Stormlord Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Morao sam ovo postaviti. Necu puno razglabati nego sami proverite ovu savrsenost. www.thewaroftheworlds.com Jeff Wayne - War of the worlds (Live) (Eve of the war) http://www.youtube.com/watch?v=W8JLqsbK5V0Necu puno razglabati nego sami proverite ovu savrsenost. Quote
Apeiron Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Gde smo mi ono raspravljali o Wayneu, na kojem podforumu, ko se seca? Ima tema sigurno, ako se nekome da da je iskopa... Nema govora, vrh je ova muzicka verzija rata svetova. Quote
Vresište Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 (edited) A niko Bartona da pomene. Ma brate linkovi za daunloud uopshte nisu trve ja sam to imao na vinilu. Edited August 28, 2008 by matatrtaDgrejt Quote
ErliK Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Skinuh i ovo... jos samo da nadjem vreme da odgledam. Quote
Sale B.C. Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Gde smo mi ono raspravljali o Wayneu, na kojem podforumu, ko se seca? Ima tema sigurno, ako se nekome da da je iskopa... Nema govora, vrh je ova muzicka verzija rata svetova. mislim da smo ga vršipovali na prog rok temi, pre godinu or so Quote
Dersu Uzala Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 A niko Bartona da pomene. Klifa? Evo ja cu. Anestezija, iliti osmica, dole levo. Quote
Demon Seed Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Je l' ovo fake? xD Nisam očekivao da ima teme, super, bacite je na prog rock xD Quote
Dr Alex Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Ovo je verovatno najbitniji i nauticajniji album za mene. Nisam bio ni prvi razred osnovne kada mi je tata pustio ovu plocu. Od tada je sve drugacije. Quote
Phallusifer Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Dakle, svaki put se najezim kad krene album. Bez izuzetka. 1 Quote
Demon Seed Posted November 30, 2017 Report Posted November 30, 2017 Noone would've believed da se najezis svaki put Quote
Sreta Posted December 6, 2017 Report Posted December 6, 2017 I ja priznajem ovo, znaci da je zvanicno. Quote
Recommended Posts