Џрк Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Imam i ja taj bootleg, ali ne prodajem, samo razmenjujem. Necu da zaradjujem na piratima Quote
StarbreakeR Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Isto...ako nekome treba PP je tu... Quote
WoI Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Komso imam ja taj video snimak Ako ti treba samo javi Inace jedva cekam da cujem ove nove/stare pesme Quote
Grobodan Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Ovaj album ce da pojebe kevu,stare pesme stvarno produkcija malo kvari,ovo ce da bidne prava pesnica u facu i izdanje koje ce kod mene da se vrti na maksimalnom volumenu Quote
Џрк Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Mislis?...ja ipak ne mislim, jer se prosto oseti kad neki bend unese celog sebe u snimanje a to sada nece da bude slucaj, samo ce se potruditi da odsviraju sto bolje, nema te vatre vise u njima sto je i realno, imaju ljudi oko 40 leta... Quote
RNA Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Sto opet ne znaci da nece cele sebe uneti u te snimke. ipak ce se potruditi (nadam se) da ne oskvrnave uspomenu na originale, a da donesu nesto novo, barem produkcijski. Quote
lemmy sixx Posted November 9, 2006 Author Report Posted November 9, 2006 Ovo ce sigurno biti mnogo dobro... Quote
StarbreakeR Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Yeah...a tek turneja koja to prati Quote
Angelystor Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Znachi jedva chekam da chujem ovo...Curse The Godz!!!! Quote
StarbreakeR Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Izaci ce ovo cudo i na Vinylu!!! A tek da vidite kakva se tek set lista sprema... Cracked Brain, bre! Quote
RNA Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Pa, kad su do sada sve albume radili na vinilu, ne vidim zasto ne bi i ovaj, kad je to i svojevrstan best of. Quote
StarbreakeR Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 'bem li ga...a izlazi i Inventor na regularnom Vinylu...a ovo cudo ce da izadje na crnom i crvenom vynilu...stagod to znacilo... Quote
RNA Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 "Inventor Of Evil" ne izlazi, odavno je izasao kao picture disk, Karlo ga kupio u Nemackoj. Kako sta znaci na crvenom i crnom? Pa jedan tiraz ce biti na obicnom crnom vinilu, a drugi na crvenom. Quote
StarbreakeR Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Brate samo prenosim ono sto citam... Quote
RNA Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 A ja ti objasnjavam sta je to, posto si se pitao. Da ne pomislis slucajno da ce biti pola crven, a pola crn vinil. Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 A ja ti objasnjavam sta je to, posto si se pitao. Da ne pomislis slucajno da ce biti pola crven, a pola crn vinil. Dobro, pa nisam toliko zatupljen Quote
RNA Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Dobro, sta znam. Nije da nisu pravili takve zajebancije, npr. Toxic Holocaust "Hell On Earth" specijalno izdanje gde je vinil podeljen na cetvrtine koje su zute i providne. Quote
lemmy sixx Posted November 27, 2006 Author Report Posted November 27, 2006 Ma jebes crne,crvene,zute,oranz,purpurne i ko zna kakve sve vinile...mp3 je neopipivljiv ali lako nabavljiv. Quote
Grobodan Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 http://www.myspace.com/candlelightrecordsusa ima Mad Butcher,nova varzija Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Sad ce Bosko da poludi Nece, ali mi je neshvatljiv takav stav. Kakv ej to sad novi 'Mad Butcher'? Ne mogu da cekam da mi se otvori cela njihova myspace strana. Quote
Angelystor Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 ima na zvanicnom sajtu Destructiona da se skinu klipovi 3-4 pesme od po minut, ukljucujuci i novu pesmu...zvuci ocekivano, da se tako izrazim heh..Mad Butcher nisam cuo.. Quote
Grobodan Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Nece, ali mi je neshvatljiv takav stav. Kakv ej to sad novi 'Mad Butcher'? Ne mogu da cekam da mi se otvori cela njihova myspace strana. I meni isto,naravno. Pa novi,sa Thrash anthems...I mene dialup zeza,moracu da sacekam na album. Quote
Recommended Posts