Max Butcher Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 Ta "budala" koja im je uradila omot je Gyula Havancsak... www.hjules.com Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 MA vidi se da nije njegova greska recimo on je meni bash simbolican recimo onaj thrist od tankarda a ovo su mu sigurno trazili da ima sve to Quote
Toki89 Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 thrash omot ko thrash omot ,ne mora da bude pikaso ,stave maskotu svoju ,svinjske glave, ekslpozije, tenkove, lobanje ,pentagrame...klise koji je najmanje bitan Quote
Сале Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Клише који је ЈАКО битан,поготову ако се ради о дистракшну. Quote
Angelystor Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 MA vidi se da nije njegova greska recimo on je meni bash simbolican recimo onaj thrist od tankarda a ovo su mu sigurno trazili da ima sve to Zajebana simbolika kod Tankarda Ne znam ko je rekao za ovog artista da je budala, ima par dobrih svari u portfoliju, tipa Scythe, Strato coveri, Digger coveri...u principu ovi za Destruction mu ispadaju najgori, ovaj poslednji vrhunac :] Quote
Talvi Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 "Spiritual Genocide" track listing: 01. Exordium 02. Cyanide 03. Spiritual Genocide 04. Renegades 05. City Of Doom 06. No Signs Of Repentance 07. To Dust You Will Decay 08. Legacy Of The Past (feat. Andreas "Gerre" Geremia, Thomas "Angelripper" Such) 09. Carnivore 10. Riot Squad 11. Under Violent Sledge Limited-Edition Digipack Bonus Tracks: 12. Princess Of The Night 13. Carnivore (feat. Harry Wilkens, Oliver Kaiser) Quote
Јарослав Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 Хаха, 'ладно обрадили Саксон. То се мора чути. Quote
Јарослав Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 Да, видех то, али некако ми нелогично да обрада стоји у сред обичне верзије албума. Пре ће бити да је то Дистракшн ствар са истим именом. Quote
Angelystor Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 You don't say? :] Naravno da to, nego mi glupo kada tako bendovi 'prisvoje' neki naziv poznatije pesme za sebe, posebno kad iz slicnog zanra. K'o kad bi, ne znam, Saxon na narednom albumu imao pesmu "Hallowed Be Thy Name". Quote
LetTheMetalFlow Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Uff bre , kako su moćni , uvek bili i ostali !! Quote
PajatheTrut Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Надам се да и овај албум неће бити "Толико обичан " Као његових неколико предходника! 1 Quote
HeLLsarma Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Nemoh tako,The Antichrist i Inventor Of Evil su krljacki albumi. 1 Quote
Сале Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Па осим антикрајста ,сви остали од `99 па на овамо,су ми сви једнолични и на исту фору. Нису лоши али нису ни нешто спектакуларно. Класичан дистракшн. Quote
PajatheTrut Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Не знам,ја кад сам први пут слушао дистракшн . Слушао сам Ол хел брејкс лус ,и мене је тај албум задивио , некако ми ни један други албум нема такву енергију. Можда нисам добро преслушао Антикрајст,ал ајд послушаћу опет пошто сви тврдите да је нај бољи. Али морам да приметим да тој једноликости албума,по мом мишљењу,нај више доприноси Шаблон на бубњевима (Ја га лично обожавам,али ми се чини да је прекоришћен),односно Drum pattern,мислим да се јасно може чути у Мед Бучеру и Тотал Дизастер. Или сам можда ја све то умислио? 2 Quote
Сале Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 @ бачерсаунд Погледај дно претходне странице 1 1 Quote
Demon Seed Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Д БАЧЕР !!! СТРАЈКС БЕК ДЕВАСТЕЈТИНГ ТРЕШ АТЕК Quote
Max Butcher Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 @ бачерсаунд Погледај дно претходне странице Pogled'o... Demo verzije pesama koje sam preslusao su mi OK, tako da cu sigurno kupiti sve formate novog albuma... Quote
LetTheMetalFlow Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Evo jedne sa albuma http://www.mediaboom.org/378232-destruction-cyanide-new-song-2012.html Quote
HeLLsarma Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Ok je,ali kao da je sa Day Of Reckoning. 1 Quote
PajatheTrut Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Evo jedne sa albuma http://www.mediaboom...-song-2012.html Ne mogu da se snadjem na ovom ruskom sajtu,jedva sam skinuo novi Najl,al se ne sećam kako. INteresuje me,ko to stavlja na ove sajtove,iz koje rupe dolaze sve te pesme,i kako ti dolaziš do ovoga? 1 Quote
VuČk0 Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Намести да ти Google преводи са руско на енглески Quote
LetTheMetalFlow Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Ne mogu da se snadjem na ovom ruskom sajtu,jedva sam skinuo novi Najl,al se ne sećam kako. INteresuje me,ko to stavlja na ove sajtove,iz koje rupe dolaze sve te pesme,i kako ti dolaziš do ovoga? Pa valjda Braća Rusi , čim je Ruski sajt , a kako dolaze do toga nemam pojma , snalaze se , i uspeva im , među prvima objave albume . Quote
Recommended Posts