Multi_player Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Fin electro/goth band iz Ukrajine cini mi se.Retko ko je cuo za njih..... Do sada su izdali jedan album(zaboravih kako se zove,hehe) sa 6 pesama. Teme su uglavnom vezane za fetish,dakle sex,bol,zadovoljstvo i sve sto spada uz to. Preporucujem svima.Meni licno se najvise svidela pesma Eternal Torture,a ni ostale nisu lose.Neke pesme je moguce skinuti i sa njihovog sajta. Sve u svemu vredi poslusati! Quote
Sinstrel Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Grozni su... Dodusa ime jedna stvar (mislim da je njihova), koja ima grozan naziv ali ne zvuci lose. Mislim da se stvara zove "Vasectomy". Quote
Rob Swire Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 iz onoga sto sam cuo, a to je doduse jeda i po album, cenim da riba ne zna da peva ali da zna da se kara. fine by me. a eternal torture jeste definitivno smorio sve zivo... Quote
Guest Qntal Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Svidja mi se njihova muzika, tj. instrumentalni deo - stvarno je "lozacki" (pritom mislim na to sto je lako primiti se na melodiju, ne mislim na neke perverzije ) a ono sto pevaljka lupa o fetisima je u najmanju ruku smesno Quote
hezbollah Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 (edited) Fin electro/goth band iz Ukrajine cini mi se Iz UK možda, iz UKrajine malo teže! Smešni su, ali nije to ništa novo na toj sceni. Edited September 2, 2008 by hezbollah Quote
Multi_player Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 Ovo je britanski band ne ukrajinski kao sto rekoh gore.Izvinjavam se...hehehe Quote
זאבים Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Nije bitno odakle su, bitno je da smaraju. Quote
Queen_Mab Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Grozni su... Dodusa ime jedna stvar (mislim da je njihova), koja ima grozan naziv ali ne zvuci lose. Mislim da se stvara zove "Vasectomy". slazem se....riba recituje,nije nesto,ali volim njihov "hit" Eternal Torture Quote
Recommended Posts