Demon Seed Posted June 2, 2019 Report Posted June 2, 2019 Ne maši rym daklem, sem kad su hipsterski žanrovi u pitanju Hvala hvala Quote
S.R.T. Posted June 2, 2019 Report Posted June 2, 2019 Albumi iz 80-tih - mega razbijacina. Albumi iz 90-tih - zajebancija. Albumi iz 00-tih - ozbiljnost. Tankard do smrti 3 Quote
Сале Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 Ајоој глупавог ли спота мајко мила. Чини ми се да песма и није толки крш колико је спот јефтино/тупав. Додуше, никада им то снимање спотова и није било јача страна. Quote
Koroviev Posted August 9, 2019 Report Posted August 9, 2019 Torente. https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5763806 Quote
Сале Posted August 10, 2019 Report Posted August 10, 2019 Ја скидам капу овој двојици што никако не одустају од пута којим иду иако су вероватно и сами свесни да то није оно што би требало да буде. Боске је мало унео свежину у музику и албум је мало бољи него претходници, али...јбг. Није то више дистракшн. Quote
Angelystor Posted August 28, 2019 Report Posted August 28, 2019 Mislim da je ovo drugi album zaredom posle kog sam u fazonu "Pa ok, nije toliko loše koliko sam mislio da će da bude". Opet ima nekih finih riffića, klasik Mike igrarije, ali opet niđe pesma, niđe od početka do kraja da mi drži pažnju. Schmier mislim da treba da se kruniše sa ovim ponavljanjima rima i vokalnih šablona. Novi gitarista im je super za live okruženje, zvuče bolje sad live nego u poslednjih mnogo godina, ali albumski ništa ne donosi. Quote
Grobodan Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 Jesu live dve gitare poboljsanje ali albumski ih izgleda ne bi pet izvuklo, i ovaj jos jedan u nizu za zaborav. Quote
Chicken Little 420 Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 grob od teme do teme copy-paste tekst 😄 Quote
azal Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 grob je covek koji, za svaki slucaj, odslusa sve albume sto svi vec znamo da su smece Quote
Grobodan Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 hej mora neko da popije metak za bracu Quote
perzekjušn menijak Posted July 6, 2020 Report Posted July 6, 2020 Quote Last september Destruction played in Germany in front of 120 people, venue capacity was 600. So nothing really changed for this B-league band. Quote
Koroviev Posted July 31, 2021 Report Posted July 31, 2021 "Mislim, dobro je, hvala na pitanju, mislim, kurac bi ga znao gde je, meni se ne javlja." https://www.blabbermouth.net/news/destruction-performs-without-founding-guitarist-mike-sifringer-at-austrian-festival-frontman-schmier-explains/ Quote
Angelystor Posted July 31, 2021 Report Posted July 31, 2021 Quote "Sorry about these uncomfortable news, it was not my decision, he decided to leave the band. Please stay tuned for the official statement ASAP!!!" Ne ide mu baš najbolje ovaj PR I koji crni Destruction sad bez Majka. Quote
Koroviev Posted July 31, 2021 Report Posted July 31, 2021 Obojicu po kazni kod Rolfa na brod da fataju meduze. Quote
Сале Posted July 31, 2021 Report Posted July 31, 2021 2 hours ago, Angelystor said: I koji crni Destruction sad bez Majka Па и док је био ту нису се нешто прославили у задњих 15+ година. Quote
Angelystor Posted July 31, 2021 Report Posted July 31, 2021 Znači i ako sad Schmier izađe isto ok je, jer se nisu proslavili u poslednjih N godina? Quote
Сале Posted July 31, 2021 Report Posted July 31, 2021 (edited) Реално је тако. Волим овај бенд али од antichrist/metal discharge албума мислим да само силују ово некад култно име. Боље и да се распадну него да наставе да раде ово што раде. Камо лепе среће да сниме нешто приближно налик на cracked brain али наравно да се то неће десити. Све ово што они раде се може пресликати на running wild и grave digger. Edited July 31, 2021 by Сале Quote
Koroviev Posted August 4, 2021 Report Posted August 4, 2021 "Proklete cigaretine i rakiještina ga ubiše." Quote
Recommended Posts