Bejbe Kompajler Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 читаш, ал' не добре Прометхеус, нису курац а нису ни исти
Dark_Elf Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Ne ne moraju svi biti naklonjeni nekoj stranci.Ali sigurno su mu neke stranke blize od drugih. Evo ja sam naklonjen radikalima i to čak onoj Šešeljevoj struji. Znači li to da sam zaostao?
Feniks . Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Evo ja sam naklonjen radikalima i to čak onoj Šešeljevoj struji. Znači li to da sam zaostao? ne, to znaci da si naivan pa ne vidis da radikali samo seru, brbljaju a nista ne rade...po meni, oni su svojim glupostima naneli mnogo stete nacionalizmu...jebes partiju gde se za 20 godina ne pojavi skoro ni jedan novi lik, ima njih par koji su glavni, uzimaju pare...i samo seru...
Dark_Elf Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 ne, to znaci da si naivan pa ne vidis da radikali samo seru, brbljaju a nista ne rade...po meni, oni su svojim glupostima naneli mnogo stete nacionalizmu...jebes partiju gde se za 20 godina ne pojavi skoro ni jedan novi lik, ima njih par koji su glavni, uzimaju pare...i samo seru... Ne, to je Ok... ali mene zanima šta El Karnisero ima na to da kaže.
Bejbe Kompajler Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Evo ja sam naklonjen radikalima i to čak onoj Šešeljevoj struji. Znači li to da sam zaostao? не, то значи да смо заједно заостали
El Karnisero Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 ne, to znaci da si naivan pa ne vidis da radikali samo seru, brbljaju a nista ne rade...po meni, oni su svojim glupostima naneli mnogo stete nacionalizmu...jebes partiju gde se za 20 godina ne pojavi skoro ni jedan novi lik, ima njih par koji su glavni, uzimaju pare...i samo seru... Evo slazemo se bar oko necega. Ali sad posto sam ja glup jel' to znaci da si i ti glup po ovom pitanju?
Guest Bata Životinja Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 читаш, ал' не добре Прометхеус, нису курац а нису ни исти pa koji su to organi onda ---------- Karnisero, prvo imaš politička uvjerenja, pa onda partiju koja u nekom procentu zastupa ta uvjerenja, najčešće deset puta gore i gluplje nego što su to uvjerenja sa početka. Zato se lijepo upoznaj sa samim uvjerenjima bez posrednika. A ima i političkih uvjerenja koje ne zastupa nijedna partija, npr ekologija, jedno je šta oni pričaju, tu nijedna partija ništa ne radi. I sad ti meni kaži da je neki ekolog član DS jer su mu oni rekli da se bore za životnu sredinu... pa da i njega pošaljem kod Laze.
El Karnisero Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 (edited) Ma nema veze za koga si,ako si zaostao zaostao si.Ima (cak )i zaostalih demokrata... @Anja-Ni je ne bih bolje rekao. Edited September 14, 2008 by El Karnisero
Feniks . Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Evo slazemo se bar oko necega. Ali sad posto sam ja glup jel' to znaci da si i ti glup po ovom pitanju? Ti si glup jer ne vidis sta je poenta kod cedomira...
Guest Bata Životinja Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 DSS je srce Srbije, razmišljajte o tome.
El Karnisero Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 (edited) @Feniks Prosvetli me,o spasioce srpskog roda,o ti presvetli ume... Edited September 14, 2008 by El Karnisero
Bejbe Kompajler Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Ко не скаче, тај је Шиптар.. ма не, ДСС ти је душа, СРС је срце
Guest Bata Životinja Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 aorta nam je u Hagu a uskoro dobijamo i novi zalistak...
Guest Bata Životinja Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 ona šalje kiseonik iz ovih plućnih alveola....
El Karnisero Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 (edited) A Maja Gojkovic je tromb ili tako nesto? Edited September 14, 2008 by El Karnisero
Guest Bata Životinja Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 neki ugrušak, zamašćena arterija... Vučić se sad izgubio ne znamo gdje se nalazi... Nego sad tek ukapirasmo da je DS go kurac. A to i nije baš mnogo komplikovan organ...
Bejbe Kompajler Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 само се питам ко је главић у тој странци... хахахах, вучић се загубио у венама
Bejbe Kompajler Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 ама баш ништа.... гомила недојебаних педера и лезбачи који ишту дрогу а мрзе своју државу...
Guest Bata Životinja Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 pa ond aznamo šta su brown brothers a Čeda je hemoroid. Je li ovaj DS obrezan, zna li neko? Vučić je na nekim laboratorijskim analizama, ko zna kad će da se vrati...
vudun Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 A sta je LDP? Lezilebovići Dupelisci Pizde Sad ti je valjda jasno. Jbg, kad na forumu Gardijan nije uveo funkciju da se još i nacrta, onako svojeručno ...
El Karnisero Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Nisi orginalan,te grafite sam vidjao po gradu. ама баш ништа.... гомила недојебаних педера и лезбачи који ишту дрогу а мрзе своју државу... Znaci oni smrcu lepak. pa ond aznamo šta su brown brothers a Čeda je hemoroid. Je li ovaj DS obrezan, zna li neko? Vučić je na nekim laboratorijskim analizama, ko zna kad će da se vrati... A sta je NS?
Bejbe Kompajler Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 brown brothers a Čeda je hemoroid. и то унутрашњи НС је Нови Сад, побогу, дете...
Recommended Posts