Jump to content

Recommended Posts

Posted

Haha... tek sad vidim...

A pazite "demokrate" koji se zalažu za hapšenje i zatvaranje svih koji drugačije misle.

Lepo im reče neko u komentarima (dok ga ne obrišu):

A bogami je i Solana izlepio celu Srbiju umrlicama,ali nažalost ne lažnim nego stvarnim.I dan danas ljudi umiru od posledica osiromašenog uranijuma njegovih bombi.
Posted
Pripala mi muka od onih komentara, bolje da ih nisam ni gledao. Pa jel imaju ti ljudi mozak? :puke:

Teško je reći.

Čudna je to sorta ljudi... ja se ponekad stvarno upinjem da ih shvatim... kao da nemaju granice... skroz weird... mislim da bi neki pristali i da im Solana kreše ženu ili sestru zarad obećanja da će im sutra biti bolje.

Čista satanska igra i satanska svest.

Ljudi su postali mnogo slabi.

Uzmi na primer recimo ovaj sporazum.

Pazi sad... vlada je pala... napravljena druga... od 46 najviđenijih ljudi u ovoj zemlji(ma šta ko mislio o njima), mi smo isporučili 44. I sad... beše ona frka sa Karadžićem... pa propaganda... isporučićemo (čitaj: izdaćemo ga) da bi nam svima bilo bolje.. sve za SSP!

I sad, pokušavam da u hipotetičkoj situaciji zamislim sebe kao demokratu... Ok... nek ide život, isporučujemo...

I šta se dešava?

Holandija stopira popisivanje!

A razlog je nesradnja sa hagom, EJ!

hahahaha... pa jbt, ko sad tu koga zajebava? :)

E sad, ja pitam sve demokrate šta još treba da uradimo, da bi nam opet ovi zavukli i da bi konačno shvatili da nas podjebavaju, ništa više.

Posted

Ne znam u čemu je problem s tim umrlicama. To je baš cool fazon kad hoćeš nekoga da podjebavaš, ja sam takve stvari radio još pre nego što sam u osnovnu pošao. Tako da, ne vidim što bi to nekoga ovde šokiralo, pogotovo kad se o Solani radi. Ne znam šta im je Solana, brat, prijatelj...

Posted

Valjda će crknuti španjolska pizda uskoro ... ma lipsaće on kad tad.

Eto kakvog su nam posrednika, pregovarača uvalili, valjalo bi ga obesiti ispred monumentalnog Santjago Bernabeu-a.

Pozdravljam gest lepljenja, naravno.

Ne znam u čemu je problem s tim umrlicama. To je baš cool fazon kad hoćeš nekoga da podjebavaš, ja sam takve stvari radio još pre nego što sam u osnovnu pošao.

Pa da, ti si beše i izgubio nevinost na noć veštica ... e to je ekstremistički slučaj.

Posted

Cela ta priča sa EU meni Prinče izgleda ovako:

Ja i ti se upoznamo i sad ti mi kažeš: "E Bobi, da bi se ja i ti družili, ti moraš da mi kupiš pivo".

E sad, ja umesto da te oteram u kurac, ja uzmem i kupim ti pivo. Pa mi ti to i drugi put kažeš i treći i tako 40 i više piva... i i sad treba da idemo na neku svirku i ti mi kažeš: "Bobi, znam ja da si mi ti do sada kupio više od 40 piva. Ali ne mogu na svirku sa tobom dok mi još par piva ne kupiš". I ja padnem toliko do same granice ljudskog ponosa i dna i kupim ti i ta dva jebena piva.

I ti me ispališ.

I sad bi neki... i pored svega toga, da se druže.

To, po meni nije normalno, ali uopšte.

Posted

Аli ipak, oni komentari koji imaju najviše preporuka su na mestu, ispravni i realni.

Čudi me da ih je mod b92-jke, kliknuo na approve. :)

Posted

znači brateeeeeee.... hahahahahaha... :) :) :)

Nisu oni bas tako naivni, bezazleni, bez odgovora i beze neke ideje. Sami se dklarisu kao neonacisti i pripadnici koje-kakvih organizacija iz 1389.godine.
Posted (edited)
Ma i da crkne Solana, doći će neki Biberana, pa će opet sve biti isto...

:) pravo kazes. Ti su neunistivi, kako jedan umre odma' ga drugi zameni kao u besmrtnoj vojsci persijanaca :)

@Elf- komentar je urnebes :) pa to su pravi debili..

Edited by Hvit Varg
Posted (edited)

Ja i ti se upoznamo i sad ti mi kažeš: "E Bobi, da bi se ja i ti družili, ti moraš da mi kupiš pivo".

E sad, ja umesto da te oteram u kurac, ja uzmem i kupim ti pivo. Pa mi ti to i drugi put kažeš i treći i tako 40 i više piva... i i sad treba da idemo na neku svirku i ti mi kažeš: "Bobi, znam ja da si mi ti do sada kupio više od 40 piva. Ali ne mogu na svirku sa tobom dok mi još par piva ne kupiš". I ja padnem toliko do same granice ljudskog ponosa i dna i kupim ti i ta dva jebena piva.

I ti me ispališ.

Pa nije bas tako. Pazi, bez da drzim iciju stranu, zaista mi je dosta vise svih kombinacija, ali prica pre ide ovako:

On ti trazi flasu piva, a ti mu doneses tri gutljaja i ponasas se kao da si doneo flajku. E pa nisi.

Pazi, boli njih kurac sto je nama tesko i komplikovano. Njima je pun kurac marokanaca i kojekakvih imigranata koji (realno) samo prave sranja i iskoristavaju njihovu dobru volju. Taman im jos treba i frtalj miliona odavde, sve trce da nas prime. Naravno da koriste svaku priliku da ne potpisu, jer je to u njihovom interesu, a dil nikada nije bio "aj malo saradjujte" vec "predajte SVE haske optuzenike" i zato imaju alibi da nas jebu dokle god se mi pravimo glupavi i kenjamo pricu tipa "pa dobili ste jednog debelog".

Znam da ces reci da ce se novi razlozi uvek smisljati, ali ja mislim da bi i njihov pristanak odavno dobili da smo isporucili sve, umesto sto se grbavimo. Ne zato sto nas vole, vec zato sto bi to jednostavno bilo tako, morali bi da povuku taj potez pa bi dalje videli sta ce. Boli ih kurac, moze im se, a mi previse dramatizujemo i sve shvatamo ultra licno.

Uvek je bilo - uradi posao i dobices pare. E sad zasto oni nama postavljaju uslove a ne mi njima, to je neka druga prica. Tu smo gde smo, jebi ga, veliki adut je u njihovim rukama i cinjenica je da ce svako moci da zauzme jasniji stav tek kada uradimo ceo domaci, jer jebi ga ovako je sve nagadjanje. Daj hard core, sve na sto pa da vidimo sta sledi. Jeste, seru oni kao foke, ali smo i mi namazani grbavci i teglimo bre kitu godinama.

I za kraj da me neko ne zajebava u delije/grobari fazonu, ponavljam da mi je zaista svejedno sta ce biti od svega toga, puche mi pjenis vishe. Samo analiziram.

Edited by Tom Sawyer
Posted

I ti me ispališ.

Amin :pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...