Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@ lemmy sexxx

Gde iskopa taj post ?!? :)

More, vole one zelene novčanice. Trlja se njima za bade-mantil izlapeloga starca.

Edited by Вуду Соло МЕ
Posted
ja mislim da granica pedofilije je jako kompleksno pitanje.mislim da neko ima 30 ne bi trebao da j one od 16 zato sto tu postoji 14 godina razlike.ali za nekoga ko ima 20 dali je to prikladno?/pa na ovo je tesko odgovoriti,ali odgovor je da.a u vezi prica o terijerima pa je mislim da su oni zuti terijeri bas super ali lepsi su ovcarski psi kao nemacki ovcar

Hahaha, ovo je meni previše :) :) :)

Posted
@ lemmy sexxx

Gde iskopa taj post ?!? :)

More, vole one zelene novčanice. Trlja se njima za bade-mantil izlapeloga starca.

Pa bas zato i vole matorog kurca...posto znaju sta posle sasusenog kozurka dolazi.

Posted
Do jaja je bilo, Toma je baš objasnio neke stvari. Pacovka, naravno, na svoj stari, dobri, B92 način konstantno je pokušavala da ga isprovocira, ali ne da se Toma :da:

A šta je to Toma objasnio?

Ja sam se nadao da će Toma imati neki bolji argument sem pljuvanja Vojislava Šešelja (čoveka koji nije tu), a ne floskule "E ja sam bio dobar i slušao Šešelja, i pušio mu, iako se nisam slagao, al' me on izneverio..."

Pa ako se nisi slagao, što si koji kurac slušao Šešelja? Što nisi Šešelju rekao odmah?

Budalaštine.

Ipak će biti da strane agenture haraju zemljom i da su pokušale da rasture radikale.

Čik da vidim da mi neko protuvreči. :P

Posted
Nisi rekao ništa što ima smisla, da bih ti protivrečio.

Btw, Olja Bećković je baš zgodna, a uz to u najboljim godinama.

Nadam se da se salis.

Значи, није ми добро од овог Карнисера и његове фасцинантне опчињености сексепилом Оље Бећковић.... грозота :(

Ljubomorna si. :razz:

Posted
Значи, није ми добро од овог Карнисера и његове фасцинантне опчињености сексепилом Оље Бећковић.... грозота :(

dobar ti avatar btw :)

Posted
Ljubomorna si. :razz:

на њу или на тебе? :)

dobar ti avatar btw :)

Хвала лепо :)

Otkud znaš da to nije Olja Bećković? :)

Vidiš da se ne vidi glava. :)

Није Оља, бре, она је к'о даска са два закуцана ексера :rockdevil:

Posted

Misliš da si bolja riba od Olje? Dobro, mislim i ja da sam bolji od Vuka Jeremića, pa on trsi Natašu, a ne ja.

Posted
Vidi se da je Olja perverzna ali dzabe..mnogo je ruzna. Jel i ta treca slika njena?

Uslikana posle koktel partija, koju je priredio Jeremić Vuk.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...