Guest Bata Životinja Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 'Žrtva sam kolonijalnog diskursa, prihvatio sam inferiornu predstavu o svom 'domorodačkom' identitetu i žarko želim da postanem superiorni 'they', jer je Grucho Marx najveći filozof svih vremena'
Tomislav Sawyer Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 'Nisam mrdn`o dupe iz svog dvorista, a mislim da sam spoznao sve'.
Guest Bata Životinja Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 upravo si napisao biografiju Imanuela Kanta, ideologa moderne Evrope.
Guest Bata Životinja Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 ne znam da li to važi i za njegovog učenika Fihtea
Tomislav Sawyer Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Kad porastes kasce ti se samo.
Guest Bata Životinja Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 paaaa, dupe mi je već mrdnulo vamo tamo, a mislim da nisam spoznao sve. Dakle, o kome pričaš? Znam ja da ti smeta kad neko kaže da uslov za mrdanje dupeta nije autošovinizam. Jebiga, nisam mazohista
Vresište Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Jebiga, nisam mazohista Nisi, ti si attention whore. Al' te ne iz meni josh neznanog razloga gotivim.
Теша Тешановић Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 На који начин Јевреји могу бити кул? Да кулирају тако што дивљају увелико на уштрб палестинског народа? pa moras da priznas da kada neko kroz celu ljudsku istoriju jebe nas sve i svo vreme odlucuju ko moze a ko ne moze da jebe i do danasnjih dana onda moras da priznas da je to pomalo cool makar iz njihove perspektive
Теша Тешановић Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 upravo si napisao biografiju Imanuela Kanta, ideologa moderne Evrope. kant je bio stvarno genijalan um.ova evropa nije nije kantova evropa vec evropa pod judeo vrednostima.nije uredu to sto pricas za kanta on je bio genije.jedino mi se nimalo ne svidjaju njegovi radovi iz oblasti etike,apsolutisticki moral ne vodi nicemu.ali sam kant je poprilicno doprineo evropskoj civilizaciji.a to sto kant nije izasao iz svog rodnog grada ne znaci nista lose,filozofske istine su takve prirode da mu nije bilo potrebno da vidi ceo svet da bi znao sve o njima.u suprotnom bi sloba micic mogao svima da nam objasni neke stvari
imaginos Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 jevreji su najkul.. svi koje sam upoznao - do jednog su "nasi ljudi". spoznaja realnosti se menja kad mrdnes dupe iz dvorista. jos smesnije je to sto kant nije pisao o o stvarima o kojima pojma nije imao. na primer, nije pravio putopise sa mesta na kojima nije bio, a poruke nekih ljudi ovde neodoljivo me podsecaju na fazon "e, ja znam kako je na svakom cosku planete zemlje", a nisu videli dalje od svog dvorista. to je to cuveno obrazovanje u korak sa vremenom. hahhahahaha... shodno tome i stavovi.. odavno pregazeni vremenom i u koliziji sa stvarnoscu. --- jevreji, all the way - mozda se cak i preobratim u njihovu veru. nadam se da cu na leto u tel aviv na par meseci, pa cete imati jedinstvenu priliku da citate poruke sa lica mesta.. mislim, ovi koji nisu mrdnuli iz dvorista, a vole da sole pamet. ;-)
Nisko_Se_Mazim Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 ....shodno tome i stavovi.. odavno pregazeni vremenom i u koliziji sa stvarnoscu. Ali sreca pa imamo takve poput tebe da nam kao Morpheus dajes plave pilule i suocavas sa nasom bednom realnoscu
imaginos Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 u pravu si, imate srece. ;-) p.s. a sta se ti javljas na tu poruku?
Nisko_Se_Mazim Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Sto, jel zabranjeno? Nikad nisi cuo za zen poslovicu koja otprilike glasi "Something is perfect if you leave it as it is"
Теша Тешановић Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 jevreji su najkul.. svi koje sam upoznao - do jednog su "nasi ljudi". spoznaja realnosti se menja kad mrdnes dupe iz dvorista. jos smesnije je to sto kant nije pisao o o stvarima o kojima pojma nije imao. na primer, nije pravio putopise sa mesta na kojima nije bio, a poruke nekih ljudi ovde neodoljivo me podsecaju na fazon "e, ja znam kako je na svakom cosku planete zemlje", a nisu videli dalje od svog dvorista. to je to cuveno obrazovanje u korak sa vremenom. hahhahahaha... shodno tome i stavovi.. odavno pregazeni vremenom i u koliziji sa stvarnoscu. --- jevreji, all the way - mozda se cak i preobratim u njihovu veru. nadam se da cu na leto u tel aviv na par meseci, pa cete imati jedinstvenu priliku da citate poruke sa lica mesta.. mislim, ovi koji nisu mrdnuli iz dvorista, a vole da sole pamet. ;-) slazem se jevreji su izuzetno kul i cenim ih,mislim da radi ocuvanja njih samih je potrebno ih sve deportovati iz evrope i oduzeti im svu imovinu i sve sto poseduju.ali nikada nebi mrzeo jevreje niti bio anti-semita
vudun Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Па ни ја не мрзим, рецимо, Предрага Ејдуса, далеко од тога ... али појединце стварно треба депортовати на - Св.Јелену. Оне ''мрачне'' који се превише зајебавају са овом планетом. Није у реду да цела јеврејска популација испашта због појединаца. Уосталом, холокауст је и одговарао одређеним ''боли-ме-уво'' над-ционистима касније, зарад стварања државе Израел. Жртве сопствених егоистичних моћника (оперисаних од свих емоција) јесу баш Јевреји.
Теша Тешановић Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Па ни ја не мрзим, рецимо, Предрага Ејдуса, далеко од тога ... али појединце стварно треба депортовати на - Св.Јелену. Оне ''мрачне'' који се превише зајебавају са овом планетом. Није у реду да цела јеврејска популација испашта због појединаца. Уосталом, холокауст је и одговарао одређеним ''боли-ме-уво'' над-ционистима касније, зарад стварања државе Израел. Жртве сопствених егоистичних моћника (оперисаних од свих емоција) јесу баш Јевреји. jeste slazem se i sami jevreji su zrtve sopstvenog naroda
imaginos Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 slazem se jevreji su izuzetno kul i cenim ih,mislim da radi ocuvanja njih samih je potrebno ih sve deportovati iz evrope i oduzeti im svu imovinu i sve sto poseduju.ali nikada nebi mrzeo jevreje niti bio anti-semita znaci, ako ja postanem jevrejin - ti ces se zalagati da budem deportovan iz evrope i da mi se oduzme sva imovina, ali me ne bi mrzeo. bas ti hvala, sjajan si! --- Па ни ја не мрзим, рецимо, Предрага Ејдуса, далеко од тога ... али појединце стварно треба депортовати на - Св.Јелену u ekipi "koju treba deportovati na sv jelenu" ima ljudi raznih nacija i veroispovesti osim jevreja...
vudun Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Tачно. Јелена Карлеуша би, на пример, такође могла ићи на Св.Јелену. За Принцеа ће се већ постарати Теша, резервисана карта за Бурукину Фасо.
oʞɾoƃ Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 За Принцеа ће се већ постарати Теша, резервисана карта за Бурукину Фасо. wrong bolded letter = self-pwned
Tomislav Sawyer Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 O holokaustu ne mogu da pricam, nemam pojma o toj staroj gardi, ali znam ove svezije likove, uglavnom poslovni kontakti. Radio sam sa jevrejima iz Tel Aviva nekoliko godina i ako bih morao da generalisem, ispalo bi nesto ovako: Ako si u njihovom "value"krugu, paze te kao polarnog medveda, zaista fantasticno na koliko detalja ti ljudi misle i koliko mogu biti brizljivi i topli. Ali, ako si na onoj drugoj strani, makar bio i najbolji lik na svetu, zgazice te bez da trepnu ako im stanes na put. U poslu su izuzetno surovi i lazu kao psi ne bi li dobili ono sto zele. Zaista su Dr. Jackyl / Mr. Hide, dva sveta, posao i porodica. Ekstremno i jedno i drugo. Emocije i briga za druge kod njih nisu lazni, ali su podredjeni profitu. Ako tu nesto zaskripi, ljubav se pakuje u spajz dok si rek`o keks. Tesko je to potpuno objasniti, umeju da budu neverovatno humani, ali roletne im padaju precesto i pretvaraju ih u jebene robote. Medjusobno se izuzetno dobro razumeju, da ne verujes kakva harmonija i sklad, (upravo ono sto mi nemamo), a zbog disharmonije sa npr, nama se cesto dovode u neverovatno glupe situacije, bukvalno da umres od smeha Drugaciji su, to je cinjenica i mogu da budu jako zabavni. Sve u svemu, oprezno sa njima, that`s the key. Kraj shuplje generalizacije i provetravanja.
Vresište Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 slazem se jevreji su izuzetno kul i cenim ih,mislim da radi ocuvanja njih samih je potrebno ih sve deportovati iz evrope i oduzeti im svu imovinu i sve sto poseduju.ali nikada nebi mrzeo jevreje niti bio anti-semita lele ti si zaista stoprocentno lud. @tomislav nije ti rdjava generalizacija uopshte. bez obzira na mnoga prijateljstva (ili upravo s obzirom na njih), sklon sam da zakljuchim da je previshe toga kod njih podredjeno sticanju. i to beskompomisnom.
Tomislav Sawyer Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 I tvoji su taj rad? Kanda smo ih ondak provalili.
Dark_Elf Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Ne znam kakvi su jevreji u poslu, ali najgori definitivno su Indijci. Ne znaju da sklope reč engleskog, 50$ im je pravo bogatstvo (za koje su u stanju 3 nedelje da te zamajavaju kao mene), a kad oni nude svoje usluge užasno su jeftini (rade za po 5$) i uništavaju cenu rada na tržištu. Srećom, pa ih ljudi više i ne angažuju, jer im je bolje da plate više, ali pouzdanije. Nego, dobro ste ovo opisali jevreje, sviđa mi se i verujem da je tačno.
Recommended Posts