Totamealand Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ako ima fanova, odlično. Sjajan prog rock bend iz Los Anđelesa. Još uvek nisam čuo sve albume, ali ovo što sam čuo do sada (prvih 5) je izvanredno. Go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) the way you go.. Jedan od mojih najomiljenijih bendova. Sjajni muzičari koji znaju da naprave dobru pesmu i album. Omiljeni album mi je ''Snow'', mada su svi super. Od prvog pa nadalje.. The Light, koji je njihov prvi album iz '95 je snimljen sa parama koje su jedva skrpili a opet je to neverovatan album. Svaka čast njima i ovoj temi Edited September 5, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Mogu reći... Sve, apsolutno sve, u šta je bio i/ili je još uvek umešan Neal Morse mora biti sjajno. Spock's Beard - sjajno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Meni su dosadni do zla boga. Jebiga. Jedno vreme nisam mogao da ih eskiviram po DT svirkama u L.A.-jo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 (edited) Lazo, sta si cackao oko mog posta? A stvarno ne razumem kako mogu da budu dosadni..al' ajde.. Edited September 11, 2008 by LazaGNR Pa prepravio sam ga ;) Nije se slagao sa pravilima iz linka koji sam tamo ostavio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Ne znam , nagledao sam se nji' i Flower Kings-a kao predgrupa DT. Namrtvo se dosadjujem kad to gledam. Ali nema veze, ako drugima odgovara super. Nekako mi nije to to, taj nivo. Par puta sam se zapio za barom dok su isli Spock's Beard, Fates Warning i Flower Kings kao predgrupe i otisao mrtav pijan taksijem kuci pre nego sto sam i pogledao DT. Toliko me smore. Sad sam naucio da ne pijem dok ne krene DT. A i onda izadjem 3-4 puta sa certa po picence i da zapalim pljugu i odmorim. Ostarilo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 Čudi me da je Spock's Beard bio predgrupa Theateru. To su dva različita sveta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 What ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Ima li neko link za album? Bilo koji,slusao sam im samo par stvari na Last FM-u.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 (edited) What ? Paa, pre svega Spocks Beard je prog rock i fura skroz drugaciji fazon od DT. Covece, opiti se i smoriti na njihovom ili koncertu The Flower Kings-a?! Blasfemija!! Eh ta Amerika, sve ti je na tacni..ja ovde mogu samo da sanjam takve bendove. @Davidian - imas torrent sa 7 albuma, ukucaj, lako se nalazi. Edited September 6, 2008 by Egil Skallagrimsson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 (edited) @Davidian - imas torrent sa 7 albuma, ukucaj, lako se nalazi. Ali tako se necu skoncentrisati na jedan album i trt! edit: Dobar avatar;) Edited September 6, 2008 by davidian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Fala e pa ne znam onda, mozda nadjes i neki pojedinacno..ali ovo ti je super ponuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 http://phonograph.nnm.ru/spocks_beard Evo albumi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 http://phonograph.nnm.ru/spocks_beard Evo albumi. Treba prvo da se registruje? Ja pokusao i stalno mi izbaci da nisam dobro ukucao kod, kao da sam retard jbt. A sto posto jesam dobro kucao..fuck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 Ja mislim da mora da se registruje... Ne znam šta zajebaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Jbg, fale mi poslednji albumi, poslednja 3. Nabavicu ih vec nekako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 Kopirao bih ti ja rapidshare linkove, ali se ne sećam svog passworda i zajebava me mail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Hvala u svakom slucaju Snaci cu se, potrazicu kada budem imao vremena. Kakvi su uopste albumi bez Nila? znajuci da je on bio medju glavnima u bendu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 Ja sam stigao da preslušam samo par stvari sa Octane i Feel Euphoria. Činjenica je da Alan odlično peva. A što se same muzike tiče, mogu reći da je MALO čvršća i sirovija, bar ono što sam ja čuo, ali i dalje zvuči prilično proggy. Nije loše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Znaci Alan je glavni vokal sad? Mislio sam da je ipak Nick, mada verovaton i on ima dosta svojih deonica. Uh, moracu brzo da nabavim te albume.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Paa, pre svega Spocks Beard je prog rock i fura skroz drugaciji fazon od DT. Covece, opiti se i smoriti na njihovom ili koncertu The Flower Kings-a?! Blasfemija!! Eh ta Amerika, sve ti je na tacni..ja ovde mogu samo da sanjam takve bendove. I DT je prog rock. Slazem se da su im stilovi razliciti i stil ovih drugih sux. Dosadno mi je poslednjih godina i na koncertima DT, sta da se radi. U Americi ti je na tacni samo onoliko koliko mozes sam da stavis, tojest kupis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Eh... Jako bih voleo da budem deo te tacne, makar i na ivici. Dream Theater, Spock's Beard, The Flower Kings, pa i Neal Morse... Tako nešto ovde da se vidi - sumnjam. Možda DT, ali šanse su veoma male za tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 A ja sam misio da je Dream Theater prog metal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 7, 2008 Author Report Share Posted September 7, 2008 DT je metal koliko i rock, savršeno izbalansiran bend. Ima i žestokih numera i deonica koje umeju biti žešće i od thrasha ili najgoreg deatha, a opet, umeju i da naprave prog rock stvar. Ali ova tema je o Spock's beard, tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 DT je metal koliko i rock, savršeno izbalansiran bend. Ima i žestokih numera i deonica koje umeju biti žešće i od thrasha ili najgoreg deatha, a opet, umeju i da naprave prog rock stvar. When Rush meets Thrash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts