MT91_raketni pogon Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Prica kaze sledece:Pre albuma "Created In Hate" su svirali punk(ne uzimajuci u obzir EP "Path To Destruction"- britanski,Punk/Metal/crossover)."Created In Hate" je oceljen kao najbolji britanski thrash metal album tog vremena(govorim o ranim 80-im).Kasnije su "Created In Hate" i "The Ultimate Desecration" remasterizovani od strane brazilskog Marquee Records-a,dok je "Path To Destruction" remsterizovao japanski In Crust We Thrash.Toliko od mene Quote
RNA Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Први албум је мало досадњикав, превише једноличан. Други је сасвим солидан треш метал. Била је једном, давно тема коју сам покренуо, али је нестала у Великом Брисању, али је нисам покретао поново, јер смо само доца и ја постовали на њој. Quote
MT91_raketni pogon Posted August 25, 2008 Author Report Posted August 25, 2008 Verovatno ce i sad tako biti.Govoris o "The Ultimate Desecration" albumu(mislim da je on drugi po redu)? Quote
RNA Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Наравно. Био је интервју пре неких 5 година у Snakepit часопису, где сам и сазнао за бенд. Недуго потом сам набавио оба албума на винилу. Quote
MT91_raketni pogon Posted August 25, 2008 Author Report Posted August 25, 2008 Da,taj ajbum je zaista dobar.Ne bi sad da izdvajam pesme Quote
Jabba the Hutt Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Cuo sam za bend, no nisam imao prilike slusati, imate neki link za download?? Quote
MT91_raketni pogon Posted August 25, 2008 Author Report Posted August 25, 2008 Ja nemam link za skidanje,albume sam nabavio od druga.Poslusaj ih na myspace-u( http://www.myspace.com/anihilated).Proveri za svaki slucaj na torrent-u,mozda i nadjes Quote
M-16 Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Osta Anihilated na samo 6 komentara(ne racunajuci ovaj sad).Steta,steta..... Quote
hypnos Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 evo moj 7 salim se,sad skidam taj drugi album pa cu onda reci svoje misljenje Quote
M-16 Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 hah..barem napreduje.Izbaci link za skidanje ako imas,trazio ga je Jabba the Hutt Quote
hypnos Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 the ultimate destruction evo ga link e pogresno napisah, evo ti sajt gjde ces naci link nesto nece ovako kad ga stvaim http://smetal.blogspot.com/2007/08/anihila...ation-1989.html Quote
brutalicus Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Prica kaze sledece:Pre albuma "Created In Hate" su svirali punk(ne uzimajuci u obzir EP "Path To Destruction"- britanski,Punk/Metal/crossover)."Created In Hate" je oceljen kao najbolji britanski thrash metal album tog vremena(govorim o ranim 80-im).Kasnije su "Created In Hate" i "The Ultimate Desecration" remasterizovani od strane brazilskog Marquee Records-a,dok je "Path To Destruction" remsterizovao japanski In Crust We Thrash.Toliko od mene Prica kaze sledece:Pre albuma "Created In Hate" su svirali punk(ne uzimajuci u obzir EP "Path To Destruction"- britanski,Punk/Metal/crossover)."Created In Hate" je oceljen kao najbolji britanski thrash metal album tog vremena(govorim o ranim 80-im).Kasnije su "Created In Hate" i "The Ultimate Desecration" remasterizovani od strane brazilskog Marquee Records-a,dok je "Path To Destruction" remsterizovao japanski In Crust We Thrash.Toliko od mene Jel neko slušao album "Scorched Earth Policy"???Inače bend je u studiju,i snimaju album. Quote
LetTheMetalFlow Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Jedva čekam novi album benda koji mi je u top 10 thrash kultova !! Quote
LetTheMetalFlow Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 From the album iDeviant , out on Killer Metal Records September 2013. Quote
LetTheMetalFlow Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 OFFICIAL ANIHILATED ANNOUNCEMENT NEW ANIHILATED ALBUM 'I DEVIANT' IS OUT ON THE 27 SEPTEMBER 2013 I DEVIANT WILL BE AVAILABLE ON CD IN FULL CONCEPT FORM, AND ALSO ON DOWNLOAD AS INDIVIDUAL TRACKS THE CD VERSION WILL BE AVAILABLE DIRECTLY FROM OUR OFFICIAL WEB SHOP @ 12 EUROS + POSTAGE PRE-ORDER DETAILS WILL FOLLOW SOON, AS WELL AS SPECIAL SIGNED CD/TSHIRT COMBO DETAILS PLEASE CHECK BACK SOON FOR ORDERING DETAILS Quote
Јарослав Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 коначно нешто квалитетно од њих да чујемо само што ми је овај вокал одувек био ужасан Quote
LetTheMetalFlow Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 1 post iznad okačen spot Quote
LetTheMetalFlow Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Opušteno ja pošto sam njihov fan sve pomno pratim Quote
LetTheMetalFlow Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 Evo ga http://www.mediaboom.org/396548-anihilated-i-deviant-2013.html Quote
Recommended Posts