vudun Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 А добар је и Трухиљо! Само немојте да ме попљујете, хејтери. Quote
lemmy sixx Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 On je fantastican basista,prva liga.Kakvi crni hejteri,to su budale ako tvrde drugacije. Poenta bass gitare je da kordinira izmedju bubnjeva i gitare.Slazem se da Araya nema gotovo ni jednu bass deonicu ali covek zna znanje.Ne poricem da ima boljih od njega,cak sam to i napisao Upravo to je i poenta bas gitare,pogotovo u thrash metalu.Araya je na prva dva albuma imao odlicne bas deonice,ali su se one vremenom uklopile uz ritam i samo ritam,i to je to.Ja stvarno ne vidim po cemu je nrp.ovde navedeni D.D.Verni bolji svirac od njega (kao basista u kompletu mu nije ni prici). Quote
Vlladimir Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Thom Braddish ko ne zna ko je on, zdapi. Quote
WoI Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ja stvarno ne vidim po cemu je nrp.ovde navedeni D.D.Verni bolji svirac od njega (kao basista u kompletu mu nije ni prici). ti ne vidis da postoji bilo koji drugi bend osim slayera Quote
oʞɾoƃ Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 (edited) Karlo Testen. Edited August 29, 2008 by Gojko Quote
lemmy sixx Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 (edited) ti ne vidis da postoji bilo koji drugi bend osim slayera Postoji jos jedan,i zove se Motorhead. Salu na stranu,ajde navedi po cemu je sviracki D.D.Verni bolji od Araye?Ili nemojmo uzeti Arayu za primer.Po cemu recimo mozes tvrditi da je sviracki D.D.Verni bolji od Schmiera?Nije bolji.I jedan i drugi su tipicni thrash basisti,sviracki nemaju individualnih izleta,i njihove deonice su u potpunosti posvecene zvuku benda u celosti.90% thrash basista su takvi,i uopste se ne moze utvrditi koji je najbolji.To je iskljucivo subjektivna stvar. Za mene je Araya najbolji zbog toga sto je on sinonim za thrash metal basistu.To je thrash metal basista.Sviranje,scenski nastup,harizma,pojava...najbolji je i zavrsena prica.Tacka. Karlo Testen. Pa ima savrsenog uzora.To ga automatski cini odlicnim. Edited August 29, 2008 by lemmy sixx Quote
Vlladimir Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Postoji jos jedan,i zove se Motorhead. Salu na stranu,ajde navedi po cemu je sviracki D.D.Verni bolji od Araye?Ili nemojmo uzeti Arayu za primer.Po cemu recimo mozes tvrditi da je sviracki D.D.Verni bolji od Schmiera?Nije bolji.I jedan i drugi su tipicni thrash basisti,sviracki nemaju individualnih izleta,i njihove deonice su u potpunosti posvecene zvuku benda u celosti.90% thrash basista su takvi,i uopste se ne moze utvrditi koji je najbolji.To je iskljucivo subjektivna stvar. Za mene je Araya najbolji zbog toga sto je on sinonim za thrash metal basistu.To je thrash metal basista.Sviranje,scenski nastup,harizma,pojava...najbolji je i zavrsena prica.Tacka. Pa ima savrsenog uzora.To ga automatski cini odlicnim. ma, to je tanka priča- po čemu je on sinonim za thrash bassistu? ako ćemo po tim uzorima, onda to sviranje, scenski nastup, harizma i pojava moze bez razmišljanja da se da Cronosu koji moze itekako da nosi titulu sinonima za thrash bassistu. e, to je tačka. Quote
lemmy sixx Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Tacka za tebe,za mene ne.A ja sam upravo i pricao o subjektivnosti. Quote
Red Viper Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 zec :) Zasigurno jedan od boljih je Dean Dell! Quote
Vuk Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Stivi Didjordjo Mada, poshto ste se upustili u priche o sinonimu za tresh metal basiste, na mene je najveci utisak ostavio Njusted. Taj chovek mrzi na bini Quote
M-16 Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Tom Araya,David Ellefson i Dan Lilker.Po mom misljenju nema boljih basista. Quote
Sandman Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Dokle bre vise??!! Pa napisao je tresh,shto mu dodje da je hteo da napishe treš samo je stavio "sh" umesto "š",a ne da je 'teo thrash pa izostavio "h" kao amateri. Quote
Karlo SE Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Pa napisao je tresh,shto mu dodje da je hteo da napishe treš samo je stavio "sh" umesto "š",a ne da je 'teo thrash pa izostavio "h" kao amateri. Onda neka lepo pise sa tim fontom kao ti i zdravo. Quote
Red Viper Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Onda neka lepo pise sa tim fontom kao ti i zdravo. Nemoj bre Karlo da se uzbudjujes! Sta te zabole,to je njegovo ne znanje... Quote
Vuk Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 (edited) Napisao sam onako po srBski. Za "Njusted" i "Didjordjo" se niko nije pobunio. Ali neka, neka ostane zavedeno kao neznanje Edited September 4, 2008 by Antares Quote
ludi_dragoje Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Teško je odrediti, Jason Newsted jebe majku, ali ima tu još mnogo znalaca, Cliff je legenda, Rex takođe, pogledajte samo njihove solo dionice, ti ljudi nisu normalni... Oni pokazuju da bass ni u trashu nije nebitan instrument, popeli su ga na viši nivo zasigurno... Quote
Grob Bez Dna Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 nije trash u pizdu materinu, bre. Quote
Recommended Posts