Теша Тешановић Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 samo gruzija ima dobar folk. ovo ostalo sve orijent... gruzija ima stvarno dobar folk upravu si,a sto se tice orijentala ja sam veliki fan njega
Vresište Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 ama jebesh turke. Ovi deru. Kanonsko pevanje da s' useresh. I shto je najbolje nashi su...
Теша Тешановић Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 znam slusam ja to,dobra muzika.i usput nije sva orjentalna muzika kao turska.turke ne volim,arapi su super.ni arapi ne vole turke.arapska i iranska muzika su jako kvalitetne stvarno.ovaj sledeci iranski internet radio slusam stalno stanicu traditional http://www.theiranianradio.com/ mnogo je dobra.
Vresište Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 znam slusam ja to,dobra muzika.i usput nije sva orjentalna muzika kao turska.turke ne volim,arapi su super.ni arapi ne vole turke.arapska i iranska muzika su jako kvalitetne stvarno.ovaj sledeci iranski internet radio slusam stalno stanicu traditional http://www.theiranianradio.com/ mnogo je dobra. lele. ja sam se toga naslushao u jermeniji. Gledaj im i spotove ako ti se toliko dopada. Sve neki persijanci u mercedesima. Toliki trash da te zakuca za ekran.
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 lele. ja sam se toga naslushao u jermeniji. Gledaj im i spotove ako ti se toliko dopada. Sve neki persijanci u mercedesima. Toliki trash da te zakuca za ekran. opa bio si u jermeniji,ja sam ljubomoran .istina spotovi su im kao turbo folk spotovi 90tih.ali i kod njih isto kao i kod nas imas turbo-folk ono kich i sunt i imas kvalitetnu izvornu tradicionalnu muziku.ja volim njihovu izvornu muziku
Dersu Uzala Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Obojica ste, da protite, degenerici. Pazi sad, Jermeni su vam cool likovi. More mars, bre...tamo.... 1
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 svako cija nacionalna muzika je duduk koji svira sa toliko je duha je cool
Vresište Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) Obojica ste, da protite, degenerici. Pazi sad, Jermeni su vam cool likovi. More mars, bre...tamo.... Da prostish, degenerik ti u gachama. Ja samo rek'o da sam tamo bio najizlozheniji iranskoj muzici a ti mi tu neshto Jermeni su kul. jedi govance. ironija sudbe. uvek pogreshni ljudi dobijaju stvari na kojima drugi zavide. arapi naftu, ja bivshi sssr, i sl. Edited January 9, 2009 by matatrtaDgrejt
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) da uvek je tako.i da razjasnimo ja nisam rasista u razliku od ovog kalifa sto prica protiv jermena.ja cenim jako kulture bliskog istoka i zelim da bliski istok ostane bliski istok i zbog toga sam protiv globalizacije koja zeli da unisti kulturu bliskog istoka.takodje sam protiv ljudi kao sto je alija izetbegovic koji zele da bliski istok dovedu u nashu evropu znaci kao u legendarnoj pesmi baje malog knindze "Ne volim te alija zato sto si balija srusio si miran san!!" Edited January 9, 2009 by Теша Тешановић
Dead Man Walking Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 ironija sudbe. uvek pogreshni ljudi dobijaju stvari na kojima drugi zavide. arapi naftu, ja bivshi sssr, i sl. di adr vej araund
Vresište Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 di adr vej araund eh? nafta dobila arape? ili ljudi zavide na pogreshnim stvarima? ili je sudba ironichna? ....
Dead Man Walking Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ne nego pogrešni ljudi dobiju arape a ti naftu. Ljudi zavide drugima na stvarima koje nemaju a ne da imaju nešto pa im ne treba. Uvek je tuđa lizalica slađa
Nisko_Se_Mazim Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) Brate ja sam od drugara presnimio cd koji je on za uspomenu kupio na buvljoj pijaci kada je bio u Turskoj U pitanju je kolekcija kurdskih spotova sto ti kod Turaka dodje kao ciganska muzika u nas otrpirlike Mislim to je toliki tres da smo se ja i on valjali od smeha Cisto da vam docaram,ovaj neki fazon http://www.youtube.com/watch?v=KDKNoxv4Xz0...feature=related Edited January 9, 2009 by Full_Metal_Yakuza
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) курди су супер народ и желим да једног дана добију своју државу.и мислим да срби,бугари,грци и курди морају да буду пријатељи у циљу распарчавања турске.успут ово у овим спотовима је курдски турбо фолк који као сваки турбо фолк не ваља ни зашта.права изворна курдска музика је јако добра.турци могу само да завиде курдима зато што они имају квалитетнију музику.а ако је неко циганин онда су то турци Edited January 9, 2009 by Теша Тешановић
Dersu Uzala Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Da prostish, degenerik ti u gachama. Ja samo rek'o da sam tamo bio najizlozheniji iranskoj muzici a ti mi tu neshto Jermeni su kul. jedi govance. ironija sudbe. uvek pogreshni ljudi dobijaju stvari na kojima drugi zavide. arapi naftu, ja bivshi sssr, i sl. I carapama. Ja sam to u zurbi saljivo. No sad, kad bolje razmislim, Jermeni mi nikako nisu cool narod. Naprotiv. Arapi su jos i gori. Iranci su ok, Iranci su cool. Vrlo cool.
Теша Тешановић Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 slazem se da su iranci cool ali i arapi i jermeni su jako cool
Dersu Uzala Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 (edited) Ne iz mog iskustva. Vidis, ja ih sve znam na stotine. Radio sam sa svima njima. Ima ih cool, ali Jermeni su previse slicni nama (znaci bedak) a arapi su jos grdji od nas. Ne znaci da su bilo jedni bilo drugi glupi ili zli. Kod mene samo ne kotiraju visoko narodi koji su slicni nama. Tacka. Edited January 10, 2009 by Kalif nad Kalifama
Теша Тешановић Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ne iz mog iskustva. Vidis, ja ih sve znam na stotine. Radio sam sa svima njima. Ima ih cool, ali Jermeni su previse slicni nama (znaci bedak) a arapi su jos grdji od nas. Ne znaci da su bilo jedni bilo drugi glupi ili zli. Kod mene samo ne kotiraju visoko narodi koji su slicni nama. Tacka. uredu to je neki tvoj lican ukus ali to opste nije objektivan nacin procenjivanja naroda
Vresište Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Iranci su cool. Vrlo cool. ako nisi jevrej...
Теша Тешановић Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 (edited) iskreno da se ne lazemo i jevreji su cool,na svoj nacin naravno Edited January 10, 2009 by Теша Тешановић
oʞɾoƃ Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 ako nisi jevrej... Pa što bi iko bio Jevrej...
vudun Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 autošovinizam rules iskreno da se ne lazemo i jevreji su cool,na svoj nacin naravno На који начин Јевреји могу бити кул? Да кулирају тако што дивљају увелико на уштрб палестинског народа?
oʞɾoƃ Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 E, meni je to recimo kul. Ubijaju se međusobno Jevreji i Balije. Win-win situation. Pa dođe čoveku da uzme kokice i sedne da gleda direktan prenos.
Dersu Uzala Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 autošovinizam rules 'Ne zelim da budem clan udruzenja koje za svoje clanove ima osobe kao sto sam ja'.
Recommended Posts