azal Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 apsolutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 (edited) Ne radujte se prerano, nije link za download albuma, samo cover: Edited January 2, 2013 by Totamealand 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 imali ga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 mp3@CBR 320kbps http://rusfolder.com/35267569 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 7, 2013 Author Report Share Posted March 7, 2013 Novi album je stvarno nadmašio moja očekivanja, odličan je koliko i X. Zanimljivo je koliko mi je brzo legao s obzirom na to da je u pitanju prog rock album, nadam se da će moje oduševljenje da se održi. Gledam creditse, i neverovatno mi je to koliko su udela imali Ted Leonard i izvesni outside writer Joe Boeghold, a da album pritom zvuči kao Spock's beard, svaka im čast kako i uspevaju da održe ličnost benda. Favoriti: A Treasure abandoned, Afterthoughts, Submerged, Something very strange. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 sta znam, meni bas cesto zalici vise na enchant nego na spock's beard. naravno nije to lose, obozavam enchant, ali treba se navici na ted-a ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 7, 2013 Author Report Share Posted March 7, 2013 (edited) Nisam slušao Enchant, zapravo. Ovo mi je prvi put da čujem Tedov glas i toliko se dobro uklopio u ostatak ekipe, stvarno nije bilo potrebno da se navikavam na novi glas u bendu, sve mi zvuči nekako prirodno i normalno. Edited March 7, 2013 by Totamealand 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 22, 2013 Author Report Share Posted April 22, 2013 Koje face, pazi ti kako oni vežbaju harmonije, seli oko stola, Ted mazi kuče. Neću uspeti da ih uhvatim na ovoj turneji, uvalili mi obavezan kolokvijum na isti dan, ali sledeći put bih morao da ponovo osetim onu prog rock magiju. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 I tako samo dva čoveka komentarišu na SB temi? Ništa ne kapiram o čemu se radi u spotu, valjda mi ove lepojke skreću pažnju. Nešto se mislim, SB je na skoro svakom albumu imao bar jednu relativno komercijalniju stvar, ali nijednoj od tih pesama se nije posrećilo. Ne bi bilo loše da ova pesma ispadne ''hit'', ipak je prilično zarazna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 (edited) Ajde malo bump, ova fotka mi je ulepšala dan: Edited February 2, 2014 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 (edited) Evo vam ga treći čovek. Slušam Snow, video sam da ga hvališ, listao po folderu i ae da pustim. Ne sviđaju mi se ovi 'američki' vokali baš xD Ima dobrih instrumentalnih zajebancija, mada mi nije neko padanje u nesves'... Instrumentalna egzibicija (al' malo reciklaža), pa onda deo s pevanjem gde sve zajedno to zvuči kao Kansas, Bon Jovi, ili tako neki onaj nesrećni AOR... Još neke sličnosti me podsetiše da je možda bolje da se vratim u 70te, imam tamo nezavršenog posla. Edited August 11, 2015 by Demon Seed 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 11, 2015 Author Report Share Posted August 11, 2015 Uvek ćeš imati nezavršenog posla što se tiče sedamdesetih, previše toga ima. Kad budeš hteo da čuješ malo apdejtovan, moderniji tejk proga sedamdesetih, The Light je odličan album. Očekuje se novi album (The Oblivion Particle, izlazi za valjda nedelju i po dana), iako me prva dva singla uopšte nisu osvojila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 20, 2015 Author Report Share Posted August 20, 2015 Napokon: http://tunesies.com/album/spocks-beard-the-oblivion-particle-2015-download/ Privodim prvo slušanje kraju, prezahtevan album. Ovo će morati mnoooogo da se vrti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 18, 2015 Author Report Share Posted October 18, 2015 Tripple post, niko nije slušao The Oblivion particle? Strašan grower od albuma, prekvalitetan prog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 uf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAdAiSt Posted October 7, 2018 Report Share Posted October 7, 2018 http://ragnarock.byethost13.com/spocks-beard-noise-floor-2018/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts