Jump to content

Recommended Posts

Posted
Prvo da cujemo Vargov komentar i ovako javno :pivopije:

Moj komentar je da devojka extra izgleda + ima neki perverzan sjaj :) sto se i da ocekivati na osnovu svega recenog o njoj.

Posted

zamisli da je gabor, do sada bi je vec neko umlatio jer je nevaspitana i prosta...

lepota sve prasta :)

Posted
Najozbiljnije.Jebote kakve gadosti ume da ti naprica,a stvarno je vrh riba da ne poverujes.

Setamo dzukca jedan dan,pun grad i ona se iz cista mira razdere 'pusis mi picku' :)

ljudi se okrenuli,nije im jasno sta se desava :) :) :) :)

pre neko vece smo isli da prosetamo,ona skinula gace i ispisala se na sred ulice.a prosli petak se isprdela kao svinjar u diskoteci

Хахах ... ти си дечко првокласни мазохиста. :mhihi:

Posted
zamisli da je gabor, do sada bi je vec neko umlatio jer je nevaspitana i prosta...

lepota sve prasta :)

Ja ne bi' umlatio nijednu, kako god izgledala :D

Posted

Može da izgleda i k'o Džena Džejmison, za takve ''prdeže pod nos'' dobila bi minimum dve gadne šljuske, iako žensko

nikada nisam istinski šamar'o, osim što sam šamar'o .... znate čime već. :mhihi:

Evo, sad imam problema sa varenjem ... podrigujem, ima da me naterate da mi se totalno ogadi nežni & umiljati ženski pol.

Gori ste od necrophagie & anal cunta u paketu, begam si ja odavde ...

Posted
Najozbiljnije.Jebote kakve gadosti ume da ti naprica,a stvarno je vrh riba da ne poverujes.

Setamo dzukca jedan dan,pun grad i ona se iz cista mira razdere 'pusis mi picku' :)

ljudi se okrenuli,nije im jasno sta se desava :) :) :) :)

pre neko vece smo isli da prosetamo,ona skinula gace i ispisala se na sred ulice.a prosli petak se isprdela kao svinjar u diskoteci

daj njen broj :wub::bigblue:

Posted
3466.jpg

:rockdevil:

Može da izgleda i k'o Džena Džejmison, za takve ''prdeže pod nos'' dobila bi minimum dve gadne šljuske, iako žensko

nikada nisam istinski šamar'o, osim što sam šamar'o .... znate čime već. :mhihi:

ne znamo...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...