lemmy sixx Posted November 29, 2003 Author Report Posted November 29, 2003 I ja imam ta dva zajedno,ali ih imam i odvojeno.Destructiona nikada dosta. A glede novog albuma,jos ga nisam cuo,ali ukoliko bude bio i priblizan "All hell breaks loose" ili remek delu "The antichrist"...onda ce to biti fenomenalno!!!Jedva cekam da ga cujem. Quote
lemmy sixx Posted November 29, 2003 Author Report Posted November 29, 2003 ma nisam ja kupio to....lemmy mi narezao mp3.....ali izgleda da nema svih pesama u tom folderu Sve pesme su u folderu,ali sam ih razdvojio po albumima.Momce,ne sumnjaj u mene. Quote
lemmy sixx Posted November 29, 2003 Author Report Posted November 29, 2003 ...trideseta ti se blizi a nisi dogurao dalje od Destruction i Exodus-a, idi pokrij se.... A ti imas 100 godina,pa se ponasas ko pubertetlija,a vec bi trebao i o smrti da razmisljas. a: Svi ste vi veliki balavci. a: Quote
Mr.Torture Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Ja sam gledao vise puta spot za Warriors Of The New Age (novi album, mislim) i ono je dobro. A, inace, imam Butchera - eternal D. i All Hell Breaks Loose i... treba tek da ih preslusam Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Imao sam tu srecu da nadjem original MEtal Discharge !!!!!!!! I mogu vam reci da nije losh naravno nikako nije kao B.Devastation ,Infernal Overkill ili M.Butcher ali je dobar.Produkcija je fenomenalna,pesme su dobre mislim rifovi samo kakve Schmier i Mike mogu da proizvedu ).Textovi su odlicni majke mi posebno Revenous Beast i Vandeta i 3.pesma neznam kako se tacno zove. Josh samo kada bih mogao da ih vidim u ovoj nasoj jebenoj zemlji.Nista zalim sto nisam isao u Sarajevo. Toliko. PS.Booklet je ODLICAN!!!! I obrada Metallice -WHiplash Quote
lemmy sixx Posted November 30, 2003 Author Report Posted November 30, 2003 Cekaj,cekaj...obrada "Whiplash" se nalazi na "The antichrist".Nemoj reci da su je stavili i na novi album? Quote
The Inquisitor Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Imao sam tu srecu da nadjem original MEtal Discharge !!!!!!!! I mogu vam reci da nije losh naravno nikako nije kao B.Devastation ,Infernal Overkill ili M.Butcher ali je dobar.Produkcija je fenomenalna,pesme su dobre mislim rifovi samo kakve Schmier i Mike mogu da proizvedu ).Textovi su odlicni majke mi posebno Revenous Beast i Vandeta i 3.pesma neznam kako se tacno zove.Josh samo kada bih mogao da ih vidim u ovoj nasoj jebenoj zemlji.Nista zalim sto nisam isao u Sarajevo. Toliko. PS.Booklet je ODLICAN!!!! I obrada Metallice -WHiplash Treca pesma se zove "Rippin' The Flesh Apart"(moja omiljena). Obradili su i Maidene "Killers" Quote
RNA Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Destruction obradili Maidene??? E, to treba čuti!!! Quote
DragonHeart Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 http://www.destruction.neotecc.net/wmv.php...MachineryOfLies (Live-WACKEN ) Quote
RNA Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Preslušao sam ceo album konačno i mogu reći da su prve dve pesme pravi razarači, ali ostale su mogli malo bolje da naprave. Sve u svemu, nije uopšte loš. Quote
lemmy sixx Posted December 4, 2003 Author Report Posted December 4, 2003 Preslušao sam ceo album konačno i mogu reći da su prve dve pesme pravi razarači, ali ostale su mogli malo bolje da naprave. Sve u svemu, nije uopšte loš. Pa uglavnom je tako na poslednjim Destruction ostvarenjima.Uzmimo za primer "The Antichrist" i "All hell breaks loose".Ali svejedno,krljanje do bola. Quote
RNA Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 (edited) Nisam siguran za download, jer se ne bavim time. Ja radije sačekam da mi original, ili bar promo, padne šaka, a onda ih maksimalno zlostavljam. Da, ista priča kao na prethodnim albumima, ali mogu bar da stave manje pesama i izbace one dosadnije. Edited April 13, 2004 by RNA Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 E ste culi da ce da zidaju dvd hmmm jedva cekam jes da nemam dvd player ali bice valjda neki divx . Incae zove se valjda 20years of Total Destruction ili tako nesto nisam siguran. Quote
Kai Hansen Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Po mom misljenju "najblazi"(koliko je to moguce reci )nemacki thrash metal bend.Za razliku od kolega zemljaka(mislim na Kreator i Sodom) koji su maltene svirali u pocetku black/thrash ovde je cisti thrash. "Infernal Overkill" je IMO njihov najoblji album,a preslusao sam ih inace sve iz PRVOBITNOG Schmier dela(znaci sve pre "Unsuccsesful Human-cannon ball" Vokal je odlican,odredjene pesme mogu da dosade sa vremena na vreme,a evo onih koj en verujem da ce mi dosaditi u narednoj deceniji:Mad BUtcher,Reject Emotions, Life Without Sense,Eternal Ban( ),Rippin' You Off Blind,Die, Death Trap,Tormentor,Bestial Invasion,Thrash Attack,BLack Death,RElease From Agony,Sign Of Fear i tako dalje i tako dalje..... A sada...."All Hells Break Loose" odamh se primecuje promena u zvuku koji je sada mnogo cistiji i kvalitetniji i to mi se najvise ne svidja kod voog albuma...jer ono sto je odlikovali i mene skoro najvise privuklo kod 'starih' izdanja je upravo ta "sirovost" koja se primecuje kod pesama!Ali dobro mogu s time da zivim....ali sa ovim VOKALOM!!! ne znam ali..sto ga vise i vise slusam vise me nervira(osim na pesmi "Final Curtain Falls" -obozavam refren :oops: ),vokal se bukvalno DERE! na vecini pesama. I na kraju pitanje....koje taj lik sto peva? i da li je pevao mozda na proslim izadnjima DES-a ? Skoro sam siguran da je odgovor na drugo potanje negativan ,ali sta znam.... Quote
Kai Hansen Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Novi album je odlican!!! DAo bih mu ocenu 9.3/10 a: I ovo je po mom misljenju najbolji destrov album od ponovnog "union-a" . Ova godina je thrasherski odlicno pocela...i Exodus i Destruction izdali su odlicne albume stvarno vredne pomena...sada cekamo :Megadeth,Kreator... : ) E, da na bonus disku imam i "Killers" obadu maidena, koja u ovom izvodjenju zvuci zanimljivije i brutalnije...Schmier ju je odlicno otpevao a: Quote
RNA Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 (edited) Onda znaš ko peva u sadašnjem Destructionu. Ja novom albumu ne bih dao toliku ocenu. Uostalom, dao sam mu 8/10 u recenziji u Rock Expressu. Album smara što se više bliži kraju, ali su prve dve pesme ZAKON!!!! Kao i "The Final Curtain". Edited April 13, 2004 by RNA Quote
Kai Hansen Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 hehe znam ko peva...A znaci ti si napisao onu recenziju ! ..ok nije lose..ali sta znam..mene ne smara toliko kraj albuma...'Historical FF' je dobra pesma..ali ok stvar ukusa... Prve 3 su ubedljivo najbolje na albumu(Discharge,Beast i Rippin) a: Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Ma "metal discharge" je mnooooooooooogo dobar album! I sve njihovo je mnooooooooooooogo dobro!Ja ne slusham trash ali su oni divni! Sad sam u fazonu da po ceo dan pushtam total desaster.Blago meni. Moji vec lude...! Jedino nisam odushevljena "them not me' chudom. Quote
RNA Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 To je zato što je "Them Not Me", kao i "Destruction" EP i "Least Successful Human Cannonball", urađen bez Šmira, bez ikakvog njegovog uticaja. Iako je i "Cracked Brain" bio bez njega, to je još najbolje što je ispalo u takvom odnosu snaga. A on je žario i palio sa Headhunter. Meni je "Parody Of Life" bolji od gotovo svih album Destructiona. Nikako da mi dosadi. Svaki put ga iznova i iznova vrtim. A zašto ne slušaš thrash? Ako ti se sviđa Destruction, svideće ti se i većina drugih bendova. Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Pa nemam bash neku priliku.Oko mene ili black,ili death,ili gothic,ili power,ili rock,ili punk=nema ljudi koji slushaju trash!Volim ja i slayer,ali to je klasika...za nabavljanje istog nisu mi potrebni prijatelji. Sad...ne znam u shta svrstavate iced earth...ali u principu to je to!Ali destruction mnooooooooooogo volim! Quote
vudun Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Iced Earth - New school of thrash metal. Quote
Grobodan Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Novi album je odlican!!! DAo bih mu ocenu 9.3/10 I ovo je po mom misljenju najbolji destrov album od ponovnog "union-a" . Ova godina je thrasherski odlicno pocela...i Exodus i Destruction izdali su odlicne albume stvarno vredne pomena...sada cekamo :Megadeth,Kreator... : ) E, da na bonus disku imam i "Killers" obadu maidena, koja u ovom izvodjenju zvuci zanimljivije i brutalnije...Schmier ju je odlicno otpevao Ma,Destruction ti je izasao prosle godine covece!!!! Quote
Recommended Posts