WoI Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Pa evo sad dobih cert.Sve se super cuje.Snimak je takodje odlican jedino mi se ne svidja malo ugao snimanja i to sto nije snimano kako se publika pegla.Ostalo super mada ne moze se ta atmosfera opet doziveti gledanjem certa Quote
Lucio Holocausto Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Jel neko nabavio novi album? Ja sam pokusao da ga skinem, ali je sam tek neki 298 u redu, tako da bice ga dogodine Quote
Lucio Holocausto Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Aha.... evo docepao sam ga se... Jos samo da ga skinem... Umfff... Ima li neko Live Discharge DVD? Quote
Џрк Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Pa evo sad dobih cert.Sve se super cuje.Snimak je takodje odlican jedino mi se ne svidja malo ugao snimanja i to sto nije snimano kako se publika pegla.Ostalo super mada ne moze se ta atmosfera opet doziveti gledanjem certa i ja ga imam Quote
WoI Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Aha.... evo docepao sam ga se... Jos samo da ga skinem... u bre druze tek sada? Imao sam mesec dana pre koncerta a na koncertu sam kupio original pa sam ga uvalio Shimeru da mi se potpise. Quote
Lucio Holocausto Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Aaaaaa!!! treba te ubiti!? Jbg, neki ovde ne mogu da se dokopaju originala... (a ni Mp3 Formata)... Jbg, ja pokusavam da nadjem novi Kreator na originalu od kako je izasao, isto tako i Annihilator... i naravno corak! Quote
StarbreakeR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Bre ljudi znate li ko je onaj celavi na spotu "...Hellhoundz"koji se pojvi nakratko na monitoru i odradi jedan solo...ne mogu da ga prepoznam... Quote
WoI Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Aaaaaa!!! treba te ubiti!? Jbg, neki ovde ne mogu da se dokopaju originala... (a ni Mp3 Formata)... Jbg, ja pokusavam da nadjem novi Kreator na originalu od kako je izasao, isto tako i Annihilator... i naravno corak! E da i novi Kreator (Enemy Of God) imam kao Limited Bonus DVD izdanje Pa pazi meni za tu pesmu pise u bookletu da su gostujuci solo gitaristi Harry Wilkens,Ferdy Doernberg i Ando V.O. Pulver Znaci neko od te trojice Quote
StarbreakeR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 A mnogo mi je jaka scena...padne odjednom monitor...ovaj nesto odsvira nabrzaka i nestane A taj Kreator i Destruction jednoga jutra ce nestati iz tvoje kolekcije Quote
Angelystor Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 malo da dignemo temu o legendama.. onaj glavni riff iz "Butcher Strikes Back" su uzeli iz ADX-King Of Pain Quote
WoI Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 hm mroam to da nabavim da cujem.Zivo me zaintrigira sada Quote
StarbreakeR Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Evo bas sam danas nabavio novi album...i na prvu slushku zaista solidno zvuchi... Quote
WoI Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 DOBIO SAM DANAS ZA RODJ OD DRUGARICE ALL HELL BREAKS LOOSE ORIGINAL Knjizica uradjena ko poster Quote
StarbreakeR Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 You lucky...hocu i ja takve poklone za rodjendan...dosta mi je odece Quote
Angelystor Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 hm mroam to da nabavim da cujem.Zivo me zaintrigira sada Pa skini samo sa neta bash ovu pesmu..dodushe..vredi skinuti i ceo album Quote
StarbreakeR Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Eeeee...prokleti bili vi sa superiornim netom Inace sam nabavio(konacno)sve albume nakon 2000 i mogu reci da su mi fenomenalni...svi odreda...od All Hell...do ovog novog...Destruction je zaista poseban band cim su napravili odlican album pod Nuclear Blastom... Quote
WoI Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Eeeee...prokleti bili vi sa superiornim netom Inace sam nabavio(konacno)sve albume nakon 2000 i mogu reci da su mi fenomenalni...svi odreda...od All Hell...do ovog novog...Destruction je zaista poseban band cim su napravili odlican album pod Nuclear Blastom... hehe pa sto sta fali nuclear blastu? Quote
RNA Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 А сем тога, овај последњи је издат за АФМ. Quote
StarbreakeR Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 (edited) Znam za poslednji...pa sta NB-u fali...ne volim NB... A inace ovaj zadnji stvarno jebe keve...odlican je... Edited April 1, 2006 by StarbreakeR Quote
Immortal_Beloved Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ma i poslednji i Release From Agony....ma Destruction je majka!!! Hocu opet na konceeeeeeert!!!! Quote
WoI Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Hocu opet na konceeeeeeert!!!! ocemo svi Znaci najjaci certu bg Quote
Immortal_Beloved Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 uhhh.....kako nije... ma doci ce opet (nadam se) Quote
WoI Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 pa shimer rekao da hoce.E sada kada to je pitanje Quote
Џрк Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 (edited) Svi oni tako kazu edit: svirka Slayer-a u NS-u je bila bolja od Destrukcije Edited April 10, 2006 by Heavy jerk Quote
Recommended Posts