, a ti misli sta hoces. Nista ja tebi nisam uputio, koliko god to tebi neverovatno zvucalo.

Sto se tice tvog jednostavnog pitanja, ne vidim sta bi ti bilo kakav odgovor dao, sem novog prostora da se izivljavas. Ocigledno je da mislis da si najpametniji od sve dece ovde i ne trazis odgovor, vec zrtvu. Jos tripujes da "moram" da ti odgovorim? U jebo te, bas si znatizeljan da naucis nesto, jel tako?

Za kraj ono sto je krucijalno u nasoj prepisci, njen start. Zasto bih ja ozbiljno prilazio nekome ko me u svom prvom postu ikada (upucenom meni) proziva za budalu, a vrlo brzo je usledilo "Sad nađi Haklberi Fina pa se jebite zajedno." bez ikakvog povoda. Vidis, meni takvo nadjebavanje nije potrebno, pa sam odmah skresao gde treba. Ako ti kreces djonom, pa imam i ja djonove, ne brini se. U prevodu, odjebi u skokovima.

Nadam se sam ti malo detaljnije oslikao besmisao daljeg razgovora, gledano iz mog ugla.

Sve sto si uspeo da izazoves kod mene je neizreciv bol u kurcu za daljim razgovorom. Mozda si ti i dobar covek, ali ima ko ce to da bistri, ja svakako necu, pa molim te predji na drugoga. Poshtovanje, sve ok, ali zaista me ne zanima sta mislis.

Eto, to je sve. Sve najbolje i pozdrav.

Guest Bata Životinja
Posted

Ja se tebi nisam ni obraćao. A jebiga, ako tebi smeta da neko piše O tebi, pa to već ne mogu da ti pomognem.

Za ovo ostalo... i dalje sereš okolo.

Zasto bih ja ozbiljno prilazio nekome ko me u svom prvom postu ikada (upucenom meni) proziva za budalu

pa kad bi ti vidio povod ne bi onda ni bio budala, zar ne?

Za mene je budala svako ko tako olako i površno odbacuje bilo kakav pomen masonerije kao političkog faktora.

Rekoh već, stvarno ne znam šta misliš da postigneš tim infantilizujućim stilom, tipa ''vidi šta nam naivko prometheus prosipa ovdje o masonima''... na to je uvijek odgovor ''nađi Haklberi Fina''.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...