lemmy sixx Posted September 23, 2014 Author Report Posted September 23, 2014 Ako se vec zovu Panzer i forsiraju to GERMAN metal machine,totalno je glupo sto su im tekstovi na engleskom. Quote
Vuk Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 IZ srbije su makar mogli busom da beze. Quote
lemmy sixx Posted December 12, 2014 Author Report Posted December 12, 2014 :haha: :haha: Koje ciganisanje. Mislim, naravno da ne trebaju svirati za dzabe i da trebaju biti placeni, ali jos pre svirke srati o tome po fejsbuku i javno traziti organizatora...cirkus od benda. Quote
ShinigamY Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 A tek vidis da u komentarima jos pisu da je to u nekoj vukojebini gde nema signala sta ti ja znam Mozda da sacekaju coveka, u guzvi nekoj ... Kakav show Quote
Descender Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 :haha: :haha: Koje ciganisanje. Mislim, naravno da ne trebaju svirati za dzabe i da trebaju biti placeni, ali jos pre svirke srati o tome po fejsbuku i javno traziti organizatora...cirkus od benda. Potpis. Jbt, to je posao, naravno da se od milion koncerata desiti neki promasaj, kao i u svakom drugom poslu - takve stvari se desavaju. Nosi se sa tim kao covjek i kao i svi ostali u bilo kom drugom poslu, a ne da kmezis po fejsbucima like a little bitch. Quote
Talvi Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 kako se uvek ovim ludacima dešavaju ovakve situacije? u Meksiku su sad Quote
Descender Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Prosto se zapita čovjek da nije i do njih malo. 1 Quote
vudun Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Drago mi je što ih je Frubi izjeb'o onomad. Quote
Сале Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Лепе вести. Само да не буде разводњен ко прошли. http://www.blabbermouth.net/news/destruction-to-release-under-attack-album-in-may/ Quote
HUMAN Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Će bude berićetna thrash godina, anthrax, megadeth, exumer, destruction, revocation... Quote
Сале Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 REVEAL COVER ARTWORK FOR UNDER ATTACK! Iconic thrash metal band DESTRUCTION have revealed the cover artwork to their upcoming album 'Under Attack'. This stunning visualization was created by acclaimed artist Gyula from Hungary, who has also created artwork for ANNIHLATOR, GRAVE DIGGER, STRATOVARIUS, TANKARD and many more. Quote
PajatheTrut Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 nadam se da ce biti bolji od prethodnog na koji nisam ni obracao mnogo paznje 1 Quote
PajatheTrut Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 OBECAVA PRISTOJAN ALBUM OVO STO SAM CUO Quote
Сале Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Баш је добра песма. Одушевљен сам на прву лопту. Има неку јаку енергију. Ако буде цео албум у овом фазону биће то право освежење после оног спиритуалног геноцида који је био баш мршав. Quote
Сале Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Текст јесте глупав али музика је доста добра. Барем на овој песми јесте. Каква ће енергија бити на целом албуму остаје да да се види. Quote
PajatheTrut Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Не знам како ово да прокоментаришем..... Нисам одушевљен Quote
hate squad Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Onako... muzika moze da prodje, tekst ekstremno glup... onaj teaser mi puno vise obecava 1 Quote
Angelystor Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Thrash metal debilana nastavlja punom parom. 1 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Jedna od onih pesama za koje mislis da su imbecilne dok ne cujes kako taj tekst leze uz muziku, a onda skapiras da je do jaja 1 1 Quote
Recommended Posts