DragonHeart Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Otvarajte zvanicni sajt za fest, jer odose sve teme u spam Quote
WIZARD OF GORE Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Jok, izdrkao sam ga IMMOLATION !!! a ja ga izdrk'o kad mi Grob™ poslao poruku A sta ako ste ovime izmalerisali njihov dolazak ?!)) Samo strpljenje narode ! Torente: gledasmo fleshless na hellhammeru, bojim se da nece imati mesta za sve bendove i sad smo ga preterali... ) A koliko bendova ce biti? Koliko dana? Samo jedan? PS Pise se Torrente™ Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 (edited) Sajt sledece nedelje valjda )), bice 2 dana itd. Sam polako , nigde nam se ne zuri ... nego sada kada ovi indijanci dest. objavili pritiskaju nas sa svih strana , nismo jos ni planirali da pokrenemo celu pricu . PS> A i necemo da objavljujemo dok nemamo bar potpisane ugovore sa 4.benda . Edited October 13, 2007 by Frubi666 Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 http://www.destruction.de/phpBB2/viewtopic...2d9f9ef5fd061f5 aj da pokazemo malo entuzijazma :)hahhahhaahhahaa Quote
Tower... Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Počeo sam da slušam ovaj bend sa Infernal Overkill, i mogu reći da je do jaja, najbolje što sam ikad čuo od Evropljana. NEUPOREDIVO bolje od Sodoma, a dosta bolje od Kreatora, a pre svega originalnije. Favoriti su mi Death Trap i The Ritual... Jedina zamerka mi je mnogo grešaka u sviranju na snimku... :/ Quote
Angelystor Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 (edited) Preslushao sam i taj i ostale albume (sas Schmierom) zilion puta i nikada mi te "greshke u sviranju" nisu smetale da uzivam u tim delima, posebno remek-delima iz 80tih...verovatno zato sto ih ja i ne chujem neshto Edited December 5, 2007 by Angelystor Quote
Tower... Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Preslushao sam i taj i ostale albume (sas Schmierom) zilion puta i nikada mi te "greshke u sviranju" nisu smetale da uzivam u tim delima, posebno remek-delima iz 80tih...verovatno zato sto ih ja i ne chujem neshto Jbg, meni ponekad baš smetaju, najviše na bubnjevima... Do jaja je i ovaj Bestial Invasion, jedino što se kroz pesmu vrte dva riffa... Al' ipak je vrh... Quote
ba+a. Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ta pesma je bash i zato genijalna, ima 3 riffa a izuva. Poslushaj ti na pr. poslednji album od kreatora ''enemy of god'' pa ponovi to shto si rekao za kreator Quote
Jabba the Hutt Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Destruction je sa tim prvim albumima objasnio neke stvari. Ne treba ti ne znam kakav aranzman da bi napravio dobru pesmu, samo roknes 2 rifa koji voze da se vrte u krug i to je to Speed Metal! Quote
_powerslave_ Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Bestial Invasion je izvrsna pesma i spada u sam vrh thrash metala. Quote
Tower... Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ta pesma je bash i zato genijalna, ima 3 riffa a izuva. Poslushaj ti na pr. poslednji album od kreatora ''enemy of god'' pa ponovi to shto si rekao za kreator Pa, dobro, jeste, do jaja je 'sma... Ipak, mislim da bi trebalo ubaciti po koju promenicu, ali je do jaja i ovako... A, to za Kreator... Ljudi nikako ne razumeju. Ja NE SLUŠAM ništa što je izašlo posle 1990. godine. To za mene jednostavno ne postoji. Tako da, ako je Kreator napredovao posle toga, to mene ne interesuje, ono iz osamdesetih je ništa posebno, po mom mišljenju čak loše, a neuporedivo lošije od npr. Destrucitona... Quote
Agent Orange Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Ti jednostavni i prosti rifovi su upravo ono sto ja volim kod Destrukcije, te to, nema dalje...Prosto ali jebitacno.... Quote
ba+a. Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Pa, dobro, jeste, do jaja je 'sma... Ipak, mislim da bi trebalo ubaciti po koju promenicu, ali je do jaja i ovako... A, to za Kreator... Ljudi nikako ne razumeju. Ja NE SLUŠAM ništa što je izašlo posle 1990. godine. To za mene jednostavno ne postoji. Tako da, ako je Kreator napredovao posle toga, to mene ne interesuje, ono iz osamdesetih je ništa posebno, po mom mišljenju čak loše, a neuporedivo lošije od npr. Destrucitona... Pa dobro, to shto si ogranichen (na taj period) je tvoj problem. U to vreme su oba benda vrtela po 2,3 riffa tako da ne znam kako ti je destruction neuporedivo bolji xD. Volim i ja destruction, da se razumemo, bio sam 2005. na certu i bilo je previshe do jaja xD . Ako ne slushash nishta posle 90 preslushaj onda od kreatora Extreme Aggression i Coma Of Souls. Quote
Tower... Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Pa dobro, to shto si ogranichen (na taj period) je tvoj problem. U to vreme su oba benda vrtela po 2,3 riffa tako da ne znam kako ti je destruction neuporedivo bolji xD. Volim i ja destruction, da se razumemo, bio sam 2005. na certu i bilo je previshe do jaja xD . Ako ne slushash nishta posle 90 preslushaj onda od kreatora Extreme Aggression i Coma Of Souls. Pa, jednostavno. Tri riffa koje je Destruction vrteo su bili bolji od tri riffa koje je Kreator vrteo... Preslušaću. Quote
Guest Kriki Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Danas je Shmier-u iz Destruction-a rodjendan, pa ako neka ima mypsace nalog, neka skokne na http://www.myspace.com/realschmier pa neka pozeli ovom ciki nesto lepo.... Quote
Morphy Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Pa, jednostavno. Tri riffa koje je Destruction vrteo su bili bolji od tri riffa koje je Kreator vrteo... Preslušaću. Nemoj preslusavati,koji ce ti to kurac? Quote
ZmYchE Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Naleteh na linkove, pa kome treba: Destruction - discography Quote
lemmy sixx Posted December 25, 2007 Author Report Posted December 25, 2007 A, to za Kreator... Ljudi nikako ne razumeju. Ja NE SLUŠAM ništa što je izašlo posle 1990. godine. To za mene jednostavno ne postoji. Uuu,pa ti si opasan metalac.Stvarno si zajeban.Za tebe nista posle 80-ih ne postoji.Imas srece sto tako ne razmisljaju tvoji roditelji,jer onda ne bi postojao ni ti. Quote
Tower... Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Uuu,pa ti si opasan metalac.Stvarno si zajeban.Za tebe nista posle 80-ih ne postoji.Imas srece sto tako ne razmisljaju tvoji roditelji,jer onda ne bi postojao ni ti. Ne, ne, ne! Ja nisam rekao da slušam METAL iz osamdesetih. Ja slušam sve i svašta iz pomenutih godina. A, inače ja sam začet 1989, a rođen 1990. Quote
Jabba the Hutt Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Jer slusas i onaj gej elektro pop iz osamdesetih? I Majkla Dzeksona? Nemoj da me shvatis pogresno, ali tvoj stav mi je malo tupav, postoji tona dobre muzike iz doba pre a bogami i posle osamdesetih. Slazem se da je to definitivno bila zlatna era, ali postoji mnogo kvalitetnih stvari i van nje... Quote
_powerslave_ Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Glupost... aj da imash 30 godina pa i nekako, al ti si 90'... chudno stvarno... Quote
Recommended Posts