Thule Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 U pravu si. Nisi ti glup, glup sam ja što uopšte započinjem neki razgovor sa tobom.
Novaliis Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 ala Cheda nabija postove u skupstini, mnogo bre spamuje..
Fapril ethereal Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 ala Cheda nabija postove u skupstini, mnogo bre spamuje.. ma vise bre radikali spamuju...dok ceda zvekne jednom,ovi 20 puta...natasa jovanovic najgora spamerka... a moderator slavica djukic dejanovic cuti ko popisana...
Bata Trokrilni Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Vjericu Radetu treba izbaciti iz Skupštine i poslati u astrologe da zameni pokojnu Milju Vujanović.
sabre Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 zvao seselj iz haga, srs ipak ne glasa za ssp, toma preglasan na glavnom odboru. videcemo u narednim danima da li ce pobediti tomina ili seseljeva struja u srs. onaj najgori olosh u stranci (radeta, n.jovanovic) je naravno u seseljevoj struji.
Bata Trokrilni Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Toma je dobio 2,2 miliona glasova. Ako Šešeljeva struja misli da može da ga nadmaši, neka samo izvoli. Ako sruše Tomu, to će biti kraj SRS.
sabre Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 a to ce biti sjajno za srbiju, tako da - samo napred.
Fapril ethereal Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Toma je dobio 2,2 miliona glasova. Ako Šešeljeva struja misli da može da ga nadmaši, neka samo izvoli. Ako sruše Tomu, to će biti kraj SRS. mom caletu ce se srce slomiti od silnije boli... ne mogu da zamislim sta ce samnom biti... a bas mi zao radikala... jbg svi ih napadaju a oni samo zele da budu ono sto jesu...paganski kult
SixStepsOnTheMoon Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) Da li je Kosovo rusko ili srpsko? Šta se mene tiče kada će i da li će Rusija proznati Kosovo.Мислим да не треба страховати.Наравно страх и стрепња су својеврсна грана на оваквом политичком пољу,али руска влада нас сигурно неће оставити на цједилу као што је то радила `99 па и `93 (мада опет страхујемо,а овакви страхови нису здрави).Важно је да ЗА сада на својој страни имамо велику силу,која ће бити спремна да реагује,јер без СИЛЕ ми не можемо вратити Косово.А сада са друге стране,што каже професор др.Чавошки имамо Бориса Тадића & СО,Коштуницу који тврде да су њихови аргументи у погледу одбране КМ толико чврсти и несавладиви да их нико до сада и никада неће оспорити.Па и неће их нико оспорити.Него ће их заобићи...Што се управо и дешава. Edited September 6, 2008 by SixStepsOnTheMoon
Fapril ethereal Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Мислим да не треба страховати.Наравно страх и стрепња су својеврсна грана на оваквом политичком пољу,али руска влада нас сигурно неће оставити на цједилу као што је то радила `99 па и `93 (мада опет страхујемо,а овакви страхови нису здрави).Важно је да ЗА сада на својој страни имамо велику силу,која ће бити спремна да реагује,јер без СИЛЕ ми не можемо вратити Косово.А сада са друге стране,што каже професор др.Чавошки имамо Бориса Тадића & СО,Коштуницу који тврде да су њихови аргументи у погледу одбране КМ толико чврсти и несавладиви да их нико до сада и никада неће оспорити.Па и неће их нико оспорити.Него ће их заобићи...Што се управо и дешава. nista se na kraju nece desiti...mi se dole vratiti ne mozemo...ko to ne vidi,jebiga kosovo je najlakse bilo izgubiti oruzjem...ali mi svoje probleme resavamo ognjem i machem,tako da,to nam je sto nam je...
Thule Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 nista se na kraju nece desiti...mi se dole vratiti ne mozemo...ko to ne vidi,jebiga kosovo je najlakse bilo izgubiti oruzjem...ali mi svoje probleme resavamo ognjem i machem,tako da,to nam je sto nam je... Kao što bih i ja mogao da dodam da svako ko misli da će svijet kakav je danas ostati ovakav za vijek vijekova je isuviše kratkovid. SixSteps, znam kakva je situacija i slažem se sa tobom, samo sam odgovarao princu na još biser iz njegove nepresušne riznice .
Dark_Elf Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Hehe Vi stvarno verujete da postoje 2 struje u SRS? Da je Toma u drugoj struji, davno bi leteo iz stranke, kao što se desilo sa Radom Trajković ili Majom Gojković. To je tako i to tako treba da bude. I pored svih svojih nedostataka SRS-u ne manjka discipline u stranci, a svako ko se zalaže za liberalniji stav od onog načelnog i propisanog stranačkim programom i statutom ruši stranku i leti iz nje. To što B92 i Blic tupi o tome, to je već opšte poznato, ne znam zašto bi neko trebao da padne na to. Jedno pitanje: Je l' može negde skupština nekako da se gleda preko streama tj. preko interneta? Onaj glupi RTS ima samo stream za satelitski RTS.
Guest Bata Životinja Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 jeste, radikali su pagani da bre, radikali malo spinuju, neće SSP, ali bi da se predstave kao da hoće, zbog glasova...
sabre Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) To što B92 i Blic tupi o tome, to je već opšte poznato, ne znam zašto bi neko trebao da padne na to. ne tupe samo oni nego i npr. novosti, a i todorovic je potvrdio da je to "tupljenje" tacno. upstalom, poslednja vest je da je toma nikolic podneo ostavku na mesto sefa poslanicke grupe i na mesto zamenika predsednika stranke. Edited September 6, 2008 by sabre
Dark_Elf Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 upstalom, poslednja vest je da je toma nikolic podneo ostavku na mesto sefa poslanicke grupe i na mesto zamenika predsednika stranke. Sad mi baš drugar javio. Ko bi rekao. Ali, ajde da sačekamo konkretnije vesti.
Fapril ethereal Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 ne tupe samo oni nego i npr. novosti, a i todorovic je potvrdio da je to "tupljenje" tacno. upstalom, poslednja vest je da je toma nikolic podneo ostavku na mesto sefa poslanicke grupe i na mesto zamenika predsednika stranke. ladno...sad i ja videh na netu... forward to ambis!!! jeste, radikali su pagani da bre, radikali malo spinuju, neće SSP, ali bi da se predstave kao da hoće, zbog glasova... jes vala,pravi neo-pagani... skloni prirodi,kultu shume,reke i meseca...
Novaliis Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Lose za srs u svakom slucaju. Jel napustio celu stranku ili samo mesto potpredsednika?
Fapril ethereal Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Kao što bih i ja mogao da dodam da svako ko misli da će svijet kakav je danas ostati ovakav za vijek vijekova je isuviše kratkovid. SixSteps, znam kakva je situacija i slažem se sa tobom, samo sam odgovarao princu na još biser iz njegove nepresušne riznice . upravo zato,ne mora covek da bude dalekovid da shvati da samo ekonomski jaki,postovani u svetu,mozemo biti pobednici...ovako mozemo samo da grakcemo i nikom nista...
sabre Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Kao što bih i ja mogao da dodam da svako ko misli da će svijet kakav je danas ostati ovakav za vijek vijekova je isuviše kratkovid. ok, ali da li vas dvojica temeljite svoja ocekivanja samo na pretpostavci da "svet kakav je danas nece ostati takav za vek vekova" ili i na nekim manje opstim, malo konkretnijim i preciznijim, pa i pouzdanijim pokazateljima? i vise vezanim za samo pitanje kosova. drugo, ako sam dobo razumeo, vi ste sasvim uvereni da je samo pitanje vremena kada ce rusi upotrebiti silu da bi isterali nato/k-for/amerikance/eu sa kosova i vratili ga srbiji? ono sto me zanima je priblizno kada i kako ce se to desiti po vasim prognozama?
Guest Bata Životinja Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 dobro sabre, da li se ti slažeš da je politika balansiranja najbolja za Srbiju?
Thule Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 ok, ali da li vas dvojica temeljite svoja ocekivanja samo na pretpostavci da "svet kakav je danas nece ostati takav za vek vekova" ili i na nekim manje opstim, malo konkretnijim i preciznijim, pa i pouzdanijim pokazateljima? i vise vezanim za samo pitanje kosova. Ko mi? Misliš ja? Svoje mišljenje zasnivam na činjenici da se Svet mijenja, kako danas, tako i kroz čitavu istoriju. Ko ima drugačiji stav, volio bih da mi ga pokaže i dokaže. drugo, ako sam dobo razumeo, vi ste sasvim uvereni da je samo pitanje vremena kada ce rusi upotrebiti silu da bi isterali nato/k-for/amerikance/eu sa kosova i vratili ga srbiji? ono sto me zanima je priblizno kada i kako ce se to desiti po vasim prognozama? 14.10.2009.
Feniks . Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 dobro sabre, da li se ti slažeš da je politika balansiranja najbolja za Srbiju? Ne, on misli da treba da lizemo dupe samo jednoj strani i onda ce teci med i mleko... Kao sto drugi misle da treba samo da lizemo dupe onoj drugoj strani pa ce sve biti dobro... Sve to me podseca na film Tri karte za Holivud...
sabre Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) @slava na sta mislis pod politikom balansiranja? mislis na politiku koju vodi trenutna vlada? politiku dobrih odnosa i sa sad i eu, i sa rusijom? @thule ti i six steps, rekao si da se slazes sa njegovim postom, pa sam mislio na sadrzaj tog posta... (edit: ok, konkretno ovo da se svet menja si rekao ti, izvinjavam se, moja greska) naravno da se svet menja, ali na osnovu cega ti tvrdis da ce ocigledna stvar da se svet menja imati posledice koje ti impliciras da ce imati na pitanje kosova? malo mi je to previse uopsteno i neuverljivo... a ovo za datum bi valjda trebalo da bude duhovito, a ja sam lepo pitao "priblizno", "kako" i "na osnovu cega"... Edited September 6, 2008 by sabre
Guest Bata Životinja Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 zato ćemo i da propadnemo... sabre, ako ti ne umiješ da razmišljaš 100 godina unapred nego misliš samo na svoje dupe, onda brate čemu ova država? Ona uopšte ne treba da postoji. Ono što mi Tadić obećava na svakim izborima, to nema veze sa Srbijom, što se njega tiče, možemo i Microsoft da se zovemo, ne trebamo ni da postojimo... nego da se mi lijepo svi predamo Habsburgu, on će da nam nabavi velike plate, možda nam da da imamo košarkašku reprezentaciju i austrougarski pasoš, mislim što da ne, kada nama Srbija ne treba. Treba nam viza i Evropa i te stvari... Nema potrebe da živimo u posebnoj državi, ta će mi to, kad mi je viza prioritet može država i AustroUgarska da mi se zove.
Recommended Posts