Drogarito Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 (edited) Ovo sam malo pre video na metal arhivama. In the early 90's Flemming Ronsdorf (Artillery) was asked to join Destruction as new vocalist. He rehearsed with the band, but didn't join because the label didn't want to send him money in advance before the upcoming tour (according to Ronsdorf). Edited May 10, 2010 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 11, 2010 Author Report Share Posted May 11, 2010 Eto, proslo je godinu dana od onog "koncerta"... Od tada nisam pustio destraksn niti cu. Odrasti jebote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Fakat, nije ti zbario nekog od rodbine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Odrasti jebote. Cuj ovog. Jesi ti isao na taj koncert mozda pa se ispalio? To sto Schmier-a zabole za fanove, tako i mene zabole za njega i njegov bend. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Onda slusaj Cracked Brain. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Drogarito, jesi ti odrastao od tada pa ti je sada Destruction opet cool? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Boli me kurac za Schmiera,ja sam tu zbog muzike Release from agony i Cracked brain ne mogu da dosade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 11, 2010 Author Report Share Posted May 11, 2010 Jesi ti isao na taj koncert mozda pa se ispalio? To sto Schmier-a zabole za fanove, tako i mene zabole za njega i njegov bend. Pa ako te zabole za njega i njegov bend,sto si im onda pre par dana slao poruke i cimao se?Vamo kao neces da slusas muziku,a cimas ih preko neta.Ala su ti principi,ubilo se. Ja nisam isao na taj koncert,ali se secam jednog drugog koncerta koji su vama "fanovima" svirali za dzabe,ali se toga ocigledno niko vise ne seca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 (edited) Pa ako te zabole za njega i njegov bend,sto si im onda pre par dana slao poruke i cimao se?Vamo kao neces da slusas muziku,a cimas ih preko neta.Ala su ti principi,ubilo se. Ja nisam isao na taj koncert,ali se secam jednog drugog koncerta koji su vama "fanovima" svirali za dzabe,ali se toga ocigledno niko vise ne seca. A ne ne ne Mozes misliti cimao se? Poslao sam Marc-u poruku, jer je on izasao iz benda skoro i mislio sam da ce reci nesto pametno, ali nije. Znas ono poslednja sansa? I nisu oni jedini to vece svirali za dzaba. To sto su uradili da bi dobili pare nazad, je krajnji pederluk. Moze se ovde jos razglabati... Anyway, I'm out of this. Videcemo sta cu za godinu dana misliti? I evo da stavim onaj Gojkov post od tada: "Vama "objektivnima": Ako mu je bila prpa za Legacy festival, zašto onda nije tražio da mu se pare isplate za taj cert PRE nego što se bukira novi?! Da li vama zaista zvuči logično da bend dođe u BG da bi tek onda tražio pare za nastup od pre godinu dana? Zašto je ON kontaktirao Legacy da bukira koncert? Zašto nije sačekao 21h? Zašto neće da raspravlja o tome na svom forumu? Sve što je Frubi rekao ima logike, a ovi su došli samo da uzmu svoje pare, i to preko leđa par stotina fanova. Sramno. " Edited May 12, 2010 by Morphy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 12, 2010 Author Report Share Posted May 12, 2010 Sramno je doci da uzmes SVOJE pare?E moji drugari tatatatirci,vi ocigledno u zivotu niste morali placati racune. Generalno,Schmier jeste ispao pizda prema fanovima (onima koji su putovali na koncert par sati,morali se cimati oko prevoza,spickali pare za kurcevo zdravlje,a ne ovima iz bg'a koji su posle certa otisli kuci za 10 minuta),ali reci da je sramno sto zele SVOJE pare koje su itekako zaradili,je detinjasto.Generalno,ceo taj stav prema muzicarima je detinjast.Pizde su ako traze pare.Nisu pizde,to im je posao.Nije vam dosta sto kradete i za dzabe slusate njihove albume,nego jos hocete da vam sviraju za kurcevo zdravlje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Niko ne prica o tome da oni treba da sviraju za dzabe,ali ispali su govna i to ona govna retka,proliv od ljudi,pedercine i majmuni,mogli su da traze pare za koncert pre tog od onoga kojim duguje tj Frubija a ne da SVOJE pare koje su posteno zaradili ruku na srce uzmu tako sto ce da izjebu ljude,organizatora...to samo govori o njima kakva su govna kao ljudi tj nule od muzicara,obicni tezgarosi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Najsmesnije je sto je na myspace-u i sajtu datum za SVIRKU bio upisan,sto dokazuje da je u pitanju bila navlakusa da dobiju svoj novac,bili su svesni toga sta rade,a ti fazoni dosli smo samo po pare i tako to...hteli su ovako da ispadne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 ma.. schmier je kretencina, to nam je vrlo dobro demonstrirao, nije mogao na bolji nacin to da uradi.. ali infernal overkill i dalje ostaje moj omiljeni thrash album i otisao bih i na koncert posto nikad ne idem zbog muzicara na koncerte nego zbog muzike i druzenja. sto se bubnjara tice, mogli bi da zovnu nazad svena, cini mi se da je bez benda trenutno i ima bolji vokal od schmier-a http://www.youtube.com/watch?v=BLwT4pyqqgE a sto se produkcije tice mogli bi da urade produkciju kakvu je ujka tomo uradio na the final sign of evil, kakva je to albumcina, cesto ga obrcem.. nazalost sumnjam da ce to uraditi.. kenja mi se plastika od ovih poslednjih destruction albuma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Destrukcija ponovo na Nuclear Blastu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 http://www.kaliakrarockfest.com/programa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 dođe mi da plačem kad vidim da ti bugari za mjesec dana imaju više thrash koncerata nego mi što smo za 5 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Isao bih na ovaj fest,ali samo je put 100 evra :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 ma kako to, 50E je balkan flexipass. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) Pitao sam lika koji je organizovao Big four. Btw http://en.wikipedia.org/wiki/Kavarna Edited June 24, 2010 by Drogarito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 čudno, ja bih uglavnom pitao ljude koji se bave transportom, zeleznice, autoprevoznike i sl, ali hajd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) http://www.kaliakrarockfest.com/programa 'bem ti zivot... kreator, sodom i destruction isti dan a dan posle i accept.. mada tako dobro stojim finansijski da mozda ne bih mogao da odem na ovo ni u slucaju da se ovo odrzava kod nas.. Edited June 24, 2010 by kiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 24, 2010 Author Report Share Posted June 24, 2010 http://www.kaliakrarockfest.com/programa Svi zajedno pa jos na kvadrat,nisu ni do kolena polovini onoga od prekjuce. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 ne vidim poentu poređenja uopšte. po čemu im nisu do koljena? možda po broju prodatih karata.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) USA>Germany Edited June 24, 2010 by Drogarito 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts