Guest Bata Životinja Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 pa žena psiholog, zna da su muškarci površni i napaljeni
Thule Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Daleko je Natasa od lepotice, znam, ali prava je nazi bitcharka, perverzije i to. Bilo je prije par mjeseci na B92 dnevniku neki kratak prilog o tome koje melodije poslanici drže na mobilnim telefonima. Pa snimaju Natašu, a kako ljudi drže mobilne blizu grudi kada nešto kucaju, izađoše u prvi plan njeni nesumnjivi kvaliteti. Kak'e siseeee. sreo sam je na koncertu duran duran na sajmu... I ništa nisi uradio? Nego mi krivo zbog Aksea, koji će sada ovo morati da čisti, a ja moderator ne da ne pomažem, odmažem čak
рогозуб Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 E ta. gledao sam pre neku njenu emisiju o pravoslavlju, a ona u minicu, izbacila grudi, kratka kosa, strog izgled.. da. emisiju o "pravoslavlju"..
Novaliis Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 pa žena psiholog, zna da su muškarci površni i napaljeni Zna ona moj *censored*
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) Joj da da ... ta matorka je pička na kvadrat! Ima neki ubitačno perverzan pogled. Ja da sam na Veljinom mestu, ne bih mog'o da se suzdržim da je makar ne čarnem za suknjicu u skupštinskom restoranu. ma da sam velja,obalio bi je k'o tarabu i iscjepo k'o svinja mas'an dzak... Edited September 7, 2008 by april ethereal
sabre Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 @thule sto da cisti, zar nije u podnaslovu inicijalne teme pisalo "za opusteniju pricu"
Thule Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 da. emisiju o "pravoslavlju".. Ahahaha, ti si stvarno legenda. Jebeš mi sve ako nemaš neko šesto čulo koje ti pomaže da osjetiš kada se negdje napiše "pravoslavlje" Sabre, a vidi ti tu umjetničku sliku, kao glava naslonjena na zid, opogled u daljini i tako to. Ma dobra je, mnogo
Guest Bata Životinja Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) Zna ona moj *censored* zna i to ------------ ako ćemo pošteno, radikalke imaju najbolje sise, ne zaboravite LIdiju Vukićević, poslanika koji nikad ne izlazi na govornicu Edited September 7, 2008 by Bata Životinja
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 dobro se drzi matorka, nema sta... kakav pravoslavan pogled... zna i to ------------ ako ćemo pošteno, radikalke imaju najbolje sise, ne zaboravite LIdiju Vukićević, poslanika koji nikad ne izlazi na govornicu jao bre, Lidija BesmrtneLokne Vukicevic...
рогозуб Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ahahaha, ti si stvarno legenda. Jebeš mi sve ako nemaš neko šesto čulo koje ti pomaže da osjetiš kada se negdje napiše "pravoslavlje" to se zove blagodat
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 uh da, ksendza, ortak i ja smo se lozili na nju do bola... sreo sam je na koncertu duran duran na sajmu... ma ona mi nesto mnogo urbana...ali dala bi i ona...
Novaliis Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 kakav pravoslavan pogled... :) :) :) :) Jos njenih slika. More!
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ne zaboravite i jednu™ Nedu Arnerić uuuuuu... Neda je keva! a keva je majka... Neda,zlato moje, je bila san Slavka Stimca,mog ljubimca...
Novaliis Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Na celom netu ima ukupno 2 jebene slike Aleksandre Jankovic...maler.
vudun Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Neda,zlato moje, je bila san Slavka Stimca,mog ljubimca... Bodrum - podrum. ''Želiš neku knjigu?'' ''Ne. Želim vas!'' ŠLJUS!
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 aaaaaaaaaa majstore....to! uvek sam voleo matore iskusne bankarke...
Guest Bata Životinja Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) Edited September 7, 2008 by Bata Životinja
Recommended Posts