Makedon Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Lokacija :Skopje ,Makedonija Line up :Zile - Vocals Gorshtag - Drums Cobe - Guitar Miki - Bass Meto - Guitar Diskografija : -Execution of fallacy (demo) -Dissasemble the Dethroned (full lenght) Myspace : http://www.myspace.com/embryotomy Quote
Uruk Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Ej, znam vas. Jeste li vi svirali ranije sa Litter Infectionom(iz Cacka, ali su svirke bile u Bg-u, sa Psychopradoxom,Amon Dinom,... davno je to bilo pre 5 godina ako ne i vise). Quote
Sisus Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Imao sam priliku da delim binu sa njima. Odlican bend. Bubnjar ubija. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Ovaj bend sam gledao par puta.Izuvaju. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Ali ipak je tose kvlt andergraund scene makedonije Quote
banedeathmetal Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Kupio sam tj narucio sam ne davno "Disassemble The Dethroned" original CD, mnogo mi se vise svidja nego Demo "Execution Of Fallacy". Inace oni imaju i jos jedno ne oficialno izdanje ali ga nisu pomenuli - Live At Vulkan, i taj CD imam. Nista posebno ali pohvale u svakom slucaju !!! Quote
Makedon Posted August 31, 2008 Author Report Posted August 31, 2008 Ali ipak je tose kvlt andergraund scene makedonije Todor FUCKING Proevski RULES Quote
WIZARD OF GORE Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Odličan je novi (tj. prvi) album sve pohvale za Makedonce, brutalan i brz album mada na momente mi deluje kao da je produkcija mogla biti mnogo bolja. Šteta što je to izdao neki Darzamadicus Records (makedonska kuća za koju nikad pre nisam čuo) pa je pitanje kako će odraditi promociju....možda taman da sledeći album objave za neku inostranu kuću? Ili možda ne? Vreme će pokazati, meni je ovo najbolji death metal album koji se pojavi na prostoru ex-Yu Quote
Makedon Posted September 28, 2008 Author Report Posted September 28, 2008 Šteta što je to izdao neki Darzamadicus Records (makedonska kuća za koju nikad pre nisam čuo) pa je pitanje kako će odraditi promociju.... Darzamadicus distribution : MACEDONIA & Worldwide: Darzamadicus Records USA: Sevared Records(officially), Metalbolic Records, Epitomite Records, Negative Existence Records, Rotting Corpse Records, Redrum Records JAPAN: Amputated Vein Records, Macabre Mementos Records, Deserted Factory Records UKRAINE: Imbecil Entertainment Records, Ukragh Productions CZECH REBUBLIC: Bizzarre Leprous Records, Epidemie Records, Nice To Eat You Records SWITZERLAND: Fastbeast Entertainment Records SINGAPORE: Vrykoblast Productions FRANCE: Crematorium Records GERMANY: G.U.C. Records, Obscure Domain Records ROMANIA: Axa Valaha Records CANADA: CDN Records, Suffering Jesus Records ARGENTINA: Disembodied Records AUSTRALIA: Sanguineous band, Grindhead Records POLAND: Brewery distro, Let them come Records MEXICO: American Line Records, Iron Blood Death Corp. HOLLAND: Filthy Records RUSSIA: Stygian Crypt Records, More Hate Records ITALY: Punishment 18 Records Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Uh josh se secam svirke u Krushevcu najludji bio onaj basista sto trazio da mu se kupi ''rumche'' Quote
Speed_Dead Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 definitivno bolji ljudi i muzicari uzivo za bleju i cert nego na snimcima,nazalost zbog produkcije, sve pohvale za energiju i podrsku koju dajete drugim dm bendovima na certovima. prvi put sam ih gledo kad su trebali da peglaju valjda sa benediksnom il krisijumom u KST-u al davno bese:p bilo je zabavno kec Quote
WIZARD OF GORE Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 grešiš dječače trebali su da budu predgrupa Krisiunu avgusta meseca 2005. godine ali kao što svi znamo tog koncerta nije ni bilo pa su stoga svirali Sacramental Blood, Embryotomy i još jedan bend (ne sećam se koji beše) - to je kao trebala da bude utešna svirka Quote
Speed_Dead Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 jeste secam se u KST-u je bila svirka ,hehe tad je recimo krisiun kosta 400 din a sad ,,, opet kazem skocile cene nafte:P Quote
WIZARD OF GORE Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 ma bre cene svih koncerata su otišle u pizdu materinu.....to može samo u Srbiji...ulaznice ko u nemačkoj....bezobrazluk.... Quote
cotoha Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 pa to je napredak, trebalo bi da te raduje Quote
banedeathmetal Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 pa to je napredak, trebalo bi da te raduje Quote
Novaliis Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Dobri su ovi Makedonci, potomci sina Amon-Zevsa.. Quote
Speed_Dead Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 odusevljen sam ! jedva cekam da udjemo u evropu pa da karta bude po 4o eura:P jebes Nemacku mozemo mi i gori da budemo Quote
banedeathmetal Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Jeste da nije Embryotomy u pitanju, ali su svi isti clanovi sem bubnjara, tako da je to to. Quote
cotoha Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 eo vidim 25. oktobra sa Infestom u Skopju .) vrlo izazovno (% Quote
banedeathmetal Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Svi iz Embryotomy sem Bubnjara u NS-u pod imenom Formless Terror. Quote
-Mare Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 (edited) Hocemo Embryotomy u Bgu. Formless Terror sam vec gledao. (al' hocu opet ) Jebes ga, skupa povratna do NSa, a i nemam s'kim da idem. Edited October 13, 2008 by black donkey Quote
banedeathmetal Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Hocemo Embryotomy u Bgu. Formless Terror sam vec gledao. (al' hocu opet ) Jebes ga, skupa povratna do NSa, a i nemam s'kim da idem. Pa druze, onda ti gledaj Formless Terror u BG-u prvog Novembra u Akademiji! Quote
WIZARD OF GORE Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 embryotomy se sad zovu formless terror? Quote
Recommended Posts