Fapril ethereal Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Ako hoces bacicu ti sliku na pp,jednostavno da ne poverujes sliku, cega?
Fapril ethereal Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 te ribe daj posalji i meni...
Josif Visarionovič Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Prvo da cujemo Vargov komentar i ovako javno
Novaliis Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Prvo da cujemo Vargov komentar i ovako javno Moj komentar je da devojka extra izgleda + ima neki perverzan sjaj sto se i da ocekivati na osnovu svega recenog o njoj.
Zen Posted September 8, 2008 Author Report Posted September 8, 2008 zamisli da je gabor, do sada bi je vec neko umlatio jer je nevaspitana i prosta... lepota sve prasta
vudun Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Najozbiljnije.Jebote kakve gadosti ume da ti naprica,a stvarno je vrh riba da ne poverujes. Setamo dzukca jedan dan,pun grad i ona se iz cista mira razdere 'pusis mi picku' ljudi se okrenuli,nije im jasno sta se desava :) :) pre neko vece smo isli da prosetamo,ona skinula gace i ispisala se na sred ulice.a prosli petak se isprdela kao svinjar u diskoteci Хахах ... ти си дечко првокласни мазохиста.
Novaliis Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 zamisli da je gabor, do sada bi je vec neko umlatio jer je nevaspitana i prosta... lepota sve prasta Ja ne bi' umlatio nijednu, kako god izgledala
Dead Man Drinking Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Ja ne bi' umlatio nijednu, kako god izgledala E to se zove bonton
Jabba the Hutt Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Slazem se sa Vargovim komenarom!
vudun Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Može da izgleda i k'o Džena Džejmison, za takve ''prdeže pod nos'' dobila bi minimum dve gadne šljuske, iako žensko nikada nisam istinski šamar'o, osim što sam šamar'o .... znate čime već. Evo, sad imam problema sa varenjem ... podrigujem, ima da me naterate da mi se totalno ogadi nežni & umiljati ženski pol. Gori ste od necrophagie & anal cunta u paketu, begam si ja odavde ...
Jelles Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Najozbiljnije.Jebote kakve gadosti ume da ti naprica,a stvarno je vrh riba da ne poverujes. Setamo dzukca jedan dan,pun grad i ona se iz cista mira razdere 'pusis mi picku' ljudi se okrenuli,nije im jasno sta se desava :) :) pre neko vece smo isli da prosetamo,ona skinula gace i ispisala se na sred ulice.a prosli petak se isprdela kao svinjar u diskoteci daj njen broj
Fapril ethereal Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Može da izgleda i k'o Džena Džejmison, za takve ''prdeže pod nos'' dobila bi minimum dve gadne šljuske, iako žensko nikada nisam istinski šamar'o, osim što sam šamar'o .... znate čime već. ne znamo...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Hocu i ja sliku, 'ocu i ja
Fapril ethereal Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Fotka odiše bontonom. cak nekim postmodernim entuzijazmom,prozetim dozom skrivene necro-spell-sodom-hell-varg-penis erotike...
Pure Imagination Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 (edited) Otju i ja sliku , treba mi sad za subotu Botnon se ne uchi, to je neshto urodjeno . Ili se ponashash uzvisheno ili kao smrtnik . A kad se uchi , ne moze 24/7 da dishe kroz tebe . Edited September 11, 2008 by Pure Imagination
Recommended Posts