Fapril ethereal Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 kakva kultna rasprava medju sadasnjim i bivsim radikalima u skupstini,u ovim momentima!
Dark_Elf Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 kakva kultna rasprava medju sadasnjim i bivsim radikalima u skupstini,u ovim momentima! Nemam TV Je l' ima to negde u streamu da se gleda? Ja nađoh neki rts, ali satelitski.
vudun Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Sad sam upalio televizor, nema ništa. Samo Kornelije Kovač nešto trabunja i priseća se rokenrola ...
Guest Bata Životinja Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Taman pomislih da je Tom Sawyer novi Princov nick, kad ono potpuno druga, ali slična budala.... Dakle, to što neko traži pivo bez nekog posebnog razloga, to nije problem, e super, a kad mi plaćaš pivo, Tome? I šta misliš da mi platiš jedno 44 budweisera? Evo ja tebi obećavam kule i gradove, osim ako me moj holandski pajtos ne zajebe, ali ti prvo meni da platiš 44 piva? Šta misliš? Lupaš bre mnogo. Da je EU liberalna tvorevina, ne bi ni bescarinskoj uniji i učešću na slobodnom tržištu postavljala neekonomske uslove.
Fapril ethereal Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 (edited) Sad sam upalio televizor, nema ništa. Samo Kornelije Kovač nešto trabunja i priseća se rokenrola ... hahah!kako su bili neshvacena progressive avantgarda -------------------------------------------------------------------------------------------- pauzu odredila Gordana Comic... post Tomislava Nikolica o Gordani Pop Lazic: "Goco,neces vise imati rame za plakanje,sto se tice tvojih ljubavnika" reply Natasa Jovanovic, Tomislavu Nikolicu: "Djubre jedno,zena je udovica!" reply Gordane Pop Lazic,Tomislavu Nikolicu: "...a da ne pominjem probleme sa svim tvojim ljubavnicama,Tomo!" znaci spam! naravno,cela sednica je offtopic... Edited September 29, 2008 by april ethereal
Bata Trokrilni Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Cela ta priča sa EU meni Prinče izgleda ovako: Ja i ti se upoznamo i sad ti mi kažeš: "E Bobi, da bi se ja i ti družili, ti moraš da mi kupiš pivo". E sad, ja umesto da te oteram u kurac, ja uzmem i kupim ti pivo. Pa mi ti to i drugi put kažeš i treći i tako 40 i više piva... i i sad treba da idemo na neku svirku i ti mi kažeš: "Bobi, znam ja da si mi ti do sada kupio više od 40 piva. Ali ne mogu na svirku sa tobom dok mi još par piva ne kupiš". I ja padnem toliko do same granice ljudskog ponosa i dna i kupim ti i ta dva jebena piva. I ti me ispališ. I sad bi neki... i pored svega toga, da se druže. To, po meni nije normalno, ali uopšte. Tačno da to nije normalno, ali odnos EU prema Srbiji ni izbliza nije zahtev. Uslovi koje nam EU postavlja za članstvo su jasni, nedvosmisleni i unapred ih znamo. Mi smo ti koji ih ispunjavamo postepeno, tj. kupujemo jednu po jednu flašu piva. Prvo, godinama se zna da je izručenje MLADIĆA glavni uslov kad se o Hagu radi, a naši organi oko njega obilaze kao kiša oko Kragujevca i čuvaju ga za kraj. Džaba onda i Karadžić i svi ostali. Drugo, ulazak u NATO do sada je po pravilu išao pre ulaska u EU, kada se radi o bivšim socijalističkim zemljama. Smatra se da te zemlje nose veće bezbednosne rizike od ostalih, pogotovo one na Balkanu, tako da EU neće da ih primi u svoju ekonomsku integraciju, dok se one bezbednosno ne integrišu. I treće, iluzorno je očekivati da EU može da primi Srbiju u članstvo, posmatrajući Kosovo kao njen deo. To nisu novi uslovi, oni su dobro poznati i Srbija treba ili da ih ispuni, ili da odustane od evropskog puta, što bi značilo novu izolaciju. Moguće je i srednje rešenje, a to je da napravi još koji korak ka EU, dok uslovi nisu tako rigorozni, jer bi to bilo dobro za našu ekonomiju i društvo u celini. Za početak, mislim da će se upravo to desiti.
Теша Тешановић Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Tačno da to nije normalno, ali odnos EU prema Srbiji ni izbliza nije zahtev. Uslovi koje nam EU postavlja za članstvo su jasni, nedvosmisleni i unapred ih znamo. Mi smo ti koji ih ispunjavamo postepeno, tj. kupujemo jednu po jednu flašu piva. Prvo, godinama se zna da je izručenje MLADIĆA glavni uslov kad se o Hagu radi, a naši organi oko njega obilaze kao kiša oko Kragujevca i čuvaju ga za kraj. Džaba onda i Karadžić i svi ostali. Drugo, ulazak u NATO do sada je po pravilu išao pre ulaska u EU, kada se radi o bivšim socijalističkim zemljama. Smatra se da te zemlje nose veće bezbednosne rizike od ostalih, pogotovo one na Balkanu, tako da EU neće da ih primi u svoju ekonomsku integraciju, dok se one bezbednosno ne integrišu. I treće, iluzorno je očekivati da EU može da primi Srbiju u članstvo, posmatrajući Kosovo kao njen deo. To nisu novi uslovi, oni su dobro poznati i Srbija treba ili da ih ispuni, ili da odustane od evropskog puta, što bi značilo novu izolaciju. Moguće je i srednje rešenje, a to je da napravi još koji korak ka EU, dok uslovi nisu tako rigorozni, jer bi to bilo dobro za našu ekonomiju i društvo u celini. Za početak, mislim da će se upravo to desiti. kakav si ti markstista ako podrzavas nato?zar nebi trebao da tu bude cilj obnavljanje varsavskog pakta?
Tomislav Sawyer Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Taman pomislih da je Tom Sawyer novi Princov nick, kad ono potpuno druga, ali slična budala.... Alo magarac, opusti to malo. Dakle, to što neko traži pivo bez nekog posebnog razloga Sta ja tebi mogu da kazem, a da ti prihvatis da nas oni drze za jaja i ne pustaju i da je to jednostavno tako. Razlog vise nije ni bitan, ali drze pa zavrcu. Cinjenica. Jel mi njima mozda zavrcemo jaja? Samo nemoj one price mi srbi smo veci potencijal od njih, mi mozemo ovo ono, nego brate SADA, DANAS, sta se desava: zavrcu nam jaja i dalje preko jedne te iste price. Dakle isporucis tog heroja i ajde da vidimo sta biva. Sta mi `leba ti mozemo tim da izgubimo? Sta je Mladic, pola drzavnog kapitala, deo trzista, oranica, prirodni resurs? Jedan lik koji sedi tamo negde, nista ne gubimo. I uostalom, sta god da se dogodi, nasa pozicija bi bila jasnije definisana i drzava bi postala homogenija u oba moguca raspleta. Mnogo demokrata bi preslo u patriote ili obrnuto, a i dobili bi se realni odgovori umesto kafanskih spekulacija. Lupaš bre mnogo. Da je EU liberalna tvorevina, ne bi ni bescarinskoj uniji i učešću na slobodnom tržištu postavljala neekonomske uslove. Vidi, ja nisam pominjao nista od toga u proslom postu i zaista ne znam kroz kakve magle ti citas tudje postove. Za mene ovo nije ideoloska rasprava o uzdizanju i odbrani bilo cega, vec prakticna analiza na temu "kako izvaditi svoja jaja iz procepa". Razumes, seru oni, seremo i mi, ali bi bilo ok da ih skinemo sa vrata.
Guest Bata Životinja Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Seremo mi, ali njihova govna. Pa sad medicinski udžbenik u ruke da saznaš kako je to moguće. Uvijek postoje rješenje, majstore, ovo je ista priča kao i ona oko AustroUgarske, i ona je bila ''najbliži geostrateški partner''... samo što ona nikad nije htjela da bude samo partner.... ajd' što su mi muda u procjepu, nego i muda mog čukununuka. Srbija je tada dala trećinu svog stanovništva da se otarase ''Evropljana'' da bi šta? Njihovi unuci to uradili. Jedino što mogu da se složim sa lordy princom je da se od EU pokupe još neke pare, a onda da se postavi ruska vojna baza u Preševu, a i zapadnoj RS. A ova preseravanja o homogenizaciji države ili jasnijem definisanju opozicije, to su priče za malu djecu, hvatanje Mladića tu neće ništa uraditi, jest da su grobari prijetili da će ih sve pobiti, ali vrlo je jasno da će apatično stanovništvo sjediti kod kuće i gledati svoja posla, dok žuti Huni predvođeni Atilom Tadićem odrađuju svoj posao oporezivača poluperiferije.
Dark_Elf Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Bez da ulazim u previše detalja citiraću samo jednu stavku. Prvo, godinama se zna da je izručenje MLADIĆA glavni uslov kad se o Hagu radi. Ovo nije tačno! Nemoj da mi pričaš neistine, jer ja ne pratim politiku od juče. Ako već oćeš hronološki, ovako ide otprilike: - Prvo su tražili smenu Miloševića - dobili su smenu Miloševića - Onda su tražili Miloševića i insistirali na tome da je on JEDINA, ponavljam JEDINA prepreka daljim integracijama Srbije - dobili su i Miloševića - Pa su onda tražili 4 najviđenija generala (Lazarevića, Lukića...) - dobili su sva 4 generala - Usput smo u Hag poslali i Milutinovića, Šainovića, Perišića i još mnogo drugih - Tražili su da se povuče tužba Srbije protiv Nato zemalja, što su naši slepci i uradili - Njihovi kapitalisti su u sprezi sa domaćim vlastima kupovali budzašto firme i uništavali ih - Tražili su da se naša vojska profesionalizuje (čitaj: uništi) i to su domaći izdajnici uradili (i dali Nato avijaciji slobodan prostor nad Srbijom, dali sve podatke koje imamo o Iraku i td). Ima tu još mnooooogooo toga što su oni tražili i dobili od nas (a da im nijedna druga država ne bi to dozvolila). I da li su pokazali malo dobre volje prema nama? Pokazali su nam nešto drugo - kurac Tako i treba kad smo glupi.
vudun Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 (edited) hahah!kako su bili neshvacena progressive avantgarda -------------------------------------------------------------------------------------------- Korni Grupa su praoci progressive metal bendova tipa Dream Theater il' Elegy. ''Jedna Žena'' u izvedbi sa Dadom Topićem je prvoklasna avangarda & prog do jajca! post Tomislava Nikolica o Gordani Pop Lazic: "Goco,neces vise imati rame za plakanje,sto se tice tvojih ljubavnika" reply Natasa Jovanovic, Tomislavu Nikolicu: "Djubre jedno,zena je udovica!" reply Gordane Pop Lazic,Tomislavu Nikolicu: "...a da ne pominjem probleme sa svim tvojim ljubavnicama,Tomo!" znaci spam! naravno,cela sednica je offtopic... HAhahahah!!! Moram negde iskopati na netu snimak, najjača sednica u istoriji skupštine naše. Šteta što nisam gledao... Vid'o sam samo na brzaka Tomu, kako spominje nekog pokojnog Slobu. Taj je valjda bio Pop-Lazićki suprug. I skočio sa govornice, kako ne može više ... jbg, žurio sam da se nađem sa curicom večeras, a brijao se dok je ovaj isečak curio na TV-u. Čak sam se malo i recnuo žiletom. Edited September 29, 2008 by Вуду Соло МЕ
Novaliis Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Jedna Zena je extra pesma, ali omiljene su mi Put za Istok, Bezglave Ja-Ha horde, Prvo Svetlo..kad vec pricamo o jedinom nasem prog rock bendu ikad..na zalost jedinom.
vudun Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Jedna Zena je extra pesma, ali omiljene su mi Put za Istok, Bezglave Ja-Ha horde, Prvo Svetlo..kad vec pricamo o jedinom nasem prog rock bendu ikad..na zalost jedinom. Da, Put za Istok je strašna stvar! Dobro si me podsetio, dugo je nisam slušao. A ne računaš u tu kategoriju i SmaK, je l' ?
Bata Trokrilni Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 kakav si ti markstista ako podrzavas nato?zar nebi trebao da tu bude cilj obnavljanje varsavskog pakta? Ma kakav Varšavski pakt, ne lupaj gluposti.
Tomislav Sawyer Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Uvijek postoje rješenje, majstore, ovo je ista priča kao i ona oko AustroUgarske, i ona je bila ''najbliži geostrateški partner''... samo što ona nikad nije htjela da bude samo partner.... ajd' što su mi muda u procjepu, nego i muda mog čukununuka. Srbija je tada dala trećinu svog stanovništva da se otarase ''Evropljana'' da bi šta? Njihovi unuci to uradili. Eh, gde ce muda mog cukununuka biti ja to stvarno ne mogu da znam, bas kao sto ni nasi preci nisu ovo planirali. Zaludno je to. Istorija je to pokazala, a i danas imas masu ljudi koja bi volela da su njihovi preci drugacije odradili neke stvari, pa aj sad budi pametan za 200 godina unapred. No way Hose. Hocu da kazem da to sve moze jednostavnije da se sprovodi u delo, uz svu geografiju, resurse, vojne strategije, fanatizam, zavere, novi svetski poredak, podeljene karte i sve to. Ali jebi ga, ovde se "ne talasaj" dozivljava kao poziv na lobotomiju, dok su neki drugi ne talasajuci sacuvali i sebe i svoje nasledje uz sve te iste pretnje nad glavom. Eto dovoljno prostora za svakog istoricara i vrsnog poznavaoca masonsko-templarskih planova da kaze da sam naivan. Otpalio sam, ne merem vise.
Guest INSAjADER Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 najebacete svi vi koji ste postovali ovde! pise se dokumentarac o vama...cisto da budete informisani
Dark_Elf Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 najebacete svi vi koji ste postovali ovde! pise se dokumentarac o vama...cisto da budete informisani Ihhh... samo ovo da bude prikazano? Pa daj bre snimite neki intervju, evo ja ću prvi da budem gost, da me stavite u dnevnik. :)
Guest INSAjADER Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 egzibicioniste ne primamo. ovo ce biti veoma ozbiljan dokumentarac o mladoj anarhisticko kvazpatriotskoj metal omladini...
Dark_Elf Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 egzibicioniste ne primamo. ovo ce biti veoma ozbiljan dokumentarac o mladoj anarhisticko kvazpatriotskoj metal omladini... Pa da si ozbiljan i obavešten, ne bi nas kao prvo nazvao "anarhističko"... vidiš, većina na koje si mislio su daleko od anarhije... mi bi više voleli uređenu državu. Državu u kojoj neće postojati B92 finansiran od strane Soroša i ostalih najvećih neprijatelja Srbije. P.S. Kad će da bude emisija? Da javim familiji da gleda? :)
Guest INSAjADER Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 ali mi nismo sa b92. neobavesten si. oformljena je nova ultratransparentna tv stanica, B-52.
Dark_Elf Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Oćete da imate nacionalnu ili interplanetarnu frekfenciju?
Guest INSAjADER Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 ako skupimo dovoljno da podmitimo nadlezne iz RRA, videcemo ... ionako sam dosta tajni odao. laku noc.
imaginos Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 konacno sam nasao pogodan citat za vas: The only evidence I see of the antichrist here is everyones desire to see him at work.
Recommended Posts