Jump to content

Recommended Posts

Posted
Inače, Lazanski je izgovorio jednu lukavu rečenicu u vezi pogibije gardista ( kao odgovor na Biljanina proseravanja).

I ta rečenica mi je napokon potvrda da ZNAM šta se tamo zapravo desilo. Nažalost, malo ko je obratio pažnju ...

a to je tolika tajna da ne sme da se napise ovde? :)

mislim, napisi bar sta je rekao, ne moras da kazes sta je taj tvoj zakljucak ako mislis da je bas tolika tajna.

Posted

Počeo je da priča o tome kako su ona dvojica gardista ubijeni, da bi onda sasvim nonšalantno i neprimećeno provukao tezu da je Srbiju sramota kao državu da prizna da joj strani agenti vršljaju po teritoriji kako im se prohte, pa da zato neće da kažu šta se desilo tim gardistima. U prevodu, čovek je indirektno rekao da su strani plaćenici ti koji su ih smakli. Mi po Srbiji imamo plaćene lovce na glavu Ratka Mladića.

Posted

Ih bre Vudu...

Pa nije Lazanski to rekao u toliko baš zavijenoj formi. :)

Odma je bilo jasno na šta je mislio, a ćutanje ministra policije je samo to potvrdilo.

Posted

Ne mogu da verujem. Zao mi je sto nisam gledao emisiju, morao sam da iskljucim tv zbog one srbljanovicke, ali da se tako nesto uradi u drzavi i da prodje nekaznjeno :no: gde su ta ljudska prava o kojima prica zapad? :mrtav:

Posted
Joj, gledao sam užas. G-đica spisateljica bolje da je ostala kući, da piše bajkice za pozorišne predstave.

'' Možda me je vreme pregazilo, ali vas gospođice ne znam šta je! '' :) Legenda...

Mislim, da sam bio na njegovom mestu napustio bih studio, nakon onolikih budalaština koje je Srbljanovićka izgovorila.

To zna stvarno da boli svakog ozbiljnog i normalnog čoveka, a kamoli nekog kome je bavljenje vojskom vrsta profesije.

Inače, Lazanski je izgovorio jednu lukavu rečenicu u vezi pogibije gardista ( kao odgovor na Biljanina proseravanja).

I ta rečenica mi je napokon potvrda da ZNAM šta se tamo zapravo desilo. Nažalost, malo ko je obratio pažnju ...

Ja sam primetio i znam to već duže vreme. Gardiste su ubili strani agenti koji su tražili Ratka Mladića u krugu tog vojnog objekta.

Posted

Pogledajte ovu emisiju:

http://www.youtube.com/watch?v=6i56VQ_hm3s

Radi se o onom košarkašu Kovačeviću, što je prebio onog jevreja u Americi, a gosti su neki advokat i Biljana Kovačević Vučo. Koliko Vučo insistira da taj mladić bude isporučen u Ameriku to nije normalno.

Znači, posle neko da mi kaže da ta žena javno ne radi protiv interesa svoje države, a u korist druge, kao najgori strani plaćenik, pitao bih ga da li je normalan.

Ono nije normalno... da ima malo pravde, policija je trebala da upadne u studio i odmah privede ovu Vučo.

Posted

I ja sam to video. Mislim da se ona seksualno uzbuđuje kad priča onako. S jedne strane priča kako nipošto ne smemo da pravimo od sebe žrtve u svakoj situaciji, a ovamo radi o glavi sopstvenom narodu, pokušavajući da nas "opere", šta li, u očima zapada. Kažem ja, LDP je isto što i radikali, samo na suprotnoj strani.

Posted

Miladina Kovačevića treba izručiti SAD, i tu stavljam tačku, jer on nije toliko bitan lik da bih se ja zamarao njime. Biljanu Kovačević Vučo takođe treba izručiti SAD, upravo zato što se prima na sve te nebitne stvari i bez potrebe ustalasava javno mnjenje, samo mu odvlačeći pažnju sa stvari koje su zaista bitne u životu ovog društva.

Guest Bata Životinja
Posted

Vučo, Biserko i Kandićka zajedno da odu i brate neka rade onda sa Kovačevićem šta hoće. Ovako neće da može.

Posted

Никако у Венецуелу!

То је држава која је изнедрила највише мисица универзума ... онда бих био љубоморан на Принце-а.

Posted
Kažem ja, LDP je isto što i radikali, samo na suprotnoj strani.

Ох, коначно неко нормалан да примети оно што тврдим годинама.

Miladina Kovačevića treba izručiti SAD, i tu stavljam tačku, jer on nije toliko bitan lik da bih se ja zamarao njime.

То само након што тебе изручимо родном граду - Сарајеву и матичној држави - Федерацији БиХ.

Posted

Uzgred budi rečeno,

Šta će amerikancima Biljana-Vučo u Americi, njima ona ovde radi posao... u stvari, na svu sreću, pa im i ne radi posao kako treba, tj. ne onoliko koliko bi hteli.

Sve to pohapsiti, kažem ja.

Posted (edited)
A sta je taj nesretnik u stvari uradio?

Pretukao je nekog studenta, koji je pritom i jevrej, jer je zezao neku devojku..

Uzgred budi rečeno,

Šta će amerikancima Biljana-Vučo u Americi, njima ona ovde radi posao... u stvari, na svu sreću, pa im i ne radi posao kako treba, tj. ne onoliko koliko bi hteli.

Da, cela ta ekipa ima koristi samo ako je u Srbiji, naravno.

Edited by Hvit Varg
Posted
A sta je taj nesretnik u stvari uradio?

Pa imaš više verzija.

Ova Američko - Vučo - LDP verzija kaže da se taj Kovačević napio i iz čistog mira izudarao nekog američkog studenta Jevreja koji je trenutno u komi.

A sam Kovačević kaže da je to uradio jer je taj lik spopadao neku njegovu drugaricu.

U glavnom, spor nije oko toga, nego je spor oko toga što je Kovačević uspeo (uz pomoć našeg konzulata) da se nekako domogne Srbije, iako je bio u američkom pritvoru. Pitanje se postavlja: "Gde mu suditi?" (doduše, ja sebi ne postavljam to pitanje).

Sad su Ameri uhapsili nekog našeg službenika u konzulatu koji mu je pomogao da se prebaci u Srbiju.

Naravno, ameri nikada ne bi isporučili ni jednog svojeg državljanina, ali se trude da pritiscima nateraju da mi isporučimo Kovačevića. Tu se čak i umešao Sotona u obličju predsedničkog kandidata Hilari Klinton, koja je zaustavila nekakvo finansiranje našeg košarkaškog saveza, ko da nas zabole dupe za njihovo finansiranje.

Eto, to ti he to ukratko, a ni ja ne znam sve detalje.

Posted
A tebe treba isporučiti u Iran ili Venecuelu. :) :) :)

U Venecuelu bih rado otišao, mogao bih da dobijem dobar, zanimljiv i dobro plaćen posao tamo. U Iran svakako ne bih, jer je to religiozna država, a ja sam veliki protivnik islama, podjednako kao i hrišćanstva. U Bosni sam bio u povratku iz Splita, prošli smo kroz Sarajevo i mogu da kažem da mi je bilo drago što sam prošao kroz svoj rodni kraj i ujedno žao što zbog nekih kojima se žurilo da se vrate u BG nismo svratili na ćevape u Baščaršiji. S tim što ja ni Split, ni Sarajevo, ne doživljavam kao drugu državu, sve je to naše, dokle se naš jezik i naš mentalitet prostire. Mogu da razumem Axeanosilasa što misli da to nije naše, jer je on ipak na ovom forumu portparol crkve koja je uništila srpski narod time što je ustanovila pravilo da samo pravoslavci mogu biti Srbi, tj. odbacila sve one koji su se preverili, ili su oduvek pripadali drugim verama. Srpska pravoslavna crkva je na taj način ustaška majka, jer ustaše u ogromnoj većini nisu bili Hrvati, već Srbi katolici, koje je ''crkva zaštitnica srpskog naroda'' proglasila za otpadnike.

Guest Bata Životinja
Posted

ma ne laži bre više. Srba je bilo koliko u Hrvatskoj? Računaj da ih je 600 hiljada odstranjeno a i dalje ih je bilo pola miliona.

i Split, Sarajevo i Beograd nemaju isti mentalitet, to možda ti imaš, pa govori u svoje ime. Zato ti i govorim da se vratiš na Bašćaršiju i ne vraćaš više.

Posted
ma ne laži bre više. Srba je bilo koliko u Hrvatskoj? Računaj da ih je 600 hiljada odstranjeno a i dalje ih je bilo pola miliona.

i Split, Sarajevo i Beograd nemaju isti mentalitet, to možda ti imaš, pa govori u svoje ime. Zato ti i govorim da se vratiš na Bašćaršiju i ne vraćaš više.

Cela Dalmacija su Srbi katolici, koji se izjašnjavaju kao Hrvati, jer ih je Srpska pravoslavna crkva prestala posmatrati kao Srbe. Cela Bosna i Hercegovina je vekovna srpska teritorija, osim u glavama onih po kojima je Srbin samo onaj ko se krsti sa tri prsta.

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

cijela Dalmacija nisu Srbi katolici, tu je bila Mletačka Republika i AustroUgarska vlast, ja sam tebi već govorio da su Nemanjići kraljevi ''srpske zemlje i pomorske'', nemoj sto puta da ti ponavljam.

Mentalitet je drugačiji, to i ako su bili Srbi više nisu, ili bi trebale stotine godina da se razdvoji žito od kukolja, zato je bolje vratiti te sa tim tvojim slugeranjskim turskim mentalitetom tamo odakle si i došao.

Milion Srba u Hrvatskoj. Dovoljno valjda? Koliko ih je bilo u Srbiji 1941. godine? Pokatoličavanje je minimalno, Perković, Dragojević i ostali.... najviše 10-15% današnjih Hrvata. Ostalo su razne mletačko-austrijske verzije...

Edited by Bata Životinja
Posted
cijela Dalmacija nisu Srbi katolici, tu je bila Mletačka Republika i AustroUgarska vlast, ja sam tebi već govorio da su Nemanjići kraljevi ''srpske zemlje i pomorske'', nemoj sto puta da ti ponavljam.

Mentalitet je drugačiji, to i ako su bili Srbi više nisu, ili bi trebale stotine godina da se razdvoji žito od kukolja, zato je bolje vratiti te sa tim tvojim slugeranjskim turskim mentalitetom tamo odakle si i došao.

Milion Srba u Hrvatskoj. Dovoljno valjda? Koliko ih je bilo u Srbiji 1941. godine? Pokatoličavanje je minimalno, Perković, Dragojević i ostali.... najviše 10-15% današnjih Hrvata. Ostalo su razne mletačko-austrijske verzije...

Ma šta mi napriča. Ne valjaju ti Bosanci i Dalmatinci, a Kosovari ti valjaju? Ne govorim samo o pokatoličavanju, već i o Srbima koji su OD POČETKA bili katolici. U vreme raskola 1054. dve trećine Srba su bili katolici, jedna trećina pravoslavci, pa je naknadno još jedan broj prešao na pravoslavlje, kad je Sveti Sava obezbedio autokefalnost crkve. U Bosni je bila jaka bogumilska jeres i veliki broj muslimana kesnije je upravo sa bogumilstva prešao na islam. Imamo isti mentalitet, sve je isto. Maideni na beogradskom Sajmu i Maideni na Poljudu - ista publika, uopšte se nisam osećao kao da sam u različitim zemljama. Oni koji idu na koncerte po Mađarskoj, Rumuniji, tvrde da tamo nije baš isto... Jedna rečenica upućena Lauren Harris: ''Baci sisu da se igramo'', dovoljno je ilustracija sličnosti u mentalitetu. A ako postoje razlike, one nisu ništa veće od onih koje postoje unutar same Srbije - između ljudi iz Subotice i ljudi iz Surdulice, na primer. To je već pitanje lokalnih osobenosti, ali suštinski, mentalitet svih nas je vrlo sličan.

Posted

Pa kako to Prinče, majka mu stara, kad sve to znaš tako lepo ti se zalažeš za cepanje već iscepane Srbije?

Ja se slažem u skoro svemu što si rekao, ali se i zalažem da se onda svi Srbi ujedine pod jednu zastavu i jednu Srbiju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...