Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj album ce da pojebe kevu,stare pesme stvarno produkcija malo kvari,ovo ce da bidne prava pesnica u facu i izdanje koje ce kod mene da se vrti na maksimalnom volumenu :rockdevil:

Posted

Mislis?...ja ipak ne mislim, jer se prosto oseti kad neki bend unese celog sebe u snimanje a to sada nece da bude slucaj, samo ce se potruditi da odsviraju sto bolje, nema te vatre vise u njima sto je i realno, imaju ljudi oko 40 leta...

Posted

Sto opet ne znaci da nece cele sebe uneti u te snimke. ipak ce se potruditi (nadam se) da ne oskvrnave uspomenu na originale, a da donesu nesto novo, barem produkcijski.

• 3 weeks later...
Posted

"Inventor Of Evil" ne izlazi, odavno je izasao kao picture disk, Karlo ga kupio u Nemackoj.

Kako sta znaci na crvenom i crnom? Pa jedan tiraz ce biti na obicnom crnom vinilu, a drugi na crvenom.

Posted

A ja ti objasnjavam sta je to, posto si se pitao. Da ne pomislis slucajno da ce biti pola crven, a pola crn vinil.

Posted

Dobro, sta znam. Nije da nisu pravili takve zajebancije, npr. Toxic Holocaust "Hell On Earth" specijalno izdanje gde je vinil podeljen na cetvrtine koje su zute i providne.

• 4 weeks later...
Posted

Sad ce Bosko da poludi :)

Nece, ali mi je neshvatljiv takav stav.

Kakv ej to sad novi 'Mad Butcher'? Ne mogu da cekam da mi se otvori cela njihova myspace strana.

Posted

Nece, ali mi je neshvatljiv takav stav.

Kakv ej to sad novi 'Mad Butcher'? Ne mogu da cekam da mi se otvori cela njihova myspace strana.

I meni isto,naravno.

Pa novi,sa Thrash anthems...I mene dialup zeza,moracu da sacekam na album.