MT91_raketni pogon Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Znam da ce Cliff Burton zasluzeno imati najvise glasova ali nema veze.Covek je bio genije.Pokazao je kako se svira bas,ali zaista.Moji idoli su sjajni David Ellefson kao i Dan Lilker. Quote
Sandman Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Greg Christian,Carlo D.D. Verni,Tom AngelRipper... Quote
Karlo SE Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Joj kako ih volim SVE! Ipak su neki na mene uticali vise nego drugi: Dan Lilker, Steve DiGiorgio, Dean Dell(Vio-Lence), James Gulotta(Atrophy), David Ellefson, Rex Brown... to je, recimo to, ali ponavljam, sve ih mnogo volim. Quote
Night Prowler Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Jason Newsted i David Ellefson. Quote
Jabba the Hutt Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Rex Brown, David Ellefson... Quote
lemmy sixx Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 (edited) Edited August 24, 2008 by lemmy sixx 1 Quote
MT91_raketni pogon Posted August 25, 2008 Author Report Posted August 25, 2008 E,da,covek je potpuno u pravu,zaboravio sam.TOM FUCKIN' ARAYA Quote
Karlo SE Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Ljudi, ovde se prica o naboljem basisti thrash metala, majku mu, pa Araya je mnooogo vise od toga, i mislim da mu zato nije mesto ovde. Quote
Mr.Hate Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Pored ovih koje ste vec naveli dodao bih jos jednog koji nije los a to je Frank Bello. Ubedljivo najzapostavljeniji instrument u metalu nazalost... Quote
krchulj Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Ljudi, ovde se prica o naboljem basisti thrash metala, majku mu, pa Araya je mnooogo vise od toga, i mislim da mu zato nije mesto ovde. Slazem se... Jeste mnogo vise od toga, al najbolji basista nije ! Ne znam zasto vlada misljenje da su thrash basisti losi... jes da se ne isticu mnogo, ali kad se covek malo bolje zadubi u tematiku, vidi da su npr. Rex, Ellefson, Newsted, Cliff... u stvari, jako dobri muzicari, sa jako dobrim smislom, i poznavanjem ritmike i melodije, i da su svojim deonicama u mnogome poboljsali pesme svojih bendova... Quote
ba+a. Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 malo je glupa diskusija jer kako moze neko da kaze za araju, ejndzlripera i tako tih shmekera da su najbolji kad se uopste ne isticu u muzici vec samo prate gitare u pesmama i boli ih kurac xD steve digiorgio npr. je sa druge strane skroz druga prica, poslusajte sadus,pogotovo poslednji album 'out for blood' , pokidao je x) Quote
vudun Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Da, Di Giorgio je zaista sjajan. D.D Verni mi je takođe jedan od omiljenih basista! Quote
hypnos Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 kad pici neka pjesma sa sadusovog albuma kako se na pocetak cuje bas. .meni je to do jaja a zna se ko ga rastura Quote
vudun Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Ипак ''Јужни Ветар'' је одувек гајио најбоље бассисте, ал' миши му каиши ... кад они нису thrash. Quote
Angelystor Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 (edited) Pa shta onda spamujesh koj moj? malo je glupa diskusija jer kako moze neko da kaze za araju, ejndzlripera i tako tih shmekera da su najbolji kad se uopste ne isticu u muzici vec samo prate gitare u pesmama i boli ih kurac xD steve digiorgio npr. je sa druge strane skroz druga prica, poslusajte sadus,pogotovo poslednji album 'out for blood' , pokidao je x) Steva Legenda. Hm, ko jos..pa oduvek sam voleo D.D. Vernija, ne mozesh zamisliti Overkill bez onog prasheceg zvuka. Edited August 28, 2008 by Angelystor Quote
vudun Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Па добро, само рекох успут ко су краљеви баса - чисто да се зна. Ал' видиш, обојица волимо Ди Ди Верног, ту нам се укуси тоталито поклапају. Quote
lemmy sixx Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 D.D.Verni je ekstra,super zvuk uvek ima,a i kada namesti kikicu... Na "Killbox 13" mi je njegov zvuk predrkan. Quote
Sandman Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Greg Christian,Carlo D.D. Verni,Tom AngelRipper... Pomenuh ga ja vec na pochetku. On se mozhda najvishe i istiche u thrashu pored Di Giorgia. Quote
Grob Bez Dna Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 matt camacho, steve digiorgio, greg christian, bello... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 one and only : mr.Steve Digiorgio Quote
WoI Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 DD Verni - The Bad Motherfucker i DiGiorgio Svi ostali...njah Quote
MT91_raketni pogon Posted August 28, 2008 Author Report Posted August 28, 2008 malo je glupa diskusija jer kako moze neko da kaze za araju, ejndzlripera i tako tih shmekera da su najbolji kad se uopste ne isticu u muzici vec samo prate gitare u pesmama i boli ih kurac xD steve digiorgio npr. je sa druge strane skroz druga prica, poslusajte sadus,pogotovo poslednji album 'out for blood' , pokidao je x) Poenta bass gitare je da kordinira izmedju bubnjeva i gitare.Slazem se da Araya nema gotovo ni jednu bass deonicu ali covek zna znanje.Ne poricem da ima boljih od njega,cak sam to i napisao Pored ovih koje ste vec naveli dodao bih jos jednog koji nije los a to je Frank Bello. Ubedljivo najzapostavljeniji instrument u metalu nazalost... Slazem se,potpuno.Surova stvarnost.Ali bez bass gitare nema ni dobrog zvuka. Quote
Recommended Posts