Galleryst Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Mladi Novosadski bend na pochetku karijere(nadamo se uspeshne) koji tezhi da koliko,toliko poboljsha ugled metal scene u svetu i smesti je u sam vrh gde i pripada....velike ambicije,ali takvo je vreme došlo,da je to jedino shto daje volju za dalji rad demo bendovima u Srbiji i cheers u to ime Naime,bend tezhi ka nekim heavy/prog/power ostvarenjima,a na šta za sad ličimo,na vama je da odlučite..... Članovi benda su: Sale(ćale)-vokal Misha-lead gitara Sale-ritam gitara Gagi-bubanj Lazza-bass Jaca-vokal Dimitrije-Klavijature našu web prezentaciju možete pogledati na www.myspace.com/thirdgallery Uzdravlje i ne dajte ovo malo metala što imamo u našoj nam Srbiji....keep it tr00 Quote
Apeiron Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 I ni jednog posta da se podrzi ovaj mladi bend? Momci (i devojko) - samo napred, nosite dobar potencijal, ideje su cool, i svirka je precizna i zanimljiva. Quote
vladream Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 super je ovaj novi snimak iz paradoxa, support! Quote
NatashaNS Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Nisu losi. Fino je zvucala 'FullMoon' u Dvoristu pre par nedelja. Quote
Galleryst Posted March 15, 2009 Author Report Posted March 15, 2009 (edited) hvala puno na lepim rechima,support-u i prvim postovima... :D eto nas za par nedelja u Route 66,najverovatnije sa New Mythology-em,pa navratite da poslushate i da popijemo po neshto tugedr... Edited March 15, 2009 by Galleryst Quote
Rain delay Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Samo napred, ljudi! Pozdrav od Rain Delay-a! Odlicna vam pesma izadje iz Stretch-a... 1 1 Quote
headbangingsociety Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 extra bend, na savstoku u sm ste razvalili... =) Quote
Galleryst Posted October 19, 2010 Author Report Posted October 19, 2010 Petak 22.10.2010 u klubu "Trema" u Novom Sadu, sa početkom u 22h, Third Gallery pravi promociju singla "Falling Away" Kao sjajna podrška nastupaju i bendovi New Mythology i Sangre Eterna !!! + gostovanje i pokloni, kao mali znaci pažnje za prve posetioce, ali i ostale. Upad: 150din Vidimo se tamo! Quote
Saša Grbić Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Sinoć slušah preko neta dvjesta dvojku i bi vaša pjesma. Super stvar. Možete mi se javiti na pm pa da i kod mene u emisiji bude puštena. Pozdrav. Odlična stvar. Sinoć je čuh na dvjesta dvojci. Kako bih mogao dobiti taj vaš singl da ga zavrtim i kod sebe u emisiji koju realizujem na jednom ovdašnjem radiju? Quote
3rdGalleryst Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Uf, ovo je dosta zamrlo, lepo kazhem da svako iz benda vodi po neshto a oni zapostave! Elem, Sasha, ukoliko nisi odustao od ideje, poshto je, vidim dosta vremena proshlo, ostavi mi ovde tvoj mail, pa cu ti poslati pesmu, nije problem! Za sve koji nisu chuli pesmu: veliki pozdrav od ekipe iz NSa! Quote
Saša Grbić Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Nisam odustao. Imaš ispod link ka temi o emisiji Balkan metal night i tamo ima moj email pa mi se možeš javiti. Quote
M.S.P. Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 Third Gallery pobednik C.M.O.K. festivala 2011 Quote
Saša Grbić Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Od njih sam samo jednu pjesmu čuo i svidjelo mi se. Predpostavljam da je zasluženo. Čestitam! Quote
Recommended Posts