Face Of Melinda Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Pijana devojka je po meni nesto apsolutno odvratno, ali nista manje odvratno je i pijani frajer, da se razumemo. Ma ceo taj trip gde ljudi nemogu da savladaju svoje porive mi je uzasan, valjda zato sto ne volim da me bilo sta kontrolise, na taj nacin. I mislim da sve potice iz kuce, ako ljudi nisu kod kuce naucili kako da se ponasaju, nikakav procitan bonton i foliranje im nece pomoci...
delay Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Mnah, kontrola sa supstancama koje izazivaju zavisnost, lululu. Gluposti. Ja sam na smrt zavistan od pepsi kole. I mislim da je to gore.
Fapril ethereal Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Mnah, kontrola sa supstancama koje izazivaju zavisnost, lululu. Gluposti. Ja sam na smrt zavistan od pepsi kole. I mislim da je to gore. hebote,zakleo sam se da uopste necu piti ta sranja...verovao ili ne nekoliko godina nisam ni okusio koka-kolu... negde u junu,bilo 37 stepeni i cimer ulazi sa 2l hladne koka kole u stan...ja sam njemu oteo onu flasu iz ruke...
vudun Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 negde u junu,bilo 37 stepeni i cimer ulazi sa 2l hladne koka kole u stan...ja sam njemu oteo onu flasu iz ruke... Па је л' то љуЦки? Човек се пржио и жртвовао да не добије сунчаницу, а ти тако ... Па је л' то по бонтону ?
Fapril ethereal Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Па је л' то љуЦки? Човек се пржио и жртвовао да не добије сунчаницу, а ти тако ... Па је л' то по бонтону ? nije ljucki cestiti kneze...nije ljucki no sam zedan bio,svetoga mi kozme i damjana...nije ljucki tako mi roda i poroda...
hypnos Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 nije ljucki cestiti kneze...nije ljucki no sam zedan bio,svetoga mi kozme i damjana...nije ljucki tako mi roda i poroda... hahahha nije lucki krsta mi svetoga
Fapril ethereal Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 hahahha nije lucki krsta mi svetoga nije,vala...
Demon Seed Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Pijana devojka je po meni nesto apsolutno odvratno, ali nista manje odvratno je i pijani frajer, da se razumemo. A drogirani? Meni su neke droge po bontonu, a neke ne. A Hemokulin je isto po bontonu. 1
Machka Naopachka Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Demone, jel ti tolko dosadno da kopas stare teme?
Demon Seed Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Kad sam video onu za ljubimce, odmah sam počeo, pročitah sad na brzinu još par komada...
Face Of Melinda Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Au Simone ala si me iscitirao 7godina proslo... tada sam bila hevi strejter zonfa , jbga klinka... hvala na podsetniku Droge po bontonu? Samo naturel... ali Hemokulin ako ne znas da imas povisen ocni pritisak moz da okine napad glaukoma
Demon Seed Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 To je dobro znati, podeliću sa prijateljima.
Face Of Melinda Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Stakloduvacke oralne senzacije uz hemoragicne okularne manifestacije... <3 Sam ubola a?
Demon Seed Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 naučno - poetično al' si preterala s hemoragijom malo, nie li vazodilatacija?
Face Of Melinda Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 (edited) ali ja stvarno nemam nista protiv da riba prdne. cak je i pohvalim i okurazim da to ponovo uradi. Post koji je greskom ostao neprimecen... Simin humor naučno - poetično al' si preterala s hemoragijom malo, nie li vazodilatacija? samo krv! de ti je metal duh cccc... a i lepse zvuci hemoragicne nego vazodilatatorne Edited May 28, 2015 by Face Of Melinda
Demon Seed Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 (edited) ''Prduckaš, beštijo...'' Dobar je Simadin! ma ja da ne preterujemo, neće posle hteti deca da duvaju... Edited May 28, 2015 by Demon Seed
In The Flesh Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Ja mislim da se nije salio. I podrzavam ga. Nista crnje no kad ne mozes da prdnes. Bolovi, grcevi, grmljavina crijeva. Jos ako si s nekom curom par dana non stop... muke Isusove. Pr'ni bre, spasi sebe. Ali umjereno, jbg.
Face Of Melinda Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Pr'ni bre, pusti duha iz boce! ... i pozeli zelju...
Fapril ethereal Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 ja kad prdnem uvek je na nekoj granici useravanja.. 2
tier_mfkr Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 ja kad prdnem uvek je na nekoj granici useravanja.. Zbog toga se ponekad bojim da prdnem na javnim mestima
Machka Naopachka Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Ja mislim da se nije salio. I podrzavam ga. Nista crnje no kad ne mozes da prdnes. Bolovi, grcevi, grmljavina crijeva. Jos ako si s nekom curom par dana non stop... muke Isusove. Pr'ni bre, spasi sebe. Ali umjereno, jbg. Oplakoh
Recommended Posts