Toksa Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 OK, prvo bih zamolio moderatore da mi ne obrišu temu pošto bih link ostavio tek kada se sakupi neki minimum materijala, nadam se za nedelju, dve. Temu sam otvorio zato što ne vidim drugi način da nađem ljude koji su spremni da pomognu, osim na ovom forumu. Znači, sajt je gotov, bar njegova prva varijanta, a poboljšanje će uslediti ako sve bude išlo kako treba. Webzine je predviđen da obuhvati sve podvrste metala, i to sa sekcijama vesti, recenzije, intervjue, najave koncerata, biografije i opisi bendova, slike, download, kao i sa posebnom sekcijom za podršku i promociju domaćih bendova. Eh sad, potrebni su mi ljudi koji bi izneli sve ovo. Ukoliko neko želi da se priključi pošaljite mail na [email protected] sa imenom i prezimenom i napišite šta vas od ponuđenih sekcija najviše zanima. Molim vas navedite i koliko godina imate. I na kraju čisto da napomenem da sajt nije komercijalnog tipa, rađen je da se podrži sve ovo. Quote
Apeiron Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Takodje, a nadam se da ces ipak zakupiti oficijelni hosting i domen, jer ovako ces tesko doci do promo diskova iz izdavackih kuca. Fino izgleda webzine, sad ces tek da vidis kako je tesko naci dobru ekipu saradnika Quote
Toksa Posted September 1, 2008 Author Report Posted September 1, 2008 Sve je to u planu, ovo je samo pocetak, ako bude krenulo, poboljsanja ce naravno biti.. Hosting je generalno skup u Srbiji, oderu te a ne dobijes ni bazu. Domen je najmanji problem, da zavrsim samo sa drugim obavezama, pa cu i to srediti. Saradnici su problem, pogotovo kako naterati ove matore mrcine da se aktiviraju malo. Hvala svima na podršci. Quote
Vlladimir Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Lepo bi bilo da ovo zaživi. samo napred. Quote
Toksa Posted January 8, 2009 Author Report Posted January 8, 2009 (edited) Evo par novosti: * nova adresa: www.toxicmetal.in.rs * U izboru za najbolji domaći album u 2008. godini sa jednakim brojem glasova, pobedili su: Consecration - Aux i May Result - Slava Smrti * Uspostavljena saradnja sa Grom Records-om. * Otvorene registracije i dodata mogućnost ostavljanja komentara. Edited January 8, 2009 by Toksa Quote
Toksa Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 Od danas ćemo predstavljati domaće bendove putem streaming-a. Za početak sam odabrao Sculptor. Poz. Quote
Recommended Posts