Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa naravno da ce biti kraj sveta KAKVOG ZNAMO.... svet u kome je sarma najelegantnije jelo (sa dosta masti), pavlaka je PUNOmasna kao i mlIJEko, opanci su IN i kljuca borba izmedju Adidasa i Nikea oko license (inace obe kompanije su pod kontrolom Garavog Sokaka), Dara bubamara je ministar sveCke kulture i zamJenik joj je Karamela, YUGO tejks over evriting, Era Ojdanic postaje zvanicno deathtrash legenda, Radisa Urosevic buva lansiran u svemir sa 'rajom', Kavurma postaje brend.... samo se vi smejte, vi hladni rasonalisti!

Posted
@Tomislave

Moj rispket za sve sto si napisao ;)

RisTekpah druskane :pivopije:

Pa naravno da ce biti kraj sveta KAKVOG ZNAMO.... svet u kome je sarma najelegantnije jelo (sa dosta masti), pavlaka je PUNOmasna kao i mlIJEko, opanci su IN i kljuca borba izmedju Adidasa i Nikea oko license (inace obe kompanije su pod kontrolom Garavog Sokaka), Dara bubamara je ministar sveCke kulture i zamJenik joj je Karamela, YUGO tejks over evriting, Era Ojdanic postaje zvanicno deathtrash legenda, Radisa Urosevic buva lansiran u svemir sa 'rajom', Kavurma postaje brend.... samo se vi smejte, vi hladni rasonalisti!

Luis patrijarh, Biba struja predsednik EPSa, Ceca ministar policije, Djule Van Gog u ziriju Neurosong-a. U zemun polju stospratnica u obliku kukuruza, a nasa promaja jaca od katrine i masna. Eh.

Posted
Da, naš filozofski fakultet ne zna šta da vam kaže pa lupi ''srodna mongolskim'' kao da to nešto znači... tipa srodan airbagu... Zna se šta znači ''srodan'', pogotovo u Aziji

Ja ne znam sta ti ucis na tom fakultetu,ali gledajuci populaciju vas svakog dana na Platou covek i ne moze da vas shvati ozbiljno.Stavise smesan si dokazivanjem cinjenica u koje ni sam nisi siguran.Tako samo hranis sopstveni ego da bi uvece pricao ribi 'kako sam prcao one debile sa yumetala'

Ne vidim cemu tolika manijacka zelja za dokazivanjem,pa da radis na naucnom radu ne bi se toliko stresirao.Dokaz da ti je ovo otprilike najpametnija stvar u zivotu.Jer taj tvoj fakultet to nikako ne moze biti.

U zdravlje

Posted

ja stvarno nemogu da stignem da vidim o cemu je ova rasprava cela jer sam puno propustio ali svima sve najbolje

Ja ne znam sta ti ucis na tom fakultetu,ali gledajuci populaciju vas svakog dana na Platou covek i ne moze da vas shvati ozbiljno.

pa odredjen deo ljudi tamo uopste ne studiraju tamo vec samo sede na platou i piju.ali da su vecina idioti to je stvarno istina.ali jos uvek mozes naci inteligentnije sagovornike nego na primer na megatrendu

Posted
Kakogod i ne ocekujem da cu se sa tobom ikada razumeti. Nosimo potpuno drugaciji sadrzaj, kao da pricamo drugim jezicima. Jednostavno ne razumem ljude poput tebe. Neka bude moja greska, nije frka.

eh bre, nije tesko razumeti prometeusa...

covek pise poruke sa namerom da uvek nekoga emotivno potrese i "ponizi". na primer, kalifa zeza za godine, ljude na forumu je podjebavao da ne postoji njihova nacija, itd itd. jos nisam video neku njegovu poruku koja nije anti-teza necemu izrecenom, i cesto sa podrugljivim tonom, i ciljem da PONIZI nekoga. da li on uspeva u tome ili ne, to nije vazno (zavisi od njegovog sagovornika), ali ocigledna je prometeusova zelja da bude "strah i trepet" i da se drugima najebava keve - na forumu, da virtuelno PONIZAVA. ali, to ne pali kod nekih ljudi. ;-)

pitanje je zasto bi neko zeleo da konstantno ponizava druge? ljudi obicno postaju takvi zbog toga sto su kao mali imali "figuru tamnicara" u svojoj okolini (bilo koji autoritet koji zraci agresijom na dete) koga su se jako plasili u detinjstvu, a neretko ga se plase i ceo zivot. svaki put kad oseti da je ponizio i porazio nekoga u virtuelnom razgovoru na forumu, on zapravo prozivljava iluziju pobede nad necim cega se plasio kao mali, i ovo mu dodje kao terapija. sve je to veoma ocigledno jer se jako retko vidja neko iz cijih poruka izbija toliko besa i ocaja. nazalost, to ce se nastaviti sve dok on u glavi ne prestane da se plasi i da drhti svaki put kad pomisli na stvari od kojih bezi.

umesto da mu kontriramo i da padamo u vatru kad pricamo sa prometeusom, trebalo bi da vidimo kako mozemo da mu olaksamo zivot - jer on je zapravo jako uplasena i osetljiva osoba koja se brani napadanjem. tu sam ja napravio gresku u pocetku, zato sto sam ga nekoliko puta "ponizio" argumentima, to ga je potreslo (ja sam ga podsetio na "tamnicara") i on mi je dao ignore. najbolje bi bilo da mu pomognemo da shvati da ne mora nikoga da ponizava i "tlaci" da bi ga ljudi gotivili, i da to nije neophodan uslov da bi mislio bolje o sebi i skupljao samopouzdanje. problem je sto to toliko dosadan sa svojim zakljucima tipa "trece oko", "neokortikalni rat" i slicnom pseudo-naukom, pa previse cesto skrece temu tim besmislicama. treba se drzati sustine.

---

Ali ako neko tvrdi da kod Srba ima turske krvi, onda mora ipak da zna da su Turci mongolsko pleme, ergo Jelena Janković možda ima turske krvi, a 90% Srba nema.

hahahahaha!! :) :)

to je novi vrhunac logickih besmislica da bi se podrzala neka teza "sto je babi milo". bitno je biti razlicit od turaka, jer su turci sranje a srbi su super, i ako dokazmo da nemamo nista slicno sa turcima - onda to znaci da smo "cisti" i da smo bolji. sve ovo NEODOLJIVO podseca na hrvatski novopeceni jezik u kome se trude da se distanciraju od srpskog jezika - iz istih razloga. eto, prometeus ima nesto slicno sa hrvatima. mozda je genetski? hmmm... :)

da medju srbima ima i te kako turske krvi, u to moze da se uveri svako ko proputuje srbijom i turskom. da ne govorimo sto imam drugare turke koji mi svi od reda kazu da im dosta srba bas lice na ljude iz turske. naravno, nismo 100% isti, ali se i te kako vidi po nama da smo bili pod turcima. neko to dozivljava kao licnu tragediju, pa bezi u iluzije.. :) mi normalni - nama je svejedno.

Guest Bata Životinja
Posted
Ono sto je tebi sveto, ja bacam,

pa zato si i dobio šamarčinu

a ti moje svetinje ni ne primecujes.

čini ti se.... upravo 'tvoje' svetinje bacaju 'moje' svetinje. S tim što to baš i nisu ''tvoje'' svetinje koliko posljedica neokolonijalizma.

Posted
umesto da mu kontriramo i da padamo u vatru kad pricamo sa prometeusom, trebalo bi da vidimo kako mozemo da mu olaksamo zivot
Staviti ga na ignore listu je isto kao blagosloviti ga. Iako on toga u momentu nije svjestan.
Posted

:) :)

....problem je sto to toliko dosadan sa svojim zakljucima tipa "trece oko", "neokortikalni rat" i slicnom pseudo-naukom, pa previse cesto skrece temu tim besmislicama. treba se drzati sustine.

To i jos se i hvata u postovima na neke totalno sporedne stvari i od toga umesto dotadasnje teme napravi potpuno novu raspravu pa i sledece rasprave isto tako i u opet u krug i tako verovatno sa ciljem da se sagovornik sto pre smori i onda digne ruke a onda ovaj ostane bez sagovornika(btw niko ne odgovara na njegove postove izuzev mene i Kalifa,pitam se zasto :))i tako nahrani svoj ego misleci da je on u pravu a nije-ljudi su jednostavno pobegli ili stavili na ignore :)

Guest Bata Životinja
Posted

pa jebote, zar moram da otvaram imaginosove postove da bi odgovorio na dalji tok rasprave.....

prvo

http://www.rand.org/pubs/monograph_reports.../MR880.ch17.pdf

Rand korporacija je naravno glavno intelektualno tijelo iliti think-tank u SAD-u, članovi su Fukujama i njemu slični, ovo je članak o neokortikalnom ratu.

http://en.wikipedia.org/wiki/RAND

nek' se gosn' imaginos informiše malo

drugo

String theory strongly suggests that spacetime has eleven dimensions, as opposed to the usual three space and one time, but the theory can easily describe universes with four observable spacetime dimensions as well.

Ma koliko 'oćeš... more i 27

http://en.wikipedia.org/wiki/String_theory

da ne ispadne da ja njemu ostanem dužan kao on meni za Kisindžera, čiju definiciju globalizacije još ne smije da prokomentariše

I treće.... koliko shvatam - moj cilj je da ponizim da bi naduvao moj superego... Naravno čitava teza mu se temelji da je ponižavanje bad-bad, pa sam ja onda naravno bad-bad man... I onda se trnoružica probudila.

Ponižavanje - svaki put kad uđete u crkvu i poljubite poluspismenog popa u ruku, jer i ne sudite o njemu na osnovu njegovog faličnog obrazovanja, nego na osnovu drugih kvaliteta. To je, faktički, ponižavanje, koje imaginos nikad nije iskusio, jer ga je STRAH OD PONIŽAVANJA i posmatra to kao nešto loše.

Da vidimo drugi primjer... krenuli ljudi ljeta gospodnjeg 1804. ili 7312. kako to ko hoće da broji.... i padoše na koljena pred neukim svinjarom Đorđijem Petrovićem, poluvarvarinom porijeklom iz Kuča. Pade i Dositej pred njega na koljena, ne jer je toga vrijedan taj čovjek od krvi i mesa, već zato što je on bio državno-religijska ideja, znate ono kad Hegel nazove Napoleona svjetski duh na konju, a svjetski duh proćelav, niski čovjek sumnjive genetske strukture, a i mali mu pišo.... a svjetski duh, pa ko tu koga zajebava.... ali pasti na koljena pred manifestacijom svjetskog duha ne bješe za Hegela nekakva loša stvar, to ponižavanje - to mu je bila čast. Ali ne i za imaginosa, čovjeka čiji je duh nadvisio Hegela u svakom smislu - od pišanja do sranja jel'te...

Taj isti Hegel je pisao i o odnosu Gospodara i roba i naglasio da civilizaciju stvaraju robovi a tiraniju gospodari. Ajde da se prisjetimo nekih novijih hegelovaca, tipa Teodor Adorno, koji reče, imaginos neće vjerovati - ŽRTVA JE USLOV SVAKE CIVILIZACIJE.

Da li to naš imaginos danas govori da je ponižavanje i žrtva nešto ispod njegovog nosa? Maltene upravo to, potpuno anticivilizacijsko shvatanje nas je i dovelo tu gdje jesmo. Pazi, Prometheus želi nekoga da ponizi, ma šta mi napriča... vi imate toliku fobiju od ponižavanja da se graniči sa patološkim, sa fobijom od sifilisa u 19. vijeku i sličnim anticivilizacijskim fenomenima.

Moj ego ljubi izbalavljenu popovsku ruku i kleči na koljenima pred svinjarima, šta vaš ego radi? Kleči li bilo gdje? Kad pričamo o naduvavanju ega, pogledajte se prvo u ogledalo, ''gospodo''. Vaš ego je iznad svake crkve, nacije i duha vremena, i sa te visine eto Prometheus je našao da vas ponižava i snižava. Vaša koljena nisu izranjavana, znate vi to dobro i bolje od mene. Prvo ogledalo, pa onda u koljena gledajte.

Posted (edited)
Ja sam pobegao od svih vas...net rasprava je bolest a ja hocu da budem normalan...koliko se to moze u ova luda vremena :)

Svidja mi se kako razmisljas iako nemamo iste stavove oko nekih stvari :mrgreen:

Ima ona cuvena krilatica "Rasprava preko interneta je kao olimpijada za retardirane-cak i ako pobedis ostajes retardiran" :)

Evo ga Prometej je poceo-opet udaranje u skroz levi kontekst i zamazivanje ociju ;)

To se zove saltanje na siguran teren kada stolica krene da se drma :)

EDIT: I znas kako ima ono kada Abruci kaze u Prison Break-u "Klecim samo pred Bogom a ja ga ne vidim nigde u blizini"

;)

Edited by Full_Metal_Yakuza
Guest Bata Životinja
Posted

Yakuza, i dalje si metodološki osakaćen, bolje ništa ne pričaj

to je novi vrhunac logickih besmislica da bi se podrzala neka teza "sto je babi milo". bitno je biti razlicit od turaka, jer su turci sranje a srbi su super, i ako dokazmo da nemamo nista slicno sa turcima - onda to znaci da smo "cisti" i da smo bolji. sve ovo NEODOLJIVO podseca na hrvatski novopeceni jezik u kome se trude da se distanciraju od srpskog jezika - iz istih razloga. eto, prometeus ima nesto slicno sa hrvatima. mozda je genetski? hmmm... icon_smile.gif

da medju srbima ima i te kako turske krvi, u to moze da se uveri svako ko proputuje srbijom i turskom. da ne govorimo sto imam drugare turke koji mi svi od reda kazu da im dosta srba bas lice na ljude iz turske. naravno, nismo 100% isti, ali se i te kako vidi po nama da smo bili pod turcima. neko to dozivljava kao licnu tragediju, pa bezi u iluzije.. icon_smile.gif mi normalni - nama je svejedno.

Ti koji upadaš u sred teme bez čitanja zadnjih 20 strana, normalno je da napadaš svakoga iz samo tebi znanih razloga.

Ja rekoh Turci BILI mongolsko pleme, u miješanju sa Vizantincima i janjičarima, Rumunima, Bugarima i Mađarima, oni su danas ono što su - maltene bijela rasa.

Ovo su kretanja R1b haplogrupe

R1b - its frequency is highest in Atlantic Europe and, due to European emigration, in North America, South America, and Australia

kako se prostire R1b

300px-R1b-DNA-Distribution.jpg

dakle, ajde da se malo manje sere, dakle vidi se konkretno šta su AZIJSKE HAPLOGRUPE (F, K, L, H, O...), i da li ima R1b na među Južnim Slovenima.

Dakle, ilirska iliti dinarska haplogrupa

800px-HaplogroupI2.png

kao što vidimo, samo na zapadu Albanije je zastupljeno

Posted (edited)
Ja rekoh Turci BILI mongolsko pleme, u miješanju sa Vizantincima i janjičarima, Rumunima, Bugarima i Mađarima, oni su danas ono što su - maltene bijela rasa.

:)

family_lg.jpg

Bolje nista da ne pricam :)

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted
String theory strongly suggests that spacetime has eleven dimensions, as opposed to the usual three space and one time, but the theory can easily describe universes with four observable spacetime dimensions as well.

Ma koliko 'oćeš... more i 27

http://en.wikipedia.org/wiki/String_theory

opa, prometeus je strucnjak i za string theory. :) komedija.. :)

rekao si da je "ateizam smesan jer su naucnici utvrdili da postoji 27 dimenzija", zar ne? pa, iz ovih linkova se lepo vidi da oni nisu nista UTVRDILI, vec da "strongly suggests". iz toga si ti zakljucio da je ateizam smesan. kao sto rekoh, logicke zablude su ti osnovna stvar za podrzavanje iluzija, a dobro dodju i kao pseudo-argumenti u raspravama.

jel ti stvarno mislis da su svi tvoji sagovrnici na ovoj temi iz treceg razreda osnovne skole i da ovde mozes svima da solis pamet? voleo bi da je tako, zar ne? ali, nazalost, ovde ima ljudi koji ce te uhvatiti kad god pocnes da pricas o necemu o cemu nemas pojma. moje budno oko je tu, to obecavam. ;-)

I treće.... koliko shvatam - moj cilj je da ponizim da bi naduvao moj superego...

ne nego se "lecis" tako sto ponizavanje drugoga povezujes sa iluzijama da se na taj nacin suprotstavljas onome ko je tebe ponizavao kad si bio mali i koga si se plasio. osoba koje je zadovoljna sobom, neko ko je srecan i ko ima ispunjen zivot - prakticno nikad nema poriv da ponizava drugoga i "deli samarcine", vec ispoljava vise altruizma. ti sa druge strane zracis besom i gorcinom, a poruke su ti konstruisane tako da napadaju emocije sagovornika. tebe proganja tvoj "tamnicar" i dalje. otarasi se toga, zbog sebe samog..

Naravno čitava teza mu se temelji da je ponižavanje bad-bad, pa sam ja onda naravno bad-bad man... I onda se trnoružica probudila.

hahahaha :) :)

kakav crni bad-bad man, pa ja gledam kako da ti pomognemo. uopste te ne dozivljavam kao "neprijatelja", suparnika, oponenta u duelu. ja na tebe gledam kao na nekoga kome je potreban malo drugaciji tretman u zivotu i ko je preterano osetljiv u interakciji sa ljudima (a i zanimljiv si mi kao 'slucaj'). ako tako nastavis, onda pocni da pijes lekove za spustanje krvnog pritiska vec sad.

Ponižavanje - svaki put kad uđete u crkvu i poljubite poluspismenog popa u ruku, je

ovo ti je bilo predvidljivo.

sad udaras (ponizavas) druge, jer si osetio "opasnost u vazduhu" (ta opasnost se zove "cinjenice i logika"), pa brze bolje ponizavcas ljude koji idu u crkvu. to radis zato da bi izbegao "defanzivni mod" u koji sam te stavio, i da bi drugi ljudi (oni koji idu u crkvu) poceli da reaguju i da se "brane". a to radis jer znas da ovde ima ljudi koji su pobozni, i to ti je "dzoker karta" (njih je uvek lako isprovocirati, tako da ti ispadas dominantan, a oni se brane). naravno, motivisan si strahovima koje sam opisao u prosloj poruci.

najbolje je da iskuliras yumetal jedno 2-3 nedelje, da malo budes sam sa sobom i da pokusas sa rascistis u glavi neke vrlo ozbiljne stvari. neko je jednom rekao da "karakter osobe odredjuje njenu sudbinu". ako malo razlimislis - videces da ima smisla. a onda se zapitaj kakva je sudbina covka sa tvojim karakterom. :( ne bih se menjao sa tobom nikako...

Vaš ego je iznad svake crkve, nacije i duha vremena, i sa te visine eto Prometheus je našao da vas ponižava i snižava. Vaša koljena nisu izranjavana, znate vi to dobro i bolje od mene. Prvo ogledalo, pa onda u koljena gledajte.

i jos jedna stvar mi upada u oci, a to je tvoje povrsno obrazovanje kojim paradiras.. iznosis podatke, a iza tih podataka nema nikakvog drugog znanja, kao da si na google-u nasao ono sto ti treba za trenutni razgovor. :)

jer da nije tako, ne bi rec "ego" konstantno upotrebljavao u pogresnom kontekstu. zvucis kao karleusa kad hoce da se pravi pametna pa upotrebljava reci za koje i ne zna sta znace. :)

Ja rekoh Turci BILI mongolsko pleme,

a ja rekoh "prosetaj malo turskom". pa onda prosetaj srbijom. nismo isti, ali se oseca "uticaj" i te kako.

Guest Bata Životinja
Posted
ne nego se "lecis" tako sto ponizavanje drugoga povezujes sa iluzijama da se na taj nacin suprotstavljas onome ko je tebe ponizavao kad si bio mali i koga si se plasio. osoba koje je zadovoljna sobom, neko ko je srecan i ko ima ispunjen zivot - prakticno nikad nema poriv da ponizava drugoga i "deli samarcine", vec ispoljava vise altruizma. ti sa druge strane zracis besom i gorcinom, a poruke su ti konstruisane tako da napadaju emocije sagovornika. tebe proganja tvoj "tamnicar" i dalje. otarasi se toga, zbog sebe samog..

majstore, loš si psiholog, koliko i fizičar, a povrh toga si očigledno nepismen. Npr, bad-bad man on prevodi kao suparnik, što nema veze s mozgom. Bad kao loše, pokvareno, bajato.... Loš i pokvaren čovjek.

poriv da ponizava drugoga i "deli samarcine"

da, kad npr taj drugi napiše ''ja bacam tvoje svetinje'' to nije šamarčina, potpuno si u pravu, to je nešto mnogo gore od toga. Fundamentalno gore. A ja sam samo znao i prije 2 mjeseca da mi on to misli, znam da prepoznam takve na kilometar. Ali da ne komentarišmo gore od mene, bolje da komentarišemo Prometheusa, to je već mnogo bolja priča.

Samo da se podsjetimo - tema Globalizacija, strana 14. Imaginos prvi počeo da dijeli disciplinske šamarčine i uvrede. Pa skoknite do stare teme i provjerite.

sad udaras (ponizavas) druge, jer si osetio "opasnost u vazduhu" (ta opasnost se zove "cinjenice i logika"), pa brze bolje ponizavcas ljude koji idu u crkvu. to radis zato da bi izbegao "defanzivni mod" u koji sam te stavio, i da bi drugi ljudi (oni koji idu u crkvu) poceli da reaguju i da se "brane". a to radis jer znas da ovde ima ljudi koji su pobozni, i to ti je "dzoker karta" (njih je uvek lako isprovocirati, tako da ti ispadas dominantan, a oni se brane). naravno, motivisan si strahovima koje sam opisao u prosloj poruci.

osim što si nepismen, takođe si i glup. Ja sam pričao o sebi. A ti nisi ukapirao čitavu poentu teksta, ah stara dobra vremena Prometheusovog objašnjavanja i imaginosovog nekapiranja, umiranja Kisindžera i tako dalje... :)

najbolje je da iskuliras yumetal jedno 2-3 nedelje, da malo budes sam sa sobom i da pokusas sa rascistis u glavi neke vrlo ozbiljne stvari. neko je jednom rekao da "karakter osobe odredjuje njenu sudbinu". ako malo razlimislis - videces da ima smisla. a onda se zapitaj kakva je sudbina covka sa tvojim karakterom. ne bih se menjao sa tobom nikako...

Kaže se upravo suprotno - sudbina određuje karakter. Ne znam koliko će ti to pomoći kad si loš psiholog

nego da vidimo ko se liječi a ko ne i ko bi trebao da se odmara... Thule, ako uopšte više dolazi, može da potvrdi da ja nisam bio na forumu skoro tri godine, da bih se vratio 2007. Dakle, kad pričamo o kuliranju, ja uvijek mogu da živim bez foruma, to samo ovi forumski psiholozi, koji navodno trebaju da ti objasne kako sa tobom nešto nije u redu i te stvari, pošto su to jedino i naučili bjesomučno gledajući Baywatch i slične šarlatanske emisije koje se ničim drugim ne bave već psihopatološkim stanjima.

i jos jedna stvar mi upada u oci, a to je tvoje povrsno obrazovanje kojim paradiras.. iznosis podatke, a iza tih podataka nema nikakvog drugog znanja, kao da si na google-u nasao ono sto ti treba za trenutni razgovor.

da, pošto ti znaš kakva sve ogledala postoje, npr fukoovsko ogledalo, lakanovsko, bergmanovo... :) a u svakom se ti ogledaš, imaginativni :) Ti da si p od psihologa znao bi to. Ja ''paradiram'' ogledalima, a ti, veliki psiholog, ne znaš šta je ogledalo i kako ga psiholozi koriste :)

jer da nije tako, ne bi rec "ego" konstantno upotrebljavao u pogresnom kontekstu

a tek ovo je vrhunac :)

dakle, ego - latinski ''ja'' se koristi u pogrešnom kontekstu :)

Ne nego je frojdovska definicija ega prava :) to za ove koji misle da je svijet nastao kad su se oni rodili :)

Riječ ego je korišćena potpuno pravilno, ne u psihoanalitičkom lažnom smislu, već pravilno, a to što si lupio ovu glupost me samo podsjetilo zašto si na ignoru i ubuduće :)

:)

family_lg.jpg

Bolje nista da ne pricam :)

ti ako si slijep pa ne vidiš prostiranje haplogrupe, to je tvoj problem što izdvajaš nekog iz užnog dijela Turske, ja baš i nemam namjeru da ti budem zanimacija

inače, Nikola Sarkozi, BIJELAC :)

2579.jpg

Ne, ne, Silvio Berlusconi :)

silvio_berlusconi_wideweb__430x249,1.jpg

i najveći bijelac među njima

mesic-uskrs.jpg

:):):):):):):):):)

Posted
Kao sto rekoh, logicke zablude su ti osnovna stvar za podrzavanje iluzija, a dobro dodju i kao pseudo-argumenti u raspravama.

jel ti stvarno mislis da su svi tvoji sagovrnici na ovoj temi iz treceg razreda osnovne skole i da ovde mozes svima da solis pamet? voleo bi da je tako, zar ne? ali, nazalost, ovde ima ljudi koji ce te uhvatiti kad god pocnes da pricas o necemu o cemu nemas pojma.

sad udaras (ponizavas) druge, jer si osetio "opasnost u vazduhu" (ta opasnost se zove "cinjenice i logika"), pa brze bolje ponizavcas ljude koji idu u crkvu. to radis zato da bi izbegao "defanzivni mod" u koji sam te stavio, i da bi drugi ljudi (oni koji idu u crkvu) poceli da reaguju i da se "brane". a to radis jer znas da ovde ima ljudi koji su pobozni, i to ti je "dzoker karta" (njih je uvek lako isprovocirati, tako da ti ispadas dominantan, a oni se brane).

i jos jedna stvar mi upada u oci, a to je tvoje povrsno obrazovanje kojim paradiras.. iznosis podatke, a iza tih podataka nema nikakvog drugog znanja, kao da si na google-u nasao ono sto ti treba za trenutni razgovor. :)

Jer da nije tako, ne bi rec "ego" konstantno upotrebljavao u pogresnom kontekstu. zvucis kao karleusa kad hoce da se pravi pametna pa upotrebljava reci za koje i ne zna sta znace. :j)

Jel shvatas(Prometeju pricam)zasto konacno treba da odjebes sa nekih tema na ovom forumu

Lepo ti je covek rekao sve a ti mozes slobodno i dalje da pisas uz vetar i da prodajes maglu ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...