gothsbl Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Ne znam da li je neko cuo za ovaj bend, ali su sjajni. a i ne znam gde da ih svrstam, pa mi je progressive nekako najblize Iz Amerike su, ali sviraju kombinaciju flamenka i metala. Imaju 2 albuma iza sebe i jedan demo .. i tako.. www.flametal.com Poslusajte obavezno Quote
Prisoner of Dreams Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Добри су, Ана . Ако волиш тај фазон, препоручујем ти шпанску Таифу: http://www.myspace.com/reinodetaifa Quote
ProgressiveR Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) Hhahahaa! Ladno! Ne znam šta da mislim ... da li mi je smešno ili cool. Orginalno svakako PS: deonice na akustarama kidaju! Edited July 22, 2009 by ProgressiveR Quote
Tanya Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Haha da znam odavno za ovo, zanimljivi su tako na prvo slusanje, ali nisam im se nesto mnogo posvetila. Quote
Јарослав Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 занимљиво скроз! сад прочитах да им је гостовао Марти Фридман. Quote
Recommended Posts