Perfector Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 jebeno se najezim kad pomislim koja ce to sutka da bude Uhhhhhhhh Quote
Џрк Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 ovog puta jebes shutke iako stalno ulazim u njih.Hocu da vidim Schmier-a i Mike-a.Zato tjemo mi lepo dotji u 3 sata ispred SKC-a Quote
Џрк Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Gledajte samo 4 poslednje pesme sa ove liste...ode glava u kurac,a gde su ostale...moram se stedeti za kraj. posebno curse i bestial .Mada,verovatni imate njihov live kaoi ja,e pa ja na njemu uopste ne cujem bas ,izgleda da je schmier zakazao,da ne bude tako u Bg-u Mada,uvek to kazem,i nikad ne ispunim. kazem ja,chovek je lazov Quote
Karlo SE Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Mada,verovatni imate njihov live kaoi ja,e pa ja na njemu uopste ne cujem bas ,izgleda da je schmier zakazao,da ne bude tako u Bg-u Uh brate tebi nesto nije u redu sa pojacalom ili winampom ili slusalicama, ne znam kako si slusao taj live. Ako mislis na onaj iz 2003, ovaj poslednji koji su izdali na dvd-u, na njemu se bas cuje odlicno i Smir ima odlican zvuk, pravi treserski rendacki, proveri da ti nije treble odvrnut do kraja ili bas na minus, i uzivaj u rendanju. Quote
Џрк Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 (edited) Uh brate tebi nesto nije u redu sa pojacalom ili winampom ili slusalicama, ne znam kako si slusao taj live. Ako mislis na onaj iz 2003, ovaj poslednji koji su izdali na dvd-u, na njemu se bas cuje odlicno i Smir ima odlican zvuk, pravi treserski rendacki, proveri da ti nije treble odvrnut do kraja ili bas na minus, i uzivaj u rendanju. hahaha ,nemam taj.mislio sam na onaj raniji,valjda na live without sense.a i na tom sam svakako uzivao Edited November 18, 2005 by Heavy jerk Quote
ba+a. Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Bilo bi lepo da dodje i Milivoje Petrovic . Quote
Џрк Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Bilo bi lepo da dodje i Milivoje Petrovic . ajd sad.Kaze se Mille Quote
WoI Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Bilo bi lepo da dodje i Milivoje Petrovic . paz da ne dodje i ventor sa njim ovog puta jebes shutke iako stalno ulazim u njih.Hocu da vidim Schmier-a i Mike-a.Zato tjemo mi lepo dotji u 3 sata ispred SKC-a haha videmo se u pola tri ispred SKCa Quote
Џрк Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 paz da ne dodje i ventor sa njim haha videmo se u pola tri ispred SKCa mozda,ako dolazis sa Batom Quote
WoI Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 mozda,ako dolazis sa Batom haha naravno Kuci dodjemo iz skole, rucamo i odosmo ispred skca da blejimo Quote
Џрк Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 (edited) haha naravno Kuci dodjemo iz skole, rucamo i odosmo ispred skca da blejimo naravno,ali koji kuratz da gubis vreme rucajuci Edited November 23, 2005 by Heavy jerk Quote
WoI Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 naravno,ali koji kuratz da gubis vreme rucajuci moram se dobro najesti.treba izdrzati taj koncert fizicki Quote
WoI Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 koncert je bio keva mozda su neki vec procitali report. Inace Shmier je car!!!Znaci do jaja opusten covek.Bas i ono za pricu bio rasplozen i jos mi se ispotpisivao na jendo 200 stvari i dao mi trzalice i ti fazoni... Znaci ubedljivo jedna od najboljih koncerata u Srbiji ikad Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 (edited) Bio sam u Skopju pre dva dana da ih gledam ponovo. Ono sto mogu reci da je ovde bilo jedno 2x bolje, atmosfera,fanovi, zvuk. Do duse tamo je bilo malo zajebano zato sto je na sajmu pa malo gadno da se ozvuci. Ali su mi drugari neki rekli kada je svirao Kreator sa manje ozvucenja da je zvuk bio bolji. Inace set ista je bilo slicna kao nasa, dodali su Antichrist/Release from Agony. Edited December 19, 2005 by Frubi666 Quote
Џрк Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 ja sam isto uzeo trzalicu,potpise mna kartu i poster...bilo je do jaja,ali ja ipak nisam previse zadovoljan kako je zvucalo.Jednostavno,skoro da se ni jedan jedini riff nije lepo i jasno cuo,sve vreme je samo cepala dupla(vazi za Deathchain,Perzonal War i Destruction),dok sam ipak mcuo jasno rifove na Kaandlmassu,sto je i razumljivo zbog strukture pesama i sl... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Ja sam koncert gledao pozadi i sve je bilo na mestu, sve sam cuo, a ako si bio u prvom redu onda verovatno nisu cuo jbg. Quote
WoI Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Vazno da je dupla cepala Al istina gitara se malo slabije cula ali to uopste nema nikakve veze za onakav koncert Frubi prodao si nas...pobegao si pozadai...nisi tr00 Quote
Џрк Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 (edited) Ja sam koncert gledao pozadi i sve je bilo na mestu, sve sam cuo, a ako si bio u prvom redu onda verovatno nisu cuo jbg. Ne bash u prvom, vise nesto kao drugi-treci, a variralo je i do petog . Pa znas kako, ne moze svako gore na galeriju,tamo samo mogu mamini i tatini sinovi... Edited December 20, 2005 by Heavy jerk Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Naravno :)hehehehe. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 NARODE UPRAVO MI SE SRCE NAPUNILO : Schmier "A summary of the Alliance of Doom and Thrash tour ...." But hey, all in all, it was a fatastic tour that had their top shows in Greece, Finland, Italy, Holland, GB and Serbia! http://www.destruction.de/phpBB2/viewtopic.php?t=4539 Quote
Grobodan Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 "We have played the very first time in Serbia, Macedonia and Romania - which was really cool cause the headbangers there do really live for our music! I could tell by their enthusiasm and the look in their eyes when we hit the field!" Quote
WoI Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ocemo jos slikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Quote
Angelystor Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 El sam ostavio koment ovde? Nisam..mrzi me da se raskucavam hahah...a vec sam to radio na destruction forumu..elem....jeeeeeeeeeeeeeeeehahahahahha.... Quote
Recommended Posts