lemmy sixx Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Cudi me kako jos niko nije otvarao temu o ovom legendarom Nemackom thrash bendu.Sta mislite o Schmier-u i Destruction-u? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Jedni od mojih omiljenih trashera sa Annihilatorom Kreatorom i Testamentom. Zalim sto nisam isao u sarajevo da ih gledam Omiljene pesme Antichrist,Mad Butcher ima ih josh dosta... Quote
lemmy sixx Posted July 28, 2002 Author Report Posted July 28, 2002 Nemoguce da niko nije slusao Destruction!!!Dajte ljudi... Quote
Fallen Angels Posted July 31, 2002 Report Posted July 31, 2002 Evo mi smo slusale! Doduse samo Infernal Overkill, ali mislimo da je bend sjajan!! Ali mi ipak vise leze Testament i Kreator.... Quote
GOTZE Posted August 1, 2002 Report Posted August 1, 2002 Aaa, okle ste vi djevojke.Ma nece biti da ste bas iz Be ograd,noo malo podalje.Samo nek ste mi vi zive i zdrave ,cim vam se Destructiion do pada,ima jos nade za ovi svijet.Valjalo bi malo da se druzimo aaa.Da si maalko razmenimo sto se kaze iskuustva,aa?Kaze "fallen angels "jeli? Ma mozda ste i pale,a l bas ste mi se dopale! Nabavite pod obavezno "Release freom Agony"da vam se utroba prevrne kolko je dobro!Kombinuje brzi kasacki ritam sa mega-izlomljenim rifovima--prste da polomis!Vokal mu je nikad besnji,a ponegde se u solazama mogu naci uplivi(nenametljivo)klassike! UPOZORENJE-Nemoj da bi slusale ovo ako ste blagoslovene-mogle bi pobaciti gad-giv-not! to vazi i za ostale metal-skorojevice! KST -ponedeljak Quote
RNA Posted August 5, 2002 Report Posted August 5, 2002 E ta ti je prava. "Release From Agony" rules! Quote
hiron Posted August 8, 2002 Report Posted August 8, 2002 realise je OK ipak vise volim "rane radove"- Sentence of death","infernal overkill" i naravno "butcher"-a Ajde jedno pitanje: Da li je "The Damned" obrada? (ne proveravam vas,stvarno neznam!) Quote
scissors Posted August 9, 2002 Report Posted August 9, 2002 nisam nesto posebno slusao Destruction, ali su oni sa Kreatorom i Am I Blood-om jedini thrash bendovi koje uspjevam variti Quote
yustargazer Posted August 9, 2002 Report Posted August 9, 2002 sve sto imam od destruction su dva albuma: release from agony i infernal overkill...znaci to su mi omiljeni inace 26 septembra Kreator i Destruction dolaze u moj grad truba mi je sto moram da imam 19 godina da bi usao u taj bar... moram da se malo potrudim da nadjem lazni ID ili tako nesto... :x Quote
Sentenced Posted August 18, 2002 Report Posted August 18, 2002 truba mi je sto moram da imam 19 godina da bi usao u taj bar... moram da se malo potrudim da nadjem lazni ID ili tako nesto... :x Oni su svirali u nekom baru ???? Destruction su ODLICHNO zvuchali u Peshti na Pepsi-ju. A bogami i Kreator !!!! Quote
RNA Posted August 20, 2002 Report Posted August 20, 2002 sve sto imam od destruction su dva albuma: release from agony i infernal overkill...znaci to su mi omiljeni Pa, to je sasvim dovoljno, mada bi valjalo preslu Quote
hiron Posted August 25, 2002 Report Posted August 25, 2002 Ajde,RNA,ti si ovde Tata. Da li je The Damned obrada? Nemoguce da niko nema plocu ili original CD. Quote
hiron Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 jebem ti trust metal mozgova... Quote
Apeiron Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Ah gledao sam ih uzivo, i moram priznati da me malo zabolela glava Quote
RNA Posted September 15, 2002 Report Posted September 15, 2002 Malo te ej bolela glava? Mene je mnogo bolela od mla Quote
yustargazer Posted September 15, 2002 Report Posted September 15, 2002 Ah gledao sam ih uzivo, i moram priznati da me malo zabolela glava hehe pre dva dana sam gledao uzivo slayer-a [bili su dobri, svirali su oko 90 minuta...malo je ozvucenje bilo sjebano], in flames [svaka im cast....ocekivao sam mnogo manje od njih], i soulfly [haha ROOTS BLOODY ROOTS... a: ]...posle koncerta nisam mogao da jedem zato sto me je vilica rasturala od bola......vrat me jos ne popusta....a kad sam se vratio sa koncerta drao sam se po kuci zato sto sam bio polu-gluv... mogu misliti kako ce biti na Abuse/Destruction/Kreator koncertu za 11 dana Quote
RNA Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 A kojisu ti ti Abuse? Neki kanadski thrasheri? Quote
yustargazer Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 A kojisu ti ti Abuse? Neki kanadski thrasheri? oni nisu thrash, oni su lokalni [vancouver] death/grind bend.... http://www.abusemusic.net/ Quote
RNA Posted September 20, 2002 Report Posted September 20, 2002 Kako li se oni uklapaju sa Kreator i Destruction??? :? :? Quote
DragonHeart Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 Here are the ten songs that will turn "Metal Discharge" into a Thrash Metal Inferno: The Ravenous Beast Mortal Remains Metal Discharge Savage Symphony of Terror Made to be Broken Desecrators of the New Age Vendetta Rippin Quote
RNA Posted April 28, 2003 Report Posted April 28, 2003 Veoma lepa vest, moram priznati. Zamalo ovi iz StorBerga da me istripuju da je novi album izašao još prošle godine, a ja da ne znam za to. Quote
sodom Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 Here are the ten songs that will turn "Metal Discharge" into a Thrash Metal Inferno: The Ravenous Beast Mortal Remains Metal Discharge Savage Symphony of Terror Made to be Broken Desecrators of the New Age Vendetta Rippin´ the Flesh apart Fear of the Moment Historical Force Feed Nuclear Blast records will release the new DESTRUCTION outbreak on the 29th of September. The first offical DVD should be on the market at the end of this year. Ficho kako to da mene nijesi obavijestio!!!!!!1 Zamjeram ti malo Quote
DragonHeart Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Auh,izvini Samo sudeci da cesto posjecujes ovaj forum,nisi bio u nekom zaostatku No,znajuci koliko volis DESTRUCTION,moracu sljedeci put tebe prvo da obavijestim o svemu sto je interesantno za njih Quote
RNA Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Pa, zašto onda ne promeni ime u Destruction, a ne da stoji Sodom? Quote
Recommended Posts