ba+a. Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Kakva je ovo glupost od albuma ? Chuo sam ovaj novi mad butcher i shta? Isto je kao pre samo sa nabudzenom produkcijom,otimachina para. Quote
WoI Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 inace bato set lista tog albuma sto si skinuo sa kerazija je losa evo prave set liste 01: Bestial Invasion 02: Profanity 03: Release From Agony 04: Mad Butcher 05: Reject Emotions 06: Death Trap 07: Cracked Brain 08: Life Without Sense 09: Total Desaster 10: Deposition (your Heads Will Roll) 11: Invicible Force 12: Sign Of Fear 13: Tormentor 14: Unconscious Ruins 15: Curse The Gods e da album je nikad gori i ubedljivo ce biti najveci promasaj ne u njihovoj karijeri nego jebene 2007 znaci koja smaracina od pesama Quote
Џрк Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Kakva je ovo glupost od albuma ? Chuo sam ovaj novi mad butcher i shta? Isto je kao pre samo sa nabudzenom produkcijom,otimachina para. :) Quote
RNA Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Ja generalno nisam za preradjivanje starih pesama u bilo kom fazonu. Takve kakve su bile treba i da ostanu, zato sto su svedoci jednog vremena i faze benda (bas ono sto sam pisao na temi Atlantide). Quote
Valkyrie Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Nisam sigurna želim li ovo da čujem. Ne verujem da će (muzički) biti promašaj jer su same pesme fantastične, ali mislim da će mi bilo kakva promena u odnosu na prve studijske verzije smetati. Pesme su savršene takve kakve su BILE, ako je samo produkcija bolja možda mi se i svidi. Kada će biti u prodavnicama? Nije mi ovo za slušanje sa mp3. Quote
WoI Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 ma bre jes ti normalna da dajes pare za ovakvo govance od albuma evo tipa sad cu vam kazem total desaster original je meni prosecno/na granici sa sranjem total desaster 2000 je moja omiljena destructionova pesma a novi total deaster je toliko lose odradjen bez ikakve energije kao i sve pesme na albumu Quote
StarbreakeR Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 E jebi ga...ja sam od te pesme najvise ocekivao... Quote
Angelystor Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Ovo sto je WOIce napisao za Total Desaster potpisujem svakom mogucom olovkom u kuci. Jebote, pa oni su usporili pesmu!!!!! A isto se moze reci i za Curse The Gods. IMHO jedna od najboljih thrash metal pesama ikada..totalno ruinirana, bez imalo ballsa, i oni heavy kao dabar prelazi su sada nekako..izgubljeni..ne mogu da objasnim sta su to oni uradili sa pesmama bre pa albuma zvuci ovako..bedno? Nove pesme nista specijalno..kao po obichaju... Chak i Mad Butcher zvuci kao da je imao vrlo los dan.. Quote
Џрк Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Mislis?...ja ipak ne mislim, jer se prosto oseti kad neki bend unese celog sebe u snimanje a to sada nece da bude slucaj, samo ce se potruditi da odsviraju sto bolje, nema te vatre vise u njima sto je i realno, imaju ljudi oko 40 leta... Jbg, mrzim da kazem ali nazalost, izgleda da sam bio u pravu Quote
WoI Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 mad butcher da ne pricamo kolko je los znaci taj legendarni rif na gitari...tako upropasten tragedija Quote
StarbreakeR Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Ako je stvarno toliko ocajno, nadam se da nece da ih tako sviraju i uzivo...to bi bio veliki bedak... Quote
Valkyrie Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Ah... jebiga. Nisam očekivala da uspore - samo kao fancy produkcija ali ista suština i približno ista duša. Matore valjda pa da ne zamaraju prste X( Quote
ΣΟΚΙ Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 mad butcher da ne pricamo kolko je los znaci taj legendarni rif na gitari...tako upropasten tragedija ok ima da sviramo tu emo verziju te pesme...sad cu ja da skinem taj govnavi album da se smejem malo...ili da placem..blah... Quote
RNA Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Ah... jebiga. Nisam očekivala da uspore - samo kao fancy produkcija ali ista suština i približno ista duša. Matore valjda pa da ne zamaraju prste X( I ja sam ocekivao to isto, pre svega zbog pomenutog slucaja 'Total Desaster' i 'Total Desaster 2000'. Quote
WoI Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 ok ima da sviramo tu emo verziju te pesme...sad cu ja da skinem taj govnavi album da se smejem malo...ili da placem..blah... sviramo original verziju za sve pare Quote
Wild Child Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 nije rec o tome da je taj fantasticni riff upropascen produkcijom novom,samo smo mi navikli na onaj sirovi koljacki ai ja vise volim onaj stari Quote
Karlo SE Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Sta da vam kazem, negde ovakva produkcija lezi do jaja, negde je skroz zasrala, jedino sigurno je da je bubanj odsviran mnogo bolje nego na originalnim pesmama, jebem li ga, volim ja nadrkanu produkciju i uklapa im se, sta znam, nije ona toliki problem, po meni je najveci problem i najvise mi se ne svidja sto su usporili pesme, na zalost to mnogi stari bendovi danas rade uzivo(ko je bio na Exodusu zna o cemu pricam(bilo je do jaja, ali malko sporije)), Megadeth totalno zasrao Rattlehead, a Destruction je to uradio na albumu... jebi ga, zato ce Slayer uvek ostati najveci. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Ja bih rekao zato ce Slayer ostati Slayer :)ahhahaha. Quote
Karlo SE Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 auuu, kako Curse the Gods zvuci jadno, joj bre... tak sam sad stigao do nje, a ona mi je od omiljenijih pesama... uzas... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Ne seri ??!?!?? Onda necu ni da slusam ovaj best ov nazovi ga . Quote
Karlo SE Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 (edited) Ma nemoj, a u kurac, ja sam se vec otrovao, ili slusaj ali bez Curse the Gods, stvarno je sranje, mnogo sporije. Imam ja resenje za nas koji vise volimo kako zvuci Destruction sa Markom na bubnju, lepo uzmete "alive devastation" iz 2002. i resen problem. Edited January 8, 2007 by Rizzen Quote
RNA Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Zasto ne? Treba to uraditi bar informativno, a tu su i 2 nove pesme. Ne znam samo sta mi je bolje (ili gore): izdati klasican best of (sto je ocigledno bila provbitna namera izdavacke kuce, ali mislim da nemaju prava na obajvljivanje onih starih snimaka) iliprckati po istoriji i prepravljati nesto sto se vec pokazalo kao klasika? Quote
DragonHeart Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Predgrupa Destruction-u na turneji u januaru i februaru ce biti INTO ETERNITY!!! Quote
Recommended Posts