Face Of Melinda Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Meni ova Kristina lošija verzija Time-a. Dado Topić >>>>> Bro pusti sada SMAK "stranice naseg vremena" pa mi reci sta mislis Inace dobra je Kristina, treba malo ovakav zvuk da se reanimira Quote
soul wandering Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 dajte linkove za kristinu Quote
Grobodan Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Hristina >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> otrovna Kristina 1 Quote
Talvi Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Bijelo Dugme najveći SFRJ bend ikad, balkanska Metalika nisam ni skontao da Kristina ima ceo album, skida se Quote
In The Flesh Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Realno Indexi >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Quote
Grobodan Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Milos Panic >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Alen Islamovic 1 Quote
Talvi Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 da su imali pameti, ne bi bilo dileme oko pevača za reunion Quote
In The Flesh Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 da su imali pameti, ne bi bilo dileme oko pevača za reunion Da je srece bilo 1 Quote
soul wandering Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 @ voivod da si mi postovao ovu vrata moci,ne bih skinula album koja je ovo muzika za ex yu nostalgicare majko mila borim se da ne ugasim, tek sam na trecoj 1 1 Quote
VoivodBG Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Izguraj do kraja, loše je da nešto započneš, a posle ne završiš. Uostalom, kako uopšte znaš da je za jugonostalgičare (osim što smo naveli ovde par primera) i ako privatno, ponekada i sama nisi slušala sve te divne divne ex yu dinosauruse? Quote
Grobodan Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 koja je ovo muzika za ex yu nostalgicare majko mila Pa to onda nesto dobro, moram overiti. Quote
soul wandering Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 nisam slusala, ne volim nista ex naravno da znam brdo tih pesama ali uzasno me nervira takva muzika. nije losa ova ljubim te u oko ili kako vec Quote
VoivodBG Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Lepo, lepo. Kakav je utisak za ostatak albuma? Elem, dobio još novih traka STS i Jastreba. Nisu još dovršene, ali ono što je proizašlo obećava. Recimo da nova STS traka ima TOOL vajb (bas i bubanj, seks!) a potonji je, uh, teško je opisati istok sreće zapad, bogati aranžmani, ma bombona kada vam kažem. Spremite novčanike, u martu Kristina u Beogradu. Ali niste čuli od mene. Quote
soul wandering Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 ceo album presla jednom, ali onu tvoju pesmu sam pustala mozda navratim u martu pa mi se svidi. ali to za tool vajb Quote
VoivodBG Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Drago mi je da te barem jedna kupila. Samo što ćete teško prepoznati TOOL vajb, kada rokne dodatne sintove i Džeremijevo pevanje, no videćemo, kada ga izmiksa do kraja, valjda će to uskoro. Quote
Antikristina Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Daću Kristini vremena do marta da prestane da mi bude dosadna Quote
Demon Seed Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Jbg, meni je baš lepo leglo, može to možda malo bolje, nije 10/10, al' jeste jedno 8.5/10. Na momente imam utisak u nekim pesmama da nešto fali, ali samo na momente. Ovo SWino za jugonostalgičare je totalni promašaj od komentara, grešni Voivod pomenuo Bijelo Dugme i ona to fiksirala. xD Talvi isto pobedio i unizio najveći metal bend svojim komentarom. Quote
soul wandering Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 kad zabiravis juuuuuuli i kad sve se desi i proOdje taDa biiih da te sretnem jer kad me ne bude ...tek tada ces znat da pojma nemas nista cavuljice tiiiiiiiii Quote
Demon Seed Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 (edited) Sa svim stubovima si bila, samo sa mnom i Sretom nisi Reci mi, zašto?? Pruži mi nadu... Edited December 30, 2015 by Demon Seed 1 Quote
Recommended Posts