banedeathmetal Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 embryotomy se sad zovu formless terror? Ma jok bre, to su dva razlicita benda, ali ista je postava (isti ljudi u oba benda) sem bubnjara Quote
WIZARD OF GORE Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 čovek je rekao da oće embryotomy a ne formless terror....to je isto ko kad bi neko hteo da sluša mej rizalt a ti mu kažeš: slušaj d stoun, imaju skoro potpuno istu postavu Quote
kiki Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 (edited) Prze ovi makedonci, nema sale najverovatnije dolazim na svirku 8 dana kasnije (08.11.2008) ima sacramental blood i u subotici, podrska: ashen epitaph (senta, death metal), vicious eclipse (subotica, death metal) i jos jedan bend, ne mogu vam trenutno reci koji odavde mozete skinuti split album formless terror-a Edited October 15, 2008 by kiki Quote
-Mare Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 čovek je rekao da oće embryotomy a ne formless terror....to je isto ko kad bi neko hteo da sluša mej rizalt a ti mu kažeš: slušaj d stoun, imaju skoro potpuno istu postavu Nema veze, bitno da ide brutal. Quote
banedeathmetal Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Nema veze, bitno da ide brutal. +1 Inace, mislim da bi bilo u redu kad bi ste podrzali bend i njihovu izdavacku kucu i KUPILI Split CD (ja sam ga narucio, isto kao sto sam i Embryotomy CD), a ne skinuli preko neta. To je moje misljene a vi sad kako hocete Quote
WIZARD OF GORE Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 biće kako mi oćemo download is the real metal way! Quote
-Mare Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 (edited) Uzece se cd kad Embryotomy dodju u Bg, al' nisam siguran kada ce to biti. Edited October 16, 2008 by black donkey Quote
Recommended Posts