Angelystor Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 ediT@ Maybe...ali chinjenica je da je Slayeru ono bila samo fest-tezga.. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Svi oni tako kazu edit: svirka Slayer-a u NS-u je bila bolja od Destrukcije Ovi stvarno oce ponovo da dodju, samo ne znamo ko ce ih dovede :)hahhaha. SAlim se mozda ih ponovo i dovedemo na sledecoj turneji, sada samo mala sala skc-a i to je to . Meni je bio jebeno dobar koncert kao sto sam i rekao . Quote
WoI Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Urose picko prodana Ma Frubi pazi ako ikako mozes dovedi ih sledece godine pa u mali klub ima da bude jos gotivnije zbog manjeg prostora Quote
lemmy sixx Posted April 11, 2006 Author Report Posted April 11, 2006 ediT@ Maybe...ali chinjenica je da je Slayeru ono bila samo fest-tezga.. Sto nikako ne umanjuje jebanje keve od strane koljaca... Quote
StarbreakeR Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Ljudi imam ne tako dobre vesti...naime Schmier je na zvanicnom forumu objavio da mu u Peruu prete atentatnom neki elitni teroristicki kurchevi... ---------- Name: Ricardo Cheput Email: [email protected] Land: Peru -------------------- ALERT! with the show in Peru, the Elite Terrorist Movement have a secret plan for kill Schmier, alert!!! --------------------- Mozda je zajebancija,mozda i nije...ipak bend je odlucio da odrzi taj koncert...kazu da je obezbedjenje ojacano i da se ovaj samo zajebava...koncert je dovece tako da nadajmo se da nikakvo sranje nece da se desi... Quote
StarbreakeR Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Bre da...ali se usrali ljudi na forumu...neki tip iz perua zvao sve moguce ljude koje zna...na kraju su resili da ga odrze... ...Al znas kakve sve budale ima...neki American Neothrash fan koji ne voli Thrash kupi u "obecanoj zemlji" pistoljce... Ja ipak rekoh da nosi pancir...al me niko ne slusa Quote
Amnesia Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 E, aj preporucite neke dobre Destruction pesme ili albume, dao mi drug njihov mp3 a ja jedino cuo za Bestial Invasion Quote
StarbreakeR Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Eternal Devastation,Alive Devastation,The Antichrist - Abumi Mad Butcher,Ravenous Beast,Curse the Gods,Thrash 'till Death,The Butcher Strikes Back - Pesme Quote
Џрк Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Ovi stvarno oce ponovo da dodju, samo ne znamo ko ce ih dovede :)hahhaha. SAlim se mozda ih ponovo i dovedemo na sledecoj turneji, sada samo mala sala skc-a i to je to . Meni je bio jebeno dobar koncert kao sto sam i rekao . Ma odlican 'cert, ali nekako mi Slayer bio bolji... Urose picko prodana icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif sto naravno ne znaci da ne treba ponovo da se dovedu Quote
Angelystor Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 According to a posting on DESTRUCTION's official web site, the German thrashers' April 15 concert in Quito, Ecuador ended in total chaos after the local promoter lost control of the 2,000 fans that wanted to attend the gig in a venue that could only accommodate half of them and that didn't have a working lighting system. "The band wanted to postpone the concert to the next day, but the local promoter had absolutely NO control of the show and audience," the posting reads. "The band is really sorry and mad as hell about this disorder! As a [security precaution], the show was delayed, which led to a destruction of the venue by pissed off fans!" Quote
WoI Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 hahah jebeno mi nismo mogli salu da napunimo a kod njih je bilo cak i prenatrpano Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Da...zajebana situacija...organizator je hteo da im izda zabranu za napustanje zemlje dok ne preuzmu odgovornost... Quote
WoI Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 sad sam skinuo neki bootleg Live In Montreal 1985 Em sto se nista ne cuje em sto bubnjar u nekim pesmama lupa non sotp isti ritam kroz celu pesmu tipa U Mad Buthceru Cak se ni ne zaustavi akd treba Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Pa dobro...mlad je bio i neiskusan...budimo tolerantni... Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Sve u svemu ovo ce dugo biti neprevazidjena pesma : Inace da pokrenem temu koje albume najcesce slusate : Prve,NeoDestruction ili Post-Reunion? Quote
Angelystor Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 IMHO to im je jedna od najdosadnijih pesama josh od okupljanja a smot je presmeshan.. Quote
WoI Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 majke mi meni se ta pesma skoro uopste ne svidja Soul Collector ju je zajebo jedno milion svetlostni godina Najradije brate stari Destruction,ali najvise live album iz 2003 Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Meni pesma nikako da dosadi Ja u zadnje vreme najvise slusam Eternal Devastation i Metal Discharge...i naravno Live Devastation... Quote
Guest Daemonium Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Slusam najvise albumi iz prve ere,ove nove ne slusam nesto preterano,na svakom je po 3-4 killer pesme,a ostalo su mi fillericne,ali ipak sve u svemu OK su to albumi. Quote
Angelystor Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 ali najvise live album iz 2003 Zvuk tu jebe keve Quote
Guest Daemonium Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 A sta velite na Live Without Sense?Zvuk je tu slabiji,ali ima smeka kolko volis...Mislim,stari Destruction,sta reci? A tek setlista,mmmmmmmm.... Quote
Angelystor Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Dobar je i to live. Nemachki speed/thrash iz 80tih captured live..a zvuk je imho podosta dobar. Quote
Recommended Posts