vudun Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Čamac je iznajmljen. Lele, a kad tebe bude terala da iznajmiš lađu ... Vidim ja, uzimaćeš ti kredit kod Čedice. Pa posle ima da ga vraćaš k'o Srbija Rotšildima, u rate sa podosta kamate.
Bata Trokrilni Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Ova me muva trenutno. Kaže da me joj je drugarica preporučila:
El Karnisero Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Nije ona učesnica velikog brata. To je cura koju muvam trenutno. Ova me muva trenutno. Kaže da me joj je drugarica preporučila: Ne,ovo nije Dzesika Alba.Ovo je riba koja me muva trenutno.
Feniks . Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Bio sam na fudbalu, prvo sam promasio par zicera, posle sam se popravio, pa sam i poentirao... Onda smo otisli u kafanu, na pivo...na tri mala piva...konobarica je bila vrlo ljubazna...vredelo bi tu poentirati...cak je i pametna...za zenu i previse Sad gledam partizan, trenutno je 1-1... Naravno, sve ovo je vezano za temu...
Novaliis Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 E pa ti si bas imao ispunjen dan. Ja ceo dan na yumu, mislim da sam zasluzio da budem bar moderator
vudun Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 (edited) Ova me muva trenutno. Kaže da me joj je drugarica preporučila: Je l' si se raspit'o za njezinu ''kilometražu'' iz pouzdanih izvora ? Nemoj posle da ispadne, kako je u prošlosti ''naletela na Razbijača'' pa je bilo klistiranja i .... Edited September 18, 2008 by Вуду Соло МЕ
Bata Trokrilni Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Pitala me gde volim da svršim. Rekoh u pičku.
Feniks . Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 E pa ti si bas imao ispunjen dan. Ja ceo dan na yumu, mislim da sam zasluzio da budem bar moderator Jos sam se danas naradio...i zaradio novaca...zanimljiv dan Partizan je promasio takvu sansu, da to nije normalno... Sad cu da jedem ribu u konzervi, da nadoknadimo malo izgubljenu energiju... Hm, onu konobaricu bi valjalo...druziti se sa njom
Bata Trokrilni Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Da vam kažem, ja ove dve jeb'o il' ne jeb'o, meni isti kurac, ja sam imun od sexualne zavisnosti, al' njih dve ako izdrže dve nedelje bez kite, seci ti meni obe glave, i ovu gore i onu dole.
Novaliis Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Batalite tu pricu vise jbt.. ------- mislim da nece biti puno vajde od ovih pregovora o Kosovu. Sve je to prica u prazno. Da smo samo iskoristili blagovremeno neke konkretne mere..kao kada su palili manastire. Tada smo trebali da uletimo i jebemo im majku siptarsku. Od price nema koristi.
Bata Trokrilni Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Batalio sam. Jesi li dobro?
Novaliis Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Pa jesam sad. Necu da zatvore temu, znas. Nemam sta da jebem i ova tema mi puno znaci..sta cu ja bez nje?
КЈО Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Хахахахахааа... Овај форум је изванредан
Fapril ethereal Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 (edited) hebote postao sam Master of Metal,a da to nisam ni primetio... secate li se vaseg uzbudjenja po dobijanju te znamenite titule? jao kada budem ispricao devojci... Хахахахахааа... Овај форум је изванредан Dobro dosao u slepo crevo YU METALA!!! Edited September 18, 2008 by april ethereal
El Karnisero Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Хахахахахааа... Овај форум је изванредан Idi na random(pederi i dukatlije) temu da vidis sta je boles'.
Thule Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Ajmo sad po zasluzi... jedan po jedan.
Fapril ethereal Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 a i warn sam dobio! dve velike stvari su mi se desile danas! izgubio sam nevinost i po ovom pitanju!
lemmy sixx Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Pitala me gde volim da svršim. Rekoh u pičku. A sta ces jado ako ti dozvoli da to uradis?A ti onako napaljen,ne stavis kondom,ona ne pije pilule,i jos je u plodnim danima...i eto ti malog naslednika,Princa Juniora,cvici i place,odu ti ispiti po kurcu,muzicka karijera,sve...batali u picku,drzi se faciala.
El Karnisero Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Ja nisam iako sam ga zasluzio.
lemmy sixx Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Sta si zasluzio,facial? Sta si zasluzio,facial?
El Karnisero Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 (edited) Warn,ne videh tvoj post.. Edited September 18, 2008 by El Karnisero
Recommended Posts