Fapril ethereal Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Evo rekao je Dark Elf. Kada ti neko drugi vodi drzavu i odlucuje o njenoj buducnosti, to znaci da nema identiteta. Kada neka osoba nema svoj stav, vec joj drugi govore sta da radi i kako da radi, ta osoba je obican crv. hmm...ok,cenim ali se ne slazem...mislim da danas u Srbiji neki intelektualci gubitak identiteta vezuju za "latinizaciju" jezika,potiskivanje kulturnih obrazaca koje smo nasledili od nasih predaka(tradicija npr),posrnula omladina koja konzumira drogu i odusevljava se rock'n'roll-om,zaboravlja na Svetosavsku veru... mislim da se samopostovanje na licnom jelte,mikroplanu,ne moze tako lako projektovati i dovesti u vezu sa nekim samopostovanjem koje ima neka drzava...jako je viseslojno to pitanje... ako se stice utisak da se nasi politicari savijaju do zemlje kad razgovaraju sa tamo nekim Solanom,Kusnerom,znajte da oni to rade zbog nasih guzica...nama je prilicno zanimljivo da kritikujemo takvo neko ponasanje Tadica,Jeremica & co... treba preci na visi nivo jebiga...i ne trositi dragocenu energiju na takva razmisljanja... i ja smatram da im se oni zestoko uvlace u dupe,ali me zabole uvo... zasto oni ljudi koji recimo pominju stvari poput,komunisti su nas sjebali,unistili,unazadili(nesto od toga i stoji) ne pominju da su se bas u tom sistemu naucili disciplini i sistemu "drzava je sve,ja sam niko i nista,samo broj,ima ko ce za mene da misli..." takav mentalitet za zadrzao i dan danas,nazalost... isti takvi ljudi su prema takvom sistemu bili trpeljivi i poslusni...dok nije doslo do sloma tog sistema i dok nisu saznali da su (u nasem slucaju mi Srbi) oni ustvari slobodarski narod,pun samopostovanja,tradicije,pravoslavlja,jelte... kako se komunista preko noci transformisao u sve ono protiv cega se borio Titov komunizam?dakle u nacionalistu... covek koji je Ttitovu sliku drzao kraj uzglavlja,preko noci je zamenio Slobinom i Seseljevom...sta da misli covek o takvim ljudima?
Tomislav Sawyer Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 (edited) Ne radi se samo o teritorijalnoj pripadnosti, već i o identitetu, duhovnosti, pa i rodbinskoj pripadnosti u mnogim slučajevima. Treba braniti ono što ti pripada Nije lako rasplesti sve to, mi zivimo u svetu u u kojem se ogromna kolicina energije generise i manifestuje kroz versko/nacionalno/rodbinski model, ali to nije sustina zivota vec nametnut model. Sad, drugo je ako se ti u tome osecas komotno, jer imas svo pravo ovog sveta da to prihvatis i upotrebis. Opsti interes je zajeban termin, a borba nije kljuc za svaku bravu, ako razumes sta hocu da kazem. Ima tema o Kovosu, mars odatle. Drugo Mrisone, sta predlazes? Ameri i zapad su kaparisali tih 500 milijardi kojecega resursa sa Kosova. Jednog dana ce podeliti ugovore raznim sveckim (ponajvise americkim) firmama, doneti opremu i poceti da kopaju i oni. Fora je sto neke od ponajboljih tih ugovora treba da uzmemo mi, i zato postoji lobiranje i diplomatija. Gubimo vreme na ideje o povratku Kosova. Za sada, od toga nema nista, a vratice nam se kad odu. Otici ce kad iskopaju sve po sta dodju. Znaci, moramo da pravimo biznis sa Amerima a ne frku. Dace oni nama, samo da se to lepo lobira, da im se uredno tupi da imamo tu neko prvenstvo, resurse, znanje, iskustvo u rejonu. Ovih 500 milijardi koje spominjes mi nikada u istoriji ne bi ni videli, jer ne meremo se organizovati da to odradimo i prodamo kako valja, sami. Ako uzmemo neki 'cut' od 50 milijardi (od samog bogatstva) plus se krupan deo nacije usredsredi da zaradjuje na citavom stranom kontigentu, bice jos 50 milijardi. Popu pop a bobu bob. Ipak su ovi sa zapada jaci a i treba im vise, ima ih vise. Oce resurse. Ali, sta, nama je malo i 100 milijardi. Pricao sam vec o tome, niko jos nije lose prosao kome je Amer usao u zemlju u miru i doneo biznis na noge. Od sada ih ne treba drkati, nego biznis. Pa tu ce da se doseli armija od 100,000 radnika plus njihove familije. Nece da kupuju Nike patike iz Amerige nego od nasih. Kapiras, ima se prodaje sve ko alva, jer ce ti ljudi imati kintu. Onda cemo i mi imati kintu. Nema drugog resenja. Upali smo u grlic istorije i sad nam valja polako puzati na drugu stranu, "pamet u glavu, dupe uza zid". Suva praksa. Neki bi rekli "kume, ljubim te u kurac". Bravo stari Edited October 5, 2008 by Tom Sawyer
Guest Bata Životinja Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 savrseno! @imaginos, nije mi jasno zasto se toliko trudis da objasnis nesto liku kao sto je Prometheus II Paranoicni...batali,vidis da lik dise,pisa,jede,podriguje,sere paranoju ...mislis da ces bandoglavca u nesto ubediti... pa on jos uvek nije video uzivo vaginalni procep,jebote!kako sa takvim nus-pojavama da polemises bilo sta...to je bre puno frustracija...mala mi je kara,ruzan sam,svi me izbegavaju...i onda pravac forum:pizdo,majmune,ustaso,balijo,jebacu ti kevu...zamisli samo... tuzan je svet njegov... :) hmm...ok,cenim ali se ne slazem...mislim da danas u Srbiji neki intelektualci gubitak identiteta vezuju za "latinizaciju" jezika,potiskivanje kulturnih obrazaca koje smo nasledili od nasih predaka(tradicija npr),posrnula omladina koja konzumira drogu i odusevljava se rock'n'roll-om,zaboravlja na Svetosavsku veru... a to nije identitet? kako se komunista preko noci transformisao u sve ono protiv cega se borio Titov komunizam?dakle u nacionalistu... Misliš kao Đinđić mladi Marks ili Mićunović šesetosmaš? Ili Možda na Sonju Biserko, sekretaricu Leke Lončara? Ili na Borisa Tadića, sina Ljubomira Tadića, udbaškog profesionalnog atentatora... ili možda Dragana Đilasa(treba li objašnjenje? ... ili možda Vuka Jeremića, unuka Hamdije Pozderca? Ili možda Latinke Perović, LDP gurua? Na kojeg komunistu - nacionalistu misliš? Možda na ovog? Demokratska stranka , program iz 1990. :“politika srpske drzave treba da se rukovodi dobro shvacenim nacionalnim interesom:da srpski narod u celini ili najvecim delom zivi u jednoj drzavi”. ”Mi se,takodje, zalazemo za mirno resenje, ali mir pod tim uslovima nije mir-nego kapitulacija. Dakle, mir bi i sada mogao da se postigne po cenu odustajanja od autonomije (Srpske Krajine), po cenu odrzavanja mitinga lojalnosti Srba hrvatskoj vlasti na Jelacicevom trgu… Takav mir je samo prividan mir i mi na njega ne smemo da pristanemo jer se radi o nasim zivotima (Djindjic,Demokratija, glasilo DS, 24.05.1991.). ”Mi smo sa dosta rezervi pristupili tom planu, jer smo videli u njemu dve namere:jedna namera da se uspostavi mir, a druga namera da se za duzi rok, ako ne za uvek onemoguci teritorijalno povezivanje delova srpskog naroda koji zive na prostoru bivse Jugoslavije (Nasa Borba,1992)”. ”Da li smo mi potomci velikog naroda,da li smo zasluzili da nas vode kukavice…Sve je baceno u ponor:i patriotizam i nacionalni ponos i rad i znoj i znanje(Nasa Borba)”.”Milosevic i njegova vlast je nevaspitano deriste koje pedeset godina vrslja po ovoj zemlji i koje treba kazniti…Uvek kada je srpski narod bio zajedno sa kraljem,sa patrijarhom,on je bio jak i pobedjivao(Nasa Borba,23,10.1996.)”. ZORAN ĐINĐIĆ sad lijepo reci :''Zoran Đinđić nije uživo vidio vaginalni procep. Jebote!'' :) šetaj mamlaze
Dersu Uzala Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 oni će i otići (sam si rekao, ali nisi dodao) i mi ćemo doći. End of story. Normalno. To se podrazumeva. Implicitno. U medjuvremenu neke pare da se zarade. Sto se mene tice, Ameri nikada ni ne moraju da idu. Oduvek mi je bio san da Srbija postane ravnopravna 51. drzava u nasoj maloj zajednici koju zovemo les États-Unis.
Guest Bata Životinja Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 a je li? To isto k'o ruska gubernija u stvari još gore, bio bih pored neke Alabame ili Ajove.
Dersu Uzala Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 (edited) ja mislim da se mi u poslednjih 100 godina nismo bas kretali "ka zapadu". zapravo samo smo bezali od zapada i isli im uz kurac. I ja brate. *** sto se tice toboznjih "basnoslovnih" bogatstava na kosovu. Ima, ima, to je ono sto nas Amerigose i zanima. Nismo bre mi blesavi. In his address to the nation Clinton also briefly invoked another, particularly disturbing argument for intervention. In a speech the previous day, he had discussed this rationale at greater length, declaring that "if we're going to have a strong economic relationship that includes our ability to sell around the world, Europe has got to be a key.... That's what this Kosovo thing is all about." (link) The determination by the U.S and NATO, at all costs, to occupy Kosovo and virtually all of Yugoslavia, is spurred on by the enticement of abundant natural resources. Kosovo alone has the richest mineral resources in all of Europe west of Russia. The New York Times observed that "the sprawling state-owned Trepca mining complex, the most valuable piece of real estate in the Balkans, is worth at least $5 billion." producing gold, silver, pure lead, zinc, cadmium, as well as tens of millions of dollars in profits annually. "Kosovo also possesses 17 billion tons of coal reserves and Kosovo (like Serbia and Albania) also has oil reserves." "A number of unofficial partition plans have been drawn up for Kosovo all raising the question of who would control an important northern mining region," the New York Times revealed. Trepca was also a "glittering prize" taken over by Hitler to fuel the Nazi war machine during WWII." To su zvake iz 1999. Posto ja ne citam vesti od juce, nemam bas sve sto sam procitao u poslednjih 30 godina 'bookmarked' ali unazad nekoliko godina debelo se iskristalisala na zapadu i prica o teskim i radioaktivnim metalima, ima i Molibdena, Uranijuma, Plutonijuma (kazu najvise posle Rusije i Juzne Afrike valjda), mislim i Titanijuma i tako tih stvarcica jaaaaaaaaaaaaaaako skupih na sveCkom trzistu, takvim stvarima ne trguju firme nego vlade. Ameri veliku vecinu Titanijuma uvoze iz Rusije vec decenijama. I za vreme hladnog rata. Ona 'crna ptica' (SR-71/74) napravljena je sto oCto od Sovjetskog titanijuma. Hladan rat. Al mora i biznis da se pravi. I za kraj, ta teza oko 500 milijardi je neka ruska tvorevina, moze biti. Znao sam Morisone da volis Ruse vise od 'leba . A ovamo Kant, Hegel, Prust, Sopenhauer. Priznaj da bi prvi pucao na Zimski Dvorac, nudge nudge, know what I mean . Edited October 5, 2008 by Dersu Uzala
Guest Bata Životinja Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 pisalo je i Vreme o svim tim rudama, mrzi me sad da tražim link, ali za vas Amerigose da znate da ima i na srpskom zašto bi 500 milijardi bila ruska tvorevina? neka amerigoska organizacija, ne znam ti ja sad koja, World bank ili nešto tako, je procijenila da se na Kosmetu nalazi 14 milijardi tona uglja i još ko zna čega i da to vrijedi nešto oko 13-15 milijardi dolara. E sad, Morison jest da nije mathlete, ali zna da tona uglja nikako ne može da košta 1 dolar. A pričamo samo o uglju, ne i ovim zanimljivijim hemijskim elementima.
Dersu Uzala Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 (edited) Evo rekao je Dark Elf. Kada ti neko drugi vodi drzavu i odlucuje o njenoj buducnosti, to znaci da nema identiteta. Kada neka osoba nema svoj stav, vec joj drugi govore sta da radi i kako da radi, ta osoba je obican crv. Onda pretpostavljam da razmisljas kako je ostatak Evrope, taj zapad i sever (i jug bogme) savio kicmu pred ameriganskom nemani. Cenis da Ameri tresu rukom o sto i tupe ga Nemcima, Svedjanima, Norvezanima, svim Britancima, Francuzima, Spancima, Talijancima, Svici ( ) , Grcima, Austrijancima, Beneluksovcima, Dancima "ovako cemo drugovi"? Zato ti posebno ostavljam i izvod i link da ga proucis: In his address to the nation Clinton also briefly invoked another, particularly disturbing argument for intervention. In a speech the previous day, he had discussed this rationale at greater length, declaring that "if we're going to have a strong economic relationship that includes our ability to sell around the world, Europe has got to be a key.... That's what this Kosovo thing is all about." (link) Verovatno ces skapirati da se braca Amerigosi vece 20-tak godina trude iz petnih zila da 'udju' u Evropu. Ekonomski. Ulaze i vojno, tamo gde mogu, kad se ceo svet slozi da mogu. Nije im strano da udju i bez dozvole. Ali u Evropu ne mogu bez dozvole i njima je to jasno. Onda su iskoristili nas budale da im udju otpozadi, a ove budale iz Evrope su to previdele u svoj svojoj mudrosti (ipak su to stare i mudre nacije, nije sala). Nadam se da shvatas poentu. Ne bi oni nama mogli puno da tupe, niti bilo ko. Diplomatija je diplomatija. Pazi, mi iz ove situacije mozemo da izadjemo samo na dva nacina. Ili smo sa Evropom, ili sa Amerima. Treceg nema. Ovo, sto cenim pogadja vecinu omladine, taj osecaj da nas Zapad (i Ameri i Evropa) drkaju je kratkotrajna epizoda (relativno) i 'vec' prolazi. Prolazi zato sto moramo da shvatimo da smo bili na sudjenju. Nama se sudilo u svetu. I nisu nas slucaj prihvatili vecinom. Sad su nas osudili, izdrzavacemo neku kaznu neko vreme, al ce nas ko i Svabe posle rata brzo primiti natrag medj svoje. Neverovatna je cinjenica da gde god sam na Zapadu putovao, zapadnjaci vise kapiraju nas kao 'svoje', nego mi njih. Ljudi su zapanjeni da, nevezano sto smo Sloveni, nismo u fazonu da se druzimo sa zapadom. Ne volimo njihova pravila igre. Stavise, ne volimo pravila. pisalo je i Vreme o svim tim rudama, mrzi me sad da tražim link, ali za vas Amerigose da znate da ima i na srpskom Znamo bre, nema sta ne znamo, zasto placamo Centralnu Obavestajnu Sluzbu onolike pare . Nista se ti ne brini. 14 milijardi tona uglja i još ko zna čega i da to vrijedi nešto oko 13-15 milijardi dolara. E sad, Morison jest da nije mathlete, ali zna da tona uglja nikako ne može da košta 1 dolar. Pise ti lepo iznad, 17 milijardi tona. Nego cene uglja skocise trostruko ove godine. Koks ide i za 300$ a ostali su od 40$ do 200$. Kakav crni 1$, jebo te mis. Edited October 5, 2008 by Dersu Uzala
Guest Bata Životinja Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Pa to tvoji Amerigosi ''tvrde'' da je vrijednost prirodnog bogtstva na Kosmetu oko 15 milijardi dolara... još gore je ako ima 17 milijardi tona uglja. Ja samo računam ono što mi američki bankari poturaju a imaginos i ostatak retardirane grupe gutaju.
Dersu Uzala Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ne kapiram te, pricamo o babama i zabama. Uglja ima toliko koliko ga ima (17 milijardi tona) i to vredi bogtepitakolko. A onda sve ostalo. Ovi neki retki metali su im veoma zapali za oko jer se ot toga prave kriticne stvari u industriji, ili se koriste u procesu kao kriticne komponente. Cena tih retkih metala (o radioaktivnim da i ne pricam) je mnogo puta veca od cene zlata ili platine. Titan, Iridijum, Molibden, Kadmijum, Stroncijum, Galijum, to kosta desetostruko skuplje. Deli se na kasicicu, a na Kosovu ga kazu ima ko pleve.
Guest Bata Životinja Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 brate, ne pričam kineski tvoji amerigosi rekli 1. da tamo ima 14 milijardi tona uglja 2. da svo prirodno bogatstvo Kosmeta vrijedi od 13 do 15 milijardi dolara dakle, to rekoše i ostaše živi
Dersu Uzala Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ne pricam ni ja. Ne kapiram u kom mi kontextu pricas. Sta, mnogo je? Malo je?
Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Tijanic je rulao sinoc u predlozima u Utisku Nedelje...gostovao kod Jelene Tinske u emisiji... citiram: Tijanic: "sta muski novinar moze da uradi kad naspram sebe ima zenskog novinara,sa takvim izgledom,takvim nogama,takvim ocima,takvom reputacijom?sta je muski odgovor na vase prekrstene noge,sta da radim ja u takvoj situaciji?" Tinska: "evo sad cu ja da vam kazem...vas odgovor je da te noge-otvorite"
Dark_Elf Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Vala i jedno i drugo su kreteni. Tinska čak i više od Tijanića. Uvek sam prezirao takve žene.
Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Vala i jedno i drugo su kreteni. Tinska čak i više od Tijanića. Uvek sam prezirao takve žene. pa zato i vodi talk show na lokalnoj televiziji neke pizde materine...
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 pa zato i vodi talk show na lokalnoj televiziji neke pizde materine... Vrlo originalnog naziva
Guest Bata Životinja Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ne pricam ni ja. Ne kapiram u kom mi kontextu pricas. Sta, mnogo je? Malo je? kurvinski je. Tol'ka Ameriga, a kurva.
Guest Bata Životinja Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Александар Баљак Шамар је информација из прве руке * Колико у Србији има пендрека по глави становника? То је болно питање. * Након интервенције органа реда демонстранти су се разбежали на све стране, чиме су показали да нису јединствени у својим захтевима. * Наша полиција има тако широка овлашћења да никако не може да их прекорачи. * Демонстранти су леђима брутално насртали на пендреке изненађених полицајаца. * Органи реда и мира селективно примењују силу. Батинају само оне који им падну шака. * Ако се окупљени грађани мирно разиђу, биће им опроштено што су били заједно! * Чувари реда су пуцали у ваздух ради упозорења. Нажалост, демонстранти су опомену тако озбиљно схватили да је било и мртвих. * Полиција је растурила демонстранте. Све до једнога и сваког понаособ. * Није тачно да је полиција испољила незапамћену бруталност. Демонстранти ће целог живота памтити батине. * Кад се број демонстраната драстично повећао неки од њих су морали да буду повучени из оптицаја. * Захваљујући присебности органа безбедности, сви ухапшеници су ван животне опасности. * Иследник је прво покушао лепим начином, а кад су га руке заболеле, употребио је пендрек. * Ми их испитујемо, а они јаучу. Јасно је да са таквима нема дијалога. * Мењали су му лични опис док нису добили сумњиво лице. * Истражни поступак је показао да је лепота пролазна. * Лице чији се лик после информативног разговора битно измени дужно је да поднесе захтев за замену личне карте. * Ако се у току батинања утврди да је ухапшеник невин, он ће истог часа бити пуштен на слободу и касније неће осећати никакве последице. * Склони сте повредама. Зато избегавајте дужа задржавања у полицијској станици. * Наши грађани слободно шетају улицама, али треба рећи да се то још ради прилично неорганизовано. * Строго се забрањују сви масовни протестни митинзи јер за такве скупове нема довољно интересовања у јавности! * Ако демонстранти овако наставе, и Дан безбедности биће прослављен радно. Александар Баљак [објављено: 23/09/2008.] Jest da je komunjara... Александар Вулин Премијери у маркету Хладно, изнуђено помирење са Мишковићем након формирања владе није избрисало сећање на то ко је прави владар Премијери Црне горе, Србије и Републике Српске дошли су да поздраве човека који никада није плаћао ничије тајне рачуне и јавне кампање, а чије богатство је толико велико да је стварано вековима. У темељу тог богатства вероватно лежи патент за наизменичну струју. Скинут са црне америчке листе, Мишковић је проговорио на отварању подгоричког Делта ситија: „Земље које спутавају инвеститоре морају бити кажњене од стране ЕУ”. Ако се Мишковићева жеља оствари, казниће и Србију, јер Делта има монопол који не виде ваљда само бивши министар Бубало и садашњи Милосављевић. Скуп премијера на отварању продавнице, ма колико велика била, није прва демонстрација моћи Мишковића. Светећи се за одузимање луке „Београд”, Мишковић је изборе почео на страни опозиције да би постизборне дане дочекао као ослонац ДС-a. Када је пристао да састави владу, Мишковић је понизио Бориса Тадића, баш као што га и даље понижава, показујући му да је премијер његове владе за Делту увек доступан. Председник републике није могао да састави скупштинску већину, али зато најбогатији Србин јесте. Хладно, изнуђено помирење са Мишковићем након формирања владе није избрисало сећање на то ко је прави владар. Тадић се показао као злопамтило које уме да чека, спреман и да Дачићу призна да је рођени кошаркаш само ако му то доноси још власти. Зато и није заборавио да онај ко је створио владу исто тако може и да је сруши, а и њега са њом. Зато је њихов сукоб неизбежан, докле год се „Делтина” моћ подразумевала, она се ћутке трпела, али када се показала бруталном у стварању власти, постала је чињеница која ће или апсолутно владати Србијом или ће бити оповргнута. Нема места и за председника републике и за власника Србије, премала је ово земља за обојицу. Мишковић и Тадић имају једну заједничку особину, обојица су неоптерећени страхом од закона. Као што Мишковић нема страх да одлучи како је Србија гласала, или да се служи разним средствима ради нових милиона, тако и Тадић нема проблем да каже да „размишља о подели Косова”, иако му Устав на који се заклео забрањује и да размишља о томе. У земљама где се богатства стичу више политиком него економијом није необично да се и безначајно хапшење градоначелника Зрењанина тумачи као сигнал неког другог лишења слободе, као припрема за прави обрачун, а са ким него са највећим, оним који и влада и понижава. Охрабрен распадом опозиције, Тадић зна да је време да зграби праву власт, која неће зависити од добре воље Мишковића и његових савезника. Зато се Београдом проносе гласови да су и ова и сва будућа хапшења само упозорења Мишковићу, којем тек што није стигла понуда слична оној коју је једном одбио Карић – да напусти највећи део империје, а да се за узврат заборави и како се обогатио и коме је претио хапшењем, и коме је помогао да упозна затвор, и коме је забранио да продаје робу у његовим маркетима. Све ће бити опроштено и заборављено али под условом да не угрожава власт Тадићу и његовој партији. Као ни Карић, као ниједан богаташ на свету, ни Мишковић не мисли да постоји таква ствар као што је доста, и зато неће размишљати о повлачењу, уместо тога тражиће да приватизује енергетику Србије, последње велико богатство које још није његово. Тадић неће пристати да му то и дозволи и да себе лиши државног новца којим ће куповати гласове и страначку бирократију. Сто је постављен, судар је неизбежан, да улог није Србија, било би забавно, овако... Александар Вулин [објављено: 06/10/2008]
Dark_Elf Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ode i Vučko kod Tome, definitivno. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=322258 Nikad ga nisam voleo (uvek mi delovao izveštačeno), ali mi je opet žao što se najjača opoziciona partija ovako sjebala.
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ode i Vučko kod Tome, definitivno. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=322258 Nikad ga nisam voleo (uvek mi delovao izveštačeno), ali mi je opet žao što se najjača opoziciona partija ovako sjebala. Komentari su opet na nivou
Dark_Elf Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Komentari su opet na nivou Ma... nazovi me paranoičnim, ali ja sve nešto mislim da imaju 5 do 10 lika zapošljenih u B92 koji pišu te budalaštine i koji su plaćeni za to. Plus, tu i tamo ponekih sitnih duša. Ja nikad nisam hteo da prljam ruke i da tamo postujem, ali reče mi ortak da je par puta napisao komentar i da je odmah bio obrisan (iako je vrlo kulturno pisao).
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 I ja sam hteo par puta, od muke, da im kuluturno udarim kontru ali ipak sam odustao, mrzi me. nije vredno toga.
Fapril ethereal Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Ode i Vučko kod Tome, definitivno. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=322258 Nikad ga nisam voleo (uvek mi delovao izveštačeno), ali mi je opet žao što se najjača opoziciona partija ovako sjebala. :cry:
Guest Bata Životinja Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Vjerice, Vjerice, šta uradi....
Novaliis Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 :cry: A sad ti je zao sto si ih razdvojila?
Recommended Posts