RNA Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 "Inventor Of Evil" je od svih albuma koje su izdali po povratku na scenu najdosadniji. Bilo koji od prethodna 3 mi je bolji, posebno "The Antichrist". Quote
lemmy sixx Posted January 14, 2007 Author Report Posted January 14, 2007 Ne slazem se.Meni je to njihov najbolji album od povratka.Ima stvarno pregrst odlicnih pesama.Odlican album. Quote
RNA Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 (edited) Mene je smorio nikad gore. "Metal Discharge" je imao 3 odlicne pesme, "The Antichrist" malo vise, "All Hell Breaks Loose" 6-7. "Inventor Of Evil" nije imao nijednu koja bi mi pomerila guzicu. Ceo album je fino usukan u osrednjosti. Edited January 14, 2007 by RNA Quote
lemmy sixx Posted January 14, 2007 Author Report Posted January 14, 2007 Meni su recimo "Soul Collector","Defiance Will Remain","Alliance Of Hellhoundz","No Mans Land","Dealer Of Hostility" i "The Calm Before The Storm" poprilicno pomerile guzicu.Meni se album jako svidja,stvarno je odlican. Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Druga i treca koje si naveo i nekako, mada mi je treca pretrpana razlicitim vokalima da bi mogla imati dovoljno jak efekat. Ove ostale onako, stvarno prosek proseka. Quote
lemmy sixx Posted January 15, 2007 Author Report Posted January 15, 2007 Meni je takav "Metal Discharge"...tri odlicne pesme ("The Ravenous Beast","Metal Discharge" i "Desecrators Of The New Age") i ostalo suvi prosek... Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Tako je, slazem se. I to su tacno rasporedili pesmu da sto se vise blizis kraju, one su sve dosadnije. Ali, "Inventor", po meni, nema ni te tri pesme. Cak i one koje si naveo nisu ni izbliza toliko dobre kao ove tri. Quote
lemmy sixx Posted January 15, 2007 Author Report Posted January 15, 2007 Eto,ukusi se razlikuju.Meni su sve te pesme odlicne,e sada jebiga da li su bolje od ove tri ("Soul Collector" i "Defiance Will Remain" su definitivno bolje ) zavisi od ukusa.U globalu,po meni je "Inventor Of Evil" kompletniji album od "Metal Discharge" pa i od "The Antichrist" (iako je i ovaj mamojebacki).I bolji. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Vama ovo sranje ?! Pa da li ste vi ljudi normalni ?!? Citajuci vase komentare mislio sam da je ovo govno neopevano kad ono cepanje za medalju ! Do duse ima sranje nekih pesama ,ali Total Desaster, Tormentor,LAst Judgemnt i ostali kultovi prebivaju !!! Cak mi je recimo T.Desaster bolji od svih prethodnih verzija . Meni ovaj materijal ubija ne znam sta da vam kazem sem toga . Long Live destruction !!! Quote
WoI Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 ne znam meni ovo nema nikakvu energiju vise Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Meni je ovo izuvanje za sve pare !!! Recimo Curse The Gods mi je bolji od onoga sto su snimili pre par godina, za Total Desaster da ne priam, vratili su cak i kultni intro ! Quote
RNA Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Meni su emocije jos uvek poprilicno podeljene, ali sasvim sigurno nije toliko lose koliko ste svi pricali. Quote
Жвакић Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Frubi, da li pricas o Thrash anthems-u? Ja jos uvek nesam dogurao do njega. Ali, laganica, stici cu. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Da o thrash anthemsu ! Jebanje mame !!! Koliko mi je ovo leglo neverovatno, odavno nisam neki album toliko puta preslusavao . Koliko mi je drago sto su vratili i krs d gadz i total dizaster na staro! Nema vise onih budjavih intro-a na pocetku. Old skul madafaka ! Quote
RNA Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Ja nemam pojma o cemu pricas, ali dobro zvuce, a to je jedino bitno. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Pa na all hells break lose su ubacili drugaciji intro na total desaster od onog starog, i taj nije za kurac. Curse the gods su takodje promenili , a sada su vratili ovaj stari . Quote
Grobodan Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 stvarno ste presrali sa pljuvanjem,ocekivao sam bogzna kakvo sranje,kad ono - sasvim solidna prerada,mozda su Total Desaster i Mad Butcher malo usporene,ali zato,recimo,Death trap,Invincible force i Release from agony jebu kevu kako zvuce.Nove pesme nisu nista narocito,though.Sve u svemu - dobar album. Quote
StarbreakeR Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Oho...2 pozitivna komentara...vratila mi se zelja da cujem ovo... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Sto ti se vratila zelja ?! Ne razumem sta tacno fali pesmama?! Ne znam da li da se usudim i da kazem da mi se mozda i vise svidjaju nego orginali. Mnogo bolje je Mike odsvirao gitare ! Quote
Grobodan Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 ne moze meni nijedan prerada biti bolja od originala,jebiga,ali nema,ovo treba da se poslusa Quote
RNA Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Ako ej samo do svirke, sve je mnogo bolje odsvirano, o produkciji da ne pricamo. E, sad, samo ostaje ona mala jebena stvarcica koja se zove 'kultni originali' (koliko god oni lose zvucali). Ako se taj mali faktor prevazidje, onda nema problema. Quote
Grobodan Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 otprilike smo isto rekli istovremeno Quote
RNA Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Zapravo, jedino sto meni smeta ovde je sto su sve te pesme u originalima imale razlicit zvuk i razlicitu produkciju, a ovde ih slusam sa identicnom produkcijom. Malo bezveze zvuci... Quote
Recommended Posts